حدود 7 باید باشه.من 64 دارم، به نظرتون چقدر باید باشه؟ یک سایت خوب معرفی میکنید ببینم سرعتش چقدره؟
فکر نکنم بیشتر از 8 یا 9 بالاتر بره :hmm: !!!
یه گیری افتادیم با این *** ها و آسیاتک معلوم نیست از ویستا هست یا آسیاتکه!ره آقا برای من روی 14.7 تا 13 فیکسه یعنی هیچ ساعتی از این پائین نمیاد، قبلا اینجوری نبود و نوسان داشت ولی از ماه پیش اینجوری شده
نه بابا هر روز باید زنگ بزنی آویزون بشی تا شاید پیگیری کنن. هر کدومشون یه چیزی میگن ... انگار نه انگار که به 1 محل زنگ میزنی. هیچ کدوم خبر ندارن از طرفی هم میخوان بپیچونن.من 256 دارم تو منطقه حكمت شعار از 13 بالاتر نميره زنگ زدم ميگن انگار مشكل از مخابرات انگار مخابرات محدود كرده حالا اسمم رو گذاشتن تو ليست مشكل مخابراتي ها قراره تا چند روز ديگه بررسي كنن
من 256 دارم تو منطقه حكمت شعار از 13 بالاتر نميره زنگ زدم ميگن انگار مشكل از مخابرات انگار مخابرات محدود كرده حالا اسمم رو گذاشتن تو ليست مشكل مخابراتي ها قراره تا چند روز ديگه بررسي كنن
با این وضعی که توی ایران با اینترنت داریم گرفتن سرعتهای بالاتر از 64 جز خرج پول اضافی هیچ نتیجه ای نداره.
من 256 دارم تو منطقه حكمت شعار از 13 بالاتر نميره زنگ زدم ميگن انگار مشكل از مخابرات انگار مخابرات محدود كرده حالا اسمم رو گذاشتن تو ليست مشكل مخابراتي ها قراره تا چند روز ديگه بررسي كنن
کسی با مودم های corecess مدل usb آسیاتک مشکل blue screen با پیغام خطای bugcode_usb_driver داشته؟
بعدش یه مودم planet گذاشتم دیگه error نیومد! :wacko:
سرعت رو چک کردم، برای من 64 ولی تو http://www.speedtest.net رو ببینید چنده
من چند وقت بود تمدید نکرده بودم! الان اومدم می بینم پیتی فیلتره !!! برای بقیه هم فیلتره ؟
خب عزیزم نتایج جفتش که تقریبا یکیه! فقط فرقش تو واحدشه . اولی واحدش کیلوبیته و دومی کیلوبایته
58/8=7.25
=======================
من چند وقت بود تمدید نکرده بودم! الان اومدم می بینم پیتی فیلتره !!! برای بقیه هم فیلتره ؟
========================
![]()
من از دیروز از اسیاتک سرویس 128 گرفتم ولی متاسفانه توی این 24 ساعت گذشته سرعت دانلود از 3 یا 4 کیلو بایت بالا نرفته .صفحات وب رو هم به کندی مثل لاک پشت باز میکنه .2 و3 بار با پشتیبانی تماس گرفتم عمش میگه پهنای باندمون دچار ایراد شده باید صبر کنی !! من تو منطقه آریاشهر هستم فلکه اول صادقیه