• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mahdijoon123

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان
من قزوین هستم مخابرات قدس
فقط یه کلمه در وصف آسیاتک میتونم بگم...فوق العاده!
نظراتو که خوندم اکثرا راضی نبودن ولی من حدود دو ماه پیشم آسیاداشتم ولی مجبور شدم حدود دو ماه adsl نگیرم
و الان دوباره همون سرویس قبلی 4 مگ 6 گیگ در ماه با هزینه رانژه 40 هزار و 200 تومن یک ماهه
سرعت از سرور ایرانی(بخدا راست میگم)حدود 1 مگ و بیشتر هست و سرعت سرور خارجی 900 تا 1 مگ و سرعت دانلود شبانه هم 900 و گاها بیشتر هست
تمام اطلاعات واقعی هستند
پینگ 8.8.8.8 هم فیکس رو 74 و 75 هست(عکس ضمیمه)هیچ سرویس کاهش پینگی هم استفاده نشده

فایل های ضمیمه

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    290.1 KB · نمایش ها: 25

bardiav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوستان
من قزوین هستم مخابرات قدس
فقط یه کلمه در وصف آسیاتک میتونم بگم...فوق العاده!
نظراتو که خوندم اکثرا راضی نبودن ولی من حدود دو ماه پیشم آسیاداشتم ولی مجبور شدم حدود دو ماه adsl نگیرم
و الان دوباره همون سرویس قبلی 4 مگ 6 گیگ در ماه با هزینه رانژه 40 هزار و 200 تومن یک ماهه
سرعت از سرور ایرانی(بخدا راست میگم)حدود 1 مگ و بیشتر هست و سرعت سرور خارجی 900 تا 1 مگ و سرعت دانلود شبانه هم 900 و گاها بیشتر هست
تمام اطلاعات واقعی هستند
پینگ 8.8.8.8 هم فیکس رو 74 و 75 هست(عکس ضمیمه)هیچ سرویس کاهش پینگی هم استفاده نشده

منم از آسیاتک راضیم ، علت اینکه سرعت ساعات رایگان شما بالاست چون که تعرفه‌تون رایگان نداره و نیم‌بها حساب میشه فقط یه لطفی می‌کنی از خود DNS Srever آسیاتک پینگ بگیری؟ آدرسش اینه 10.201.32.162

Last edited:

mahdijoon123

Registered User
لایک‌ها
63
منم از آسیاتک راضیم ، علت اینکه سرعت ساعات رایگان شما بالاست چون که تعرفه‌تون رایگان نداره و نیم‌بها حساب میشه فقط یه لطفی می‌کنی از خود DNS Srever آسیاتک پینگ بگیری؟ آدرسش اینه 10.201.32.162
سلام
سرویس من از 2 تا 5 نیم بها ست و از 5 تا 8 رایگان که تو این 3 ساعت رایگان میتونم حدود 11 گیگ دانلود کنم
این چیزی هم که گفتید یک شنبه میگیرم چون الان مسافرتم

vahidreza64

Registered User
لایک‌ها
173
بنده هم از مخابرات سرویس 10 مگ دارم خوشبختانه از تایم شبانه اش راضیم و میشه باهاش نزدیک 13 گیگ دانلود داشت .

تنها پینگ بالا و کندی در وبگردی که اونم بر میگرده به پینگ اذیت میکنه . وگر نه برای دانلود عالیه .

و اینکه بگم از شاتل بیزارم یه دوره مجبور بودم از شاتل سرویس بگیرم کلا سرویسمون کردند با این قانون شبانه شون .

bardiav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
بنده هم از مخابرات سرویس 10 مگ دارم خوشبختانه از تایم شبانه اش راضیم و میشه باهاش نزدیک 13 گیگ دانلود داشت .

تنها پینگ بالا و کندی در وبگردی که اونم بر میگرده به پینگ اذیت میکنه . وگر نه برای دانلود عالیه .

و اینکه بگم از شاتل بیزارم یه دوره مجبور بودم از شاتل سرویس بگیرم کلا سرویسمون کردند با این قانون شبانه شون .

سلام دوست عزیز شما هم میشه یه پینگ از خود سرور آسیاتک بگیری 10.201.32.162 و آیا پینگ شاتل یادت هست؟ اون بهتر بود یا آسیاتک؟

bardiav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
یک خبر خوب

هزمان با روز جهانی ارتباطات، مثل همیشه آسیاتک، یک اتقاق جدید برای کاربران خود رقم زد ، " حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک " خدمت جدیدی است که بر اساس آن کاربران سرویسهای حجمی +ADSL2 آسیاتک در ارتباط با یکدیگر و محتواهای میزبانی شده در دیتاسنتر آسیاتک ، محدودیت سرعتی نخواهند داشت و با بیشترین سرعت ممکن تبادل اطلاعات خواهند نمود.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، در طرح مذکور که از اول خرداد ماه آغاز می شود، آسیاتک با پوشش سراسری در استانهای کشور و با داشتن گسترده ترین شبکه ارایه خدمات اینترنت بر بستر سیم مسی، خدمات درون شبکه ای خود را توسعه می دهد.
بنابراین گزارش، برترین ارایه دهنده اینترنت ای دی اس ال کشور به منظور افزایش سرعت و کیفیت دسترسی به شبکه اینترنت، بعد از حذف محدودیت سرعت دسترسی به محتواهای داخلی که هاست آنها توسط آسیاتک انجام می شد به تازگی با ارایه خدمات جدید درون شبکه ای این امکان را برای کاربران خود فراهم نموده است تا کاربران آسیاتکی که با یکدیگر در فضای وب تعامل دارند بدون محدودیت در سرعت در سرویس خریداری شده؛ با بالاترین سرعت ممکن خط خود به یکدیگر متصل شوند.
یکی دیگر از مزیت های این خدمت، دسترسی راحت و با حداکثر سرعت مشترکان در شبکه های اجتماعی با یکدیگر درون شبکه آسیاتک و استفاده از دوربین برای افرادی است که میخواهند دفتر کار خود را از راه دور کنترل کنند .

naeimm

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
کیمیا نامحدود برنزی 2048 با امکان تبادل حداقل 81 گیگ درماه

دوستان این سرویس برای 81 گیگ که حداقل ترافیک هست سرعت بالای 200 کیلوبایت میده ؟

بعد مصرف 81 گیگ چطور میشه سرعتش؟

محدودیت ترافیک مصرف روزانه که نداره؟ (فن آوا جدیدا یاد گرفته میگه روزی 1/5 گیگ بیشتر نمیشه با سرعت خوب مصرف کنی :)))) )

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان سرعت شبانه از سرور های داخلی جدیدا چطور شده؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان شیرازی کسی اسیاتک مرکز مخابرات حافظ داره؟
سرعت شبانه سرویس ۴ مگ ۶ گیگ در ماه و ۱۰ گیگ در ماه چطوره؟
بعد اینکه ۴ مگ ۱۰ گیگ در ماه که فقط ۸ تا ۱۰. صبح زده نیم چاشت یعنی چی؟؟
کلا برای دانلود شبانه کدوم سرویسشو‌ پیشنهاد میکنید؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان شیرازی کسی اسیاتک مرکز مخابرات حافظ داره؟
سرعت شبانه سرویس ۴ مگ ۶ گیگ در ماه و ۱۰ گیگ در ماه چطوره؟
بعد اینکه ۴ مگ ۱۰ گیگ در ماه که فقط ۸ تا ۱۰. صبح زده نیم چاشت یعنی چی؟؟
کلا برای دانلود شبانه کدوم سرویسشو‌ پیشنهاد میکنید؟
ممنون از این همه توجه :general711::general707:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستانی که برای آشنایان یا خودشون میخواند سرویس جدید آسیاتک بخرند، اگه متمایل بودند من دو تا کد تخفیف ثبت نام رایگان دارم که برای ثبت نام اولیه (مشتری جدید) و خرید سرویس(اينترنت پرسرعت توربو تکـ 3 گيگ در 2 ماه) میتونند استفاده کنند.

سوال کردم تمام جزئیات هم برای دوستان در آوردم که سوالی نباشه، سرویس فوق 2 ماهه رایگان با 3 گیگ ترافیک برای کل 2 ماه است و سرعت سرویس هم 2 مگابیت در ثانیه است، شبانه رایگان نداره و فقط برای خرید جدید/مشترک جدید و ثبت نام حضوری قابل استفاده است.

موجودی: 2 عدد کد سرویس 2 ماه اینترنت رایگان توربو تک. تاریخ انقضاء کد ها 1394/06/3 - نحوه دریافت کد و اسکن بارکد. برام PM بگزارید یا این پست رو نقل قول کنید به همراه ایمیل تا براتون ارسال بشه، هزینه ای هم نداره براتون، من چون خودم استفاده ای ازشون ندارم گفتم بدم خدمت دوستان اگر مورد مصرف داشتند.

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
سرعت دانلود من بین 5 تا 8 صبح که رایگان 15 تا 20 کیلو بایته
از سرویس 2 مگ هم امتحان کردم تا 128 فرقی تداشته
شیراز-مرکزمخابراتی سلمان

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
دوستانی که برای آشنایان یا خودشون میخواند سرویس جدید آسیاتک بخرند، اگه متمایل بودند من دو تا کد تخفیف ثبت نام رایگان دارم که برای ثبت نام اولیه (مشتری جدید) و خرید سرویس(اينترنت پرسرعت توربو تکـ 3 گيگ در 2 ماه) میتونند استفاده کنند.

سوال کردم تمام جزئیات هم برای دوستان در آوردم که سوالی نباشه، سرویس فوق 2 ماهه رایگان با 3 گیگ ترافیک برای کل 2 ماه است و سرعت سرویس هم 2 مگابیت در ثانیه است، شبانه رایگان نداره و فقط برای خرید جدید/مشترک جدید و ثبت نام حضوری قابل استفاده است.

موجودی: 2 عدد کد سرویس 2 ماه اینترنت رایگان توربو تک. تاریخ انقضاء کد ها 1394/06/3 - نحوه دریافت کد و اسکن بارکد. برام PM بگزارید یا این پست رو نقل قول کنید به همراه ایمیل تا براتون ارسال بشه، هزینه ای هم نداره براتون، من چون خودم استفاده ای ازشون ندارم گفتم بدم خدمت دوستان اگر مورد مصرف داشتند.
کاش نیم ساعت زودتر میگفتی :(
ساعت ۷.۳۰ سرویس ۴ مگ ۶ گیگ در ماه ، درخواست دادم . به عنوان مشترک جدید :general507::general503:

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
دوستان بنده از تبریز هستم . تو وب سایت آسیاتک رفتم و تست شماره برای منطقه زدم و 3 دقیقه بعد خودشون از دفتر تهران تماس گرفتند و به صورت تلفنی ثبت نام اوایه جهت نام کاربری و سرویس 10 مگ با حجم 10 گیگ و 4 تا 10 صبح رایگان انجام دادم . بهشون گفتم سرعت شبانه رایگان چنده ؟ گفت که روز و شب هیچ فرقی نداره و 2 الی 3 مگ متغیر هست !!!!

ضمنا گفت که خط روی 12 مگ بسته میشه و به همین خاطر هم محدودیت سرعتی ندارید . گفتم من فقط به خاطر اینکه مخابرات شبانه رو محدود کرده می خوام بعد از 3 سال ISP رو عوض کنم ، یک وقت سرعت کم نباشه و یا محدود نشه بعدا و گفت نه خیر هیچ محدودیتی نداره و نخواهد داشت !
الان من تو پنلم میتونم با واریز مبلغ 53 تومن برای یک ماه سرویس فوق رو بگیرم ، به نظرتون چطور هست ، آیا شبانه مناسب داره ؟

قبلا با 10 مگ مخابرات حدود 1 مگ سرعت دانلود شبانم بود ، آسیا تک دقیقا چند سرعت میده تو همین تاپیک میخوندم یکی میگفت 200 تا 260 و دیگری یک تا 1.3 مگ برای شبانه نوشته بودن .

خلاصه نمیخوام از چاله در بیام و بیفتم تو چاه . آخه مخابرات اینجا قطعی و ... نداره اصلا و نمیخوام دردسر داشته باشم با ISP جدید .

از دوستان اهل تبریز و شهر های دیگه لطفا تجربیات خودتون رو در میون بزارین تا بنده 24 تا 48 ساعت بعد تصمیم گیری کنم . ممنون

A.EMIN3M

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
دوستان کسی 512 نامحدود طلایی داره؟
میخوام ببینم سرعتش چجوریه

بالا