• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من امروز متوجه شدم که محدودیت P2p برداشته شده است! الان من با سرویس 128 سرعت دانلودم 13-14 است!
شما هم یه چکی بکنید!

برا منم یک ماهی هست تورنت بازه عین بچه آدم ارش میشه دانلود کرد

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
باز بودن که بازه ولی محدود شده یعنی سرعت دانلود شما از یه حدی بیشتر نمی شه
حالا معلوم نیست این حد دقیقا چقدره ! پشتیبانی هم نمی دونست !

نکته جالب تر اینه که پشتیبانی می گفت این محدودیت ربطی به سرعت کانکشن شما نداره ! مثلا اگه شما 64 دارین و محدودیت مثلا 5K هست حالا اگر خط 128 هم داشتین همون 5K بود !

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
هر روز آیپی ها عوض میشه!
f_crazyfreezm_2562189.gif

دیگه مثل قبل نیست !
f_beuahghm_54b118b.gif

siavash_delta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای منم الان یه مدتی که تورنت بازه و دارم ازش دانلود میکنم

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
آسیاتک امروز عیدی داده. از صبح که قطع بود. الان هم که وصل شده مدام دی سی میشه.

کلا من که همیشه جمعه ها مشکل دارم. اکثراً سرعت خیلی کمه ، این هفته که دیگه هیچی:(

saeed.rg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماله من چراغ adsl هم روشنه ولي موقعي كه كانكشن ميخواد وصل بشه ميگه username&password غلطه, اين دفعه مثل دفعه هاي قبل نيست كه با كشيدن مودم يا ساخت مجدد كانكشن و اين حرفا درست بشه قبلآ يه دفعه اين جوري شده بود ولي زنگ زدم ازون طرف قطعم كردن درست شد ولي امروز هر چي به پشتيباني زنگ ميزني نميزاره آدم حرف بزنه ميگه اشكال مخابراتي در تمام شبكه هستش تا چند ساعت ديگه درست ميشه! بنظرتون مشكل از چيه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به نظر من که این حرف ها رو که میگن فلان سرویس با فلان مودم کار میکنه یا نمیکنه رو خود شرکت های ADSL راه انداختن تا مودم خودشون بفروشن به مردم
شما اگر مودم ADSL2+ بخری خیالت راحت باشه که با همه شرکت ها به خوبی کار میکنه مشکلی هم نیست. واقعا تفاوتی چندانی بین این جور محصولات شرکت های پدر مادر دار! مثل paradyne - Dlink - Cisco(linksys) - 3com - billion - Usrobotics نیست و همشون به خوبی کار میکنن. فقط باید ببینید کدومشون تو ایران نمایندگی درست حسابی و گارانتی خوب و قیمت خوب داره.
آیا واقعا این همه مارک های پدر مادر دار که سالهاست تو کار این جور تجهیزات هستن و بعضی هاشون هم سالهاست تو ایران نمایندگی دارن از هووائی و ایسوس، سیمفونی و ... کمترن؟!

مثلا شرکت adsl به خود من گفت حتما پاراداین بخرم و در غیر اینصورت اگر نصب نشه به ما مربوط نیست و ... (پشتیبانی مشتریشون منو کشته!) من هم کل بازار رو زیر پا گذاشتم ولی پیدا نکردم. آخرش هم رفتم از شرکت ایزی D-Link خریدم با 3 سال گارانتی خیلی هم خوبه. تازه اونقدر این حرف ها که میگفتن فلان سرویس فقط با فلان مودم کار میکنه روی من تاثیر گذاشته بود که به این شرط خریدم که اگر کار نکرد پس بدم!

دوستانی که از آسیا تک استفاده می کنند
کسی نمی دونه مودم US Robotic خوب جواب داده یا نه ؟
چون میگن Asus خوب جواب داده
می خوام ببینم US Robotic چی جوریه ؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
جمعه ظهر مرکز مخابرات سعادتمند، مشکل خاصی رویت نمیشه مثل فرفره داره دانلود میکنه

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من که این حرف ها رو که میگن فلان سرویس با فلان مودم کار میکنه یا نمیکنه رو خود شرکت های ADSL راه انداختن تا مودم خودشون بفروشن به مردم
شما اگر مودم ADSL2+ بخری خیالت راحت باشه که با همه شرکت ها به خوبی کار میکنه مشکلی هم نیست. واقعا تفاوتی چندانی بین این جور محصولات شرکت های پدر مادر دار! مثل paradyne - Dlink - Cisco(linksys) - 3com - billion - Usrobotics نیست و همشون به خوبی کار میکنن. فقط باید ببینید کدومشون تو ایران نمایندگی درست حسابی و گارانتی خوب و قیمت خوب داره.
آیا واقعا این همه مارک های پدر مادر دار که سالهاست تو کار این جور تجهیزات هستن و بعضی هاشون هم سالهاست تو ایران نمایندگی دارن از هووائی و ایسوس، سیمفونی و ... کمترن؟!

مثلا شرکت adsl به خود من گفت حتما پاراداین بخرم و در غیر اینصورت اگر نصب نشه به ما مربوط نیست و ... (پشتیبانی مشتریشون منو کشته!) من هم کل بازار رو زیر پا گذاشتم ولی پیدا نکردم. آخرش هم رفتم از شرکت ایزی D-Link خریدم با 3 سال گارانتی خیلی هم خوبه. تازه اونقدر این حرف ها که میگفتن فلان سرویس فقط با فلان مودم کار میکنه روی من تاثیر گذاشته بود که به این شرط خریدم که اگر کار نکرد پس بدم!

با سلام و ممنون از راهنمایی تون
من الان یه Dlink 322T گرفتم
همه میگن مودم خوبیه
ولی این نصابشون که اومد نتونست کانفیگ کنه
الان همین جور قرار دادم از دیروز داره می گذاره و فقط لنگ مودم هستم
ترسیدم برم USrobotic هم بگیرم
این عوضی ها بهونه در بیارن ، بگن مشکل داره برام نصب نکنن
خودشون ایسوس دارن می خوان یکی از اسوس های خودشون بهم بندازن
من گفتم نمی خوام (بی انصاف ها ایسوس 602 رو 55 میگن)
من هم یه دی لینک 322 خریدم ، ولی میگم نصابه نتونست نصب کنه (یا نخواست نصب کنه)
حالا نمی دونم چکار کنم
هر چی هم تو نت گشتم یه مرجع درست و حسابی که خودم بتونم این مودم رو کانفیگ کنم پیدا نکردم
نمی دونم چکار کنم :(

matrixxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان برای گرفتن اکانت 256 چی کار باید کرد؟ دوستانی که سرعت بالاتر از 128 دارند لطفا راهنمایی کنند ممنون

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام و ممنون از راهنمایی تون
من الان یه Dlink 322T گرفتم
همه میگن مودم خوبیه
ولی این نصابشون که اومد نتونست کانفیگ کنه
الان همین جور قرار دادم از دیروز داره می گذاره و فقط لنگ مودم هستم
ترسیدم برم USrobotic هم بگیرم
این عوضی ها بهونه در بیارن ، بگن مشکل داره برام نصب نکنن
خودشون ایسوس دارن می خوان یکی از اسوس های خودشون بهم بندازن
من گفتم نمی خوام (بی انصاف ها ایسوس 602 رو 55 میگن)
من هم یه دی لینک 322 خریدم ، ولی میگم نصابه نتونست نصب کنه (یا نخواست نصب کنه)
حالا نمی دونم چکار کنم
هر چی هم تو نت گشتم یه مرجع درست و حسابی که خودم بتونم این مودم رو کانفیگ کنم پیدا نکردم
نمی دونم چکار کنم :(
شما تنها چیزی که نیاز داری و باید از ISP بپرسی، اینهاست ، اینها رو بپرس، من خودم همین مودم رو دارم، کمکت میکنم:
VPI
VCI
Username
Password
همین ! نصبش هم فقط 4-5 کلیک لازم داره !

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
این ماه واسه تمدید اشتراک دیگه پیکم واسه ما نفرستادن گفتن پول بریز به حساب فکس کن!!

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
این ماه واسه تمدید اشتراک دیگه پیکم واسه ما نفرستادن گفتن پول بریز به حساب فکس کن!!

اکانت 128 داری شما؟:wacko:
خودم 64 دارم ، رفتم بانک 20 تومان ریختم به حساب برای دوماه و فیشش را ایمیل کردم (حالا بماند که همه ی ایمیلها برگشت میخورد تا اومدم یه دونه ایمیل درست و حسابی از حسابداریشون پیدا کنم) بیشتر از 10 دفعه تماس گرفتم تا با خانم یونسی که بهشون ایمیل زدم حرف بزنم ولی همیشه میپیچوندن. آخرش بلند شدم رفتم شرکت و فیش را تحویلشون دادم. جالب اینجاست که وقتی رفتم اکانت را برای دو ماه شارژ کرده بودند ولی هرچی گشت نتونست ایمیلی که دو روز قبل فرستاده بودم را پیدا کنه!!!!

میتونم بگم یکی از بی نظمترین شرکتها در زمینه ی تمدید اکانت آسیاتک هست.

وقتی هم که قطعه اصلا امیدی به پشتیبانی نیست و فقط باید بشینیم دعا کنیم تا وصل بشه:D

از جمعه هم عیدی دادن ، پینگ و باز کردن صفحات افتضاح شده. البته سرعت دانلود مثل قبل+ه.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
اکانت 128 داری شما؟
خودم 64 دارم ، رفتم بانک 20 تومان ریختم به حساب برای دوماه و فیشش را ایمیل کردم (حالا بماند که همه ی ایمیلها برگشت میخورد تا اومدم یه دونه ایمیل درست و حسابی از حسابداریشون پیدا کنم) بیشتر از 10 دفعه تماس گرفتم تا با خانم یونسی که بهشون ایمیل زدم حرف بزنم ولی همیشه میپیچوندن. آخرش بلند شدم رفتم شرکت و فیش را تحویلشون دادم. جالب اینجاست که وقتی رفتم اکانت را برای دو ماه شارژ کرده بودند ولی هرچی گشت نتونست ایمیلی که دو روز قبل فرستاده بودم را پیدا کنه!!!!

وقتی هم که قطعه اصلا امیدی به پشتیبانی نیست و فقط باید بشینیم دعا کنیم تا وصل بشه

از جمعه هم عیدی دادن ، پینگ و باز کردن صفحات افتضاح شده. البته سرعت دانلود مثل قبل+ه.

من 128 دارم، به من گفتن پیک نداریم اگه عجله داری قطع شده می خوای وصل شی برو پول بریز به حساب فکس کن پول ریختم اسکن شده ش رو میل کردم ولی خوب خوشبختانه 15 دقیقه بعد وصل شد بدون اینکه مجبور بشم پی گیری کنم.

newshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرکسی هر مطلب جدیدی از این شرکت اینترنت پرسرعت پیدا کرد اینجا بگه تا مطالب قاطی نشه

خلاصه هر کی باهاشون قرارداد داره حتما نتیجه رو بطور کامل اینجا بگه

چون شرکت جالبیه و از همه جا قیمت کمتر میده

http://www.asiatech.ir/

سلام دوستان
بر عکس به نظر من آسیانک کلاهبردار هستند چون 4 ماه پول سرویس 256 رو از من گرفتن ولی امکانات سرویس 64 رو استفاده کردم بعد از 4 ماه گفتن مشکل داریم و قطع همکاری و متاسفانه جایی نیست بشه شکایت کرد . و به نظرم به خاطره داشتن مدیران نالایق میباشد چون قبلا خوب بود . ولی الان یک شرکت دزد و کلاهبرداری هستند . :(

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
آسیاتک سرویسهای P2P رو بسته، من میخوام با kazza کار کنم چرا وصل نمیشه؟
torrents هم کار نمیکنه:(

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
اکانت 128 داری شما؟:wacko:

وقتی هم که قطعه اصلا امیدی به پشتیبانی نیست و فقط باید بشینیم دعا کنیم تا وصل بشه:D

شاید به همین علت هست که الان دیگه می گن اول پول ! بعد وصل ! یعنی اول پول رو بیاد پیکشون بگیره بعد ببره بهشون بده بعد وصل کنند !!

:f34r:

بالا