naseri18
Registered User
- نوشتهها
- 1,227
- لایکها
- 142
شما کدام طرح 10 مگ رو فعال کردید؟برای بنده هم اینطوری میشه ، دلیلش و نمیدونم.
شما کدام طرح 10 مگ رو فعال کردید؟برای بنده هم اینطوری میشه ، دلیلش و نمیدونم.
اینترنت پرسرعت شهاب 10 گیگ در ماه4 تا 10 صبح رایگانشما کدام طرح 10 مگ رو فعال کردید؟
مال منم همینه به هر حال ممنوناینترنت پرسرعت شهاب 10 گیگ در ماه4 تا 10 صبح رایگان
سلام دوستان
من قزوین هستم مخابرات قدس
فقط یه کلمه در وصف آسیاتک میتونم بگم...فوق العاده!
نظراتو که خوندم اکثرا راضی نبودن ولی من حدود دو ماه پیشم آسیاداشتم ولی مجبور شدم حدود دو ماه adsl نگیرم
و الان دوباره همون سرویس قبلی 4 مگ 6 گیگ در ماه با هزینه رانژه 40 هزار و 200 تومن یک ماهه
سرعت از سرور ایرانی(بخدا راست میگم)حدود 1 مگ و بیشتر هست و سرعت سرور خارجی 900 تا 1 مگ و سرعت دانلود شبانه هم 900 و گاها بیشتر هست
تمام اطلاعات واقعی هستند
پینگ 8.8.8.8 هم فیکس رو 74 و 75 هست(عکس ضمیمه)هیچ سرویس کاهش پینگی هم استفاده نشده
سلاممنم از آسیاتک راضیم ، علت اینکه سرعت ساعات رایگان شما بالاست چون که تعرفهتون رایگان نداره و نیمبها حساب میشه فقط یه لطفی میکنی از خود DNS Srever آسیاتک پینگ بگیری؟ آدرسش اینه 10.201.32.162
بنده هم از مخابرات سرویس 10 مگ دارم خوشبختانه از تایم شبانه اش راضیم و میشه باهاش نزدیک 13 گیگ دانلود داشت .
تنها پینگ بالا و کندی در وبگردی که اونم بر میگرده به پینگ اذیت میکنه . وگر نه برای دانلود عالیه .
و اینکه بگم از شاتل بیزارم یه دوره مجبور بودم از شاتل سرویس بگیرم کلا سرویسمون کردند با این قانون شبانه شون .
کیمیا نامحدود برنزی 2048 با امکان تبادل حداقل 81 گیگ درماه
ممنون از این همه توجه :general711::general707:دوستان شیرازی کسی اسیاتک مرکز مخابرات حافظ داره؟
سرعت شبانه سرویس ۴ مگ ۶ گیگ در ماه و ۱۰ گیگ در ماه چطوره؟
بعد اینکه ۴ مگ ۱۰ گیگ در ماه که فقط ۸ تا ۱۰. صبح زده نیم چاشت یعنی چی؟؟
کلا برای دانلود شبانه کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنید؟
کاش نیم ساعت زودتر میگفتیدوستانی که برای آشنایان یا خودشون میخواند سرویس جدید آسیاتک بخرند، اگه متمایل بودند من دو تا کد تخفیف ثبت نام رایگان دارم که برای ثبت نام اولیه (مشتری جدید) و خرید سرویس(اينترنت پرسرعت توربو تکـ 3 گيگ در 2 ماه) میتونند استفاده کنند.
سوال کردم تمام جزئیات هم برای دوستان در آوردم که سوالی نباشه، سرویس فوق 2 ماهه رایگان با 3 گیگ ترافیک برای کل 2 ماه است و سرعت سرویس هم 2 مگابیت در ثانیه است، شبانه رایگان نداره و فقط برای خرید جدید/مشترک جدید و ثبت نام حضوری قابل استفاده است.
موجودی: 2 عدد کد سرویس 2 ماه اینترنت رایگان توربو تک. تاریخ انقضاء کد ها 1394/06/3 - نحوه دریافت کد و اسکن بارکد. برام PM بگزارید یا این پست رو نقل قول کنید به همراه ایمیل تا براتون ارسال بشه، هزینه ای هم نداره براتون، من چون خودم استفاده ای ازشون ندارم گفتم بدم خدمت دوستان اگر مورد مصرف داشتند.