Mohammad_Vazin
Registered User
این ترفندها و دردسرها برای چیه؟!سلام دوستان این طرح نیم چاشت که برای دانلود شبانه هست چیه و چه فرقی با نیم بها داره؟؟
اذیت میکنند همیشه!
شما سرویس نامحدود بگیرید!
این ترفندها و دردسرها برای چیه؟!سلام دوستان این طرح نیم چاشت که برای دانلود شبانه هست چیه و چه فرقی با نیم بها داره؟؟
بجز زمان ترافیک هدیه ای که نوشته باسرعت بالا بقیش همون شونزده کیلوبایت استانداردهدوستان سرعت اینترنت نامحدود 128 برنزی اسیا تک چقدر هست ؟
احتمالا ۱۵-۲۰ میفته برات بعلاوه هزینه ماه اول ، ترافیک هدیه سرعت بالاست بعد افت میکنه میرسه به شونزده کیلوبایت برا صدو بیست و هشت از حداقل میزان هم که گذشتی از شونزده کیلوبایت هم کمتر میشهسلام دوستان من میخوام یه 128 نامحدود برنزی بگیرم الان مخابرات 128 حجمی دارم بدردنمیخوره
میخواستم ببینم اولش کلا چقدر هزینه میگیرن؟ البته بدون هزینه نصب چون خودم نصب میکنم
سرعت دانلودش تو زمان ترافیک هدیه چقدر هستش و تو زمانی که خارج از ترافیک و ازاد هست چقدر هستش؟
پیشاپیش تشکر
سرعت دانلود شبانه (رایگان) برای سرعت های 512 و 1024 آسیاتک چقدره؟
ممنون.
اگه 6 ساعت توی 30 روز ماه دانلود کنی شبانه رایگان:512 رو نمیدونم ولی 1024 نهایتا 85 کیلو و سرویس 2048 نهایتا 118-120 کیلو در بازه رایگان سرعتشونه.(این دومی رو خودم دارم استفاده میکنم و اولی رو هم قبلش داشتم)
اگه 6 ساعت توی 30 روز ماه دانلود کنی شبانه رایگان:
محدودیت حجمی نداره؟
افتضاح ترین شرکت اینترنتی ایران یعنی آسیا تک /
155,520 ريال خود سرویس + 5400 هزار تومان رانژه مخابراتسلام دوستان من میخوام یه 128 نامحدود برنزی بگیرم الان مخابرات 128 حجمی دارم بدردنمیخوره
میخواستم ببینم اولش کلا چقدر هزینه میگیرن؟ البته بدون هزینه نصب چون خودم نصب میکنم
سرعت دانلودش تو زمان ترافیک هدیه چقدر هستش و تو زمانی که خارج از ترافیک و ازاد هست چقدر هستش؟
پیشاپیش تشکر
مشکل گاهی از مرکز مخابراتی هستنمیدونم ولی از لحاظ پشتیبانی فوق العاده ضعیف بودن . من از یک ماه دقیقا 10 روز نت داشتم . بقیش قطع بود . اونا هم نمیتونستن مشکل رو رفع کنن .
خب همونطور که میدنید اینا با مخابرات یکی هستن . یعنی اینترنت مخابرات و اسیاتک در حقیقت دو تایی زیر مجموعه مخابرات هستند و کلا دفتر دسکشون اونجاست ولی اسیا تک واقعا پشتیبانی بسیار ضعیفی داشت . کلافه شده بودیم تو این مدت . بلد نبودن . وسط مکالمه قطع میکردن !مشکل گاهی از مرکز مخابراتی هست