• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از این مشکلات امروز نداشته؟

2igyn2c.jpg

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
من 64 دارم، به نظرتون چقدر باید باشه؟ یک سایت خوب معرفی میکنید ببینم سرعتش چقدره؟
فکر نکنم بیشتر از 8 یا 9 بالاتر بره :hmm: !!!

darklord

Registered User
لایک‌ها
1

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
من 256 دارم تو منطقه حكمت شعار از 13 بالاتر نميره زنگ زدم ميگن انگار مشكل از مخابرات انگار مخابرات محدود كرده حالا اسمم رو گذاشتن تو ليست مشكل مخابراتي ها قراره تا چند روز ديگه بررسي كنن

neda61h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی با مودم های corecess مدل usb آسیاتک مشکل blue screen با پیغام خطای bugcode_usb_driver داشته؟
من هر وقت swich user می کنم این error میاد و باید کامپیوترم رو restart کنم. مطمئنم از مودم هست.
با یه مودم corecess دیگم عین مال خودم تست کردم درست نشد.
بعدش یه مودم planet گذاشتم دیگه error نیومد! :wacko:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ره آقا برای من روی 14.7 تا 13 فیکسه یعنی هیچ ساعتی از این پائین نمیاد، قبلا اینجوری نبود و نوسان داشت ولی از ماه پیش اینجوری شده
یه گیری افتادیم با این *** ها و آسیاتک معلوم نیست از ویستا هست یا آسیاتکه!
pptp نمیشه وصل شد. چند روز پیش پرسیدم میگن پورت *** رو بستیم اگه بخواین بگیرین باید هزینه بدین.

من 256 دارم تو منطقه حكمت شعار از 13 بالاتر نميره زنگ زدم ميگن انگار مشكل از مخابرات انگار مخابرات محدود كرده حالا اسمم رو گذاشتن تو ليست مشكل مخابراتي ها قراره تا چند روز ديگه بررسي كنن
نه بابا هر روز باید زنگ بزنی آویزون بشی تا شاید پیگیری کنن. هر کدومشون یه چیزی میگن ... انگار نه انگار که به 1 محل زنگ میزنی. هیچ کدوم خبر ندارن از طرفی هم میخوان بپیچونن.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8

من هم در مرکر تلفن حکمت شعار دو هفته ای میشه که 256 گرفتم.(یماند که یک روز صبح کامل وقتم را برای تغییر سرعت گرفت)

از رپید و مگا آپلود و سایتهای دانلود معتبر از 7 تا 10 کیلو دانلود میکنه و فقط لینکهای مستقیم را که با IDM دانلود میکنم با 25 کیلوبایت دانلود میکنه. بیشترین سرعت تورنت بدون V-P-N سه یا 4 کیلوبایته. با این وضع فقط به درد دانلود از تورنت میخوره اون هم با v-p-n .

دو ماه 256 شارژ کردم ولی این ماه ( 16 بهمن) که تموم بشه میرم 64 میگرم . تجربه ی یک ماهکافی بود.

در واقع تقاوت آنچنانی بین64 و 256 در باز کردن صفحات وب هم وجود نداره و وقتی بابرنامه های مختلف چک میکنم میبینم ماکسیمم سرعتی که یک صفحه را باز میکنه 10 کیلو بایت هست.

با این وضعی که توی ایران با اینترنت داریم گرفتن سرعتهای بالاتر از 64 جز خرج پول اضافی هیچ نتیجه ای نداره.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
از ساعت 11:45 تا 13:45 کانکت میشد ولی Send/Recieve نداشت. 1844 هم توی این دوساعت اشغال بود.

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
از صبح سرعت افتضاح بوده الانم كه ديگه وصل نميشه زنگم كه ميزني ميگن مشكل پهناي باند داريم مشكل كليه ميخواستم ببينم براي بقيه هم اينجوريه

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
با این وضعی که توی ایران با اینترنت داریم گرفتن سرعتهای بالاتر از 64 جز خرج پول اضافی هیچ نتیجه ای نداره.

من کاملا با حرفت موافقم، باید همیشه پایین ترین سرعتو انتخاب منی چون هیچ فرقی بین 64 یا 128 نیست، اولا اینا که سرعت رو کلا محدود کردن مگه چند وقته پیش نبود خود مخابرات گفته بود که محدودیت رو اعمال میکنیم چون بعضی از مشترکین خانگی از اینترنت برای دیدن برنامه های آنلاین استفاده میکنن:hmm: آخرشم گفت میگه یه مشترک خونگی چی کار میخواد بکنه که چنین سرعتی بخواد، یه ××× زده بود :eek: عصر ارتباط خبر کاملشو نوشته بود...ای خدا چقدر ...

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها شما از آسيا تك راضي هستين ؟
من واقعا گيج شدم ميخوام يه 128 بدون محدوديت بگيرم كه سرعت آپلود و دانلودش بالا باشه اما نمي دونم چي بگيرم .....................

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27

آره همین حدوده ... با رپید میگیرم بین 7 تا 8 البته بعضی موقع که به اوج مزخرف بودنش میرسه 3 یا 4 هستش...

آره بابا همش زیر سر مخابرات ولی بهشون که اینو میگی میزنن زیرش، حالا پایین باشه قطعی نداشته باشه، برای رفیق من مرکزشون عاطفه میگه زباد قطع میکنه ...

کسی با مودم های corecess مدل usb آسیاتک مشکل blue screen با پیغام خطای bugcode_usb_driver داشته؟
بعدش یه مودم planet گذاشتم دیگه error نیومد! :wacko:

منم corecess مدل usb دارم گهگاهی صفحه آبی رنگ system error رو میده... ولی چنین پیامی نمیده، فکر کنم مودمای بیخودیه ...

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
دیروز آسیاتک چندبار قطعی داشت آخرین بارش ساعت 4 صبح بود الانم من هر صفحه یی رو باز میکنم Server not found میده باید 20 بار ریفرش کنم تا باید، در حالی که با *** همچین مشکلی ندارم کسی غیر از من مشکل داره؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سرعت رو چک کردم، برای من 64 ولی تو http://www.speedtest.net رو ببینید چنده

خب عزیزم نتایج جفتش که تقریبا یکیه! فقط فرقش تو واحدشه . اولی واحدش کیلوبیته و دومی کیلوبایته

58/8=7.25

=======================

من چند وقت بود تمدید نکرده بودم! الان اومدم می بینم پیتی فیلتره !!! برای بقیه هم فیلتره ؟

========================

227241312.png

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
من چند وقت بود تمدید نکرده بودم! الان اومدم می بینم پیتی فیلتره !!! برای بقیه هم فیلتره ؟

تقریبا یکی دو هفته ای هست که پیتی رو فیلتر کردن البته فقط فروم فیلتره، یک مشت ... چی بگیم، چی میتونیم بگیم :eek:

خوشنویس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب عزیزم نتایج جفتش که تقریبا یکیه! فقط فرقش تو واحدشه . اولی واحدش کیلوبیته و دومی کیلوبایته

58/8=7.25

=======================

========================

227241312.png

من از دیروز از اسیاتک سرویس 128 گرفتم ولی متاسفانه توی این 24 ساعت گذشته سرعت دانلود از 3 یا 4 کیلو بایت بالا نرفته .صفحات وب رو هم به کندی مثل لاک پشت باز میکنه .2 و3 بار با پشتیبانی تماس گرفتم عمش میگه پهنای باندمون دچار ایراد شده باید صبر کنی !! من تو منطقه آریاشهر هستم فلکه اول صادقیه

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من از دیروز از اسیاتک سرویس 128 گرفتم ولی متاسفانه توی این 24 ساعت گذشته سرعت دانلود از 3 یا 4 کیلو بایت بالا نرفته .صفحات وب رو هم به کندی مثل لاک پشت باز میکنه .2 و3 بار با پشتیبانی تماس گرفتم عمش میگه پهنای باندمون دچار ایراد شده باید صبر کنی !! من تو منطقه آریاشهر هستم فلکه اول صادقیه

منم تو همین منطقه هستم این مشکل رو داشتم ولی الان 24 ساعتی هست رفع شده و اگر 128 داری سرعت دانلودت باید روی 14 باشه.

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
اقا الان سرعت دانلود من افتضاحه شما چطور؟

بالا