• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
مرکز تلفن حکمت شعار - 256 kbps: از دیروز بعدازظهر تا الان صفحات را هم باز نمیکنه. ماکزیمم سرعت 4 کیلو بایت.

یکشنبه میرم سرعتم را به 64 تغییر میدم. (آسیاتک = پول اضافی خرج کردن)

به فکر استفاده از اینترنت ماهواره ای Satgate از نوع Pre paid هستم. یک گیگا بایت حجمی که بسته به اینکه چه زمانی از روز کانکت بشیم قیمتها متفاوته. البته بیشتر به درد وبگردیهای سه سوته میخوره. من که بی خیال دانلود شدم. اگر هم خواستم میرم یه دونه از این اکانتهای اینترنت آفلاین میگیرم. با وب مانی شارژ میشه که خوراک خودمه.

دوستان پیشنهاد بهتری ندارن؟

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
منم حکمت شعارم ولی دیشب یه فیلم دانلود کردم از طرف های ظهر اینجوری شذه

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سعادتمند هم یه 3 روزی مشکل داشت سرعت دانلود از 3 بالا نمی رفت ولی فعلا دوباره خوب شده، کلا این ماه همه ی مناطق انگار مشکل پهنای باند دارن.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
خدا را شکر امروز درست شده. سریع تا اوضاع ردیفه دانلودهای ضروری را انجام بدیم که ممکنه دوباره نیاز به هل دادن داشته باشه
treeswing.gif

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
من که نشد یه دانلود درست داشته باشم، تو این چند روز فایلهای حجیم میگرفتم و وسط دانلود dc میشد، سرعتم که نوبره:hmm:
تماس گرفتم میگم من سرویس 64 دارم ولی همش 6 یا 7kb هستش چرا انقدر سرعت پایینه؟ با پرویی تمام میگه سرویس 128 ما 14 یا 15kb و 256 هم حدود 30kb هستش اگر سرعت بالا میخوایم باید سرویس بالا بگیریم...میخواستم هر چی از .... آخه کجای دنیا اینطوریه ... :(

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز یعنی شما انتظار داری که با 64 با چه سرعتی دانلود کنی؟

من الان 256 دارم سرعت دانلودم به 25 میرسه میرم نماز شکر میخونم

با 64 سرعت دانلود 7 به نظر من خیلی هم خوبه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بالايي تاييد ميشه
64 حد اكثر بايد با 8 دانلود كني كه شما داري با 7 دانلود ميكني اين خوبه كه

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سرعت آسیاتک که افتضاح شد. به زودی از شر این آسیاتک هم خلاص میشیم خداروشکر

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
اختلال در ارتباطات اینترنتی خاورمیانه
به دلیل آسیب دیدن دو کابل مخابراتی زیردریایی در دریای مدیترانه در ارتباطات اینترنتی در خاورمیانه و آسیای جنوبی اختلال شدیدی به وجود آمده است.

مراکز خدمات ارتباط اینترنتی در این مناطق اکنون فقط با 30 درصد ظرفیت اصلی خود فعالیت می‌کنند.
عملیات اجرایی برای ترمیم این کابل‌های مخابراتی زیردریایی آغاز شده اما برای عادی شدن اوضاع به چند روز وقت نیاز است.

مقامات مصری از کاربران اینترنتی خواسته‌اند در این مدت از دانلود کردن موسیقی و فیلم خودداری کرده تا شرکت‌ها برای دنبال کردن فعالیت‌های خود از اولویت برخوردار باشند.
همچنین 60 درصد ارتباطات اینترنتی در هند مختل شده است. درعین حال، ارتباطات اینترنتی در تعدادی از کشورهای حوزه خلیج‌فارس از جمله امارات متحده عربی، کویت، عربستان، قطر و عمان دچار اختلال شده است

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جالبه، این خبر شامل ایران نمیشه ولی من امروز را هم تقریبا بدون اینترنت بودم (صبح تا 7 بعد از ظهر) . احتمالا فقط کابل محله ی ما با عربها یکیه. البته با پشتیبانی تماس نگرفتم چون میدونم فایده ای نداره.

امروز دیگه اعصابم خورد شده بود . میخواستم برم برای تغییر سرعت ولی نشد.

توی بیست و سی که این خبر را شنیدم تازه فمیدم چه خبره.

دوستان شک نکنید که آسیاتک مشکل پهنای باند داره. قرار شده که اضافه بشه ولی فعلاً خبری نیست. اگر همینطور بر تعداد مشتریها اضافه بشه و پهنای باند اضافه نشه باید به فکر تغییر سرویس باشیم.

امیـن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایوول با 128 دارم با سرعته 4 دانلود میکنم اقا تبریک :D
چیزیدم به سرویسشون :دی

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
دوست عزیز یعنی شما انتظار داری که با 64 با چه سرعتی دانلود کنی؟

من الان 256 دارم سرعت دانلودم به 25 میرسه میرم نماز شکر میخونم

با 64 سرعت دانلود 7 به نظر من خیلی هم خوبه

من انتظار ندارم با 64 سرعت 256 بده ولی لااقل 6 یا 7 نده، کلا همه جای دنیا اینه که مثلا شما 256 داری 25 بده، حالا اینها به کنار اقلا کیفیت درست حسابی داشته باشه نه اینکه بعضی از سایتها قابل دسترس نیست ، بی خیال همون 6 ، 7 بسمونه ...

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آسياتك سرويس 64 و 128 كه هيچ فرقي نداره الكي سرم كلاه رفتش. سپنتا خوبه كه اصلا شير نداره سرويس 64 به يه نفر ميده. من كه ميخواستم صبا بگيرم الان شنيدم سرعتش بد شده ميرم داتك 128 نامحدود ماهي 23 خزار تومن بگيرم بهتر از اسياتك هستش

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آسياتك سرويس 64 و 128 كه هيچ فرقي نداره الكي سرم كلاه رفتش. سپنتا خوبه كه اصلا شير نداره سرويس 64 به يه نفر ميده. من كه ميخواستم صبا بگيرم الان شنيدم سرعتش بد شده ميرم داتك 128 نامحدود ماهي 23 خزار تومن بگيرم بهتر از اسياتك هستش
پس در آينده فقط خدا به فريادت برسه!!!

armandesign

Registered User
لایک‌ها
6
سرعت بشدت افتضاحه امروز همین صفحه توی 3 دقیقه load شد :wacko: سرعت دانلود هم فرقی با dialup نداره
( سرویس 128 ) ...

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
درسته. از ساعت 12 ظهر جمعه سرعت شدیداً افت کرد و تا 10 شب درست نشد.

آسیاتک اوضاعش خراب بود. الان که 5 تا کابل بین المللی هم قطع شده ، دیگه هیچی
2.gif

سپنتا خوبه كه اصلا شير نداره سرويس 64 به يه نفر ميده.

از این بابت مطمئن هستید؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6

تا جایی که من می دونم داتک هم وضعیتش چندان بهتر از آسیاتک نیست.

امیـن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خو مث اینکه دشمن کم اورده سرعتو بهتر کرده :
http://************/files/n1adhgc34duzdbmhf230_thumb.jpg

sos666

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی برو بچ!:)

من امروز آخرین روز یک ماهه رایگانم بود!
با توجه به قطعی کابل خاورمیانه و هند و ... و احتمال اینکه تا 7-8 روز دیگه کیفیت شبکه همینطوری میمونه به نظرتون تمدید اعتبار رو بزارم واسه هفته دیگه یا الان برم؟!؟!:(

آخه من فکر نکنم رو خطوط ایران این قطعی تاثیر داشته باشه, و فکر کنم آسیا تک این مشکل رو بهونه کرده تا مشکلات خودش رو بپوشونه؟!؟!؟:f34r:

البته اینم بگم که این چند روزه (2-3 روز پیش) که سرعتش واقعا افتضاح بود و من مجبور بودم با دایال آپ کار کنم!:D

بالا