• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو سايت seepdtest ديدم گزارشي كه داده بودش صبانت تو سرعت سومين بودش شركت سروش رسانه صدا و سيما دوم بودش خود ict مخابرات هم اول بودش جالب اينجاست آسياتك آخرين رده بودش يكي مونده به آخر هم داتك بودش

شما ها چرا به سرويسي كه ميگيريد تعصب داريد؟!! وقتي آشغاله بايد قبول كنيد آشغاله مگه واسه بعضي ها كه مهم نيستش فقط اينترنت دائم داشته باشن ميگن خوبه. من صبانت داشتم صفحات رو مثل باد باز ميكردش اسياتك صفحات رو 2ساعت طول ميده مزخرفه واقعا

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
تو سايت seepdtest ديدم گزارشي كه داده بودش صبانت تو سرعت سومين بودش شركت سروش رسانه صدا و سيما دوم بودش خود ict مخابرات هم اول بودش جالب اينجاست آسياتك آخرين رده بودش يكي مونده به آخر هم داتك بودش

شما ها چرا به سرويسي كه ميگيريد تعصب داريد؟!! وقتي آشغاله بايد قبول كنيد آشغاله مگه واسه بعضي ها كه مهم نيستش فقط اينترنت دائم داشته باشن ميگن خوبه. من صبانت داشتم صفحات رو مثل باد باز ميكردش اسياتك صفحات رو 2ساعت طول ميده مزخرفه واقعا

اون گزارش فكر كنم مربوط به پهناي باند باشه
تعصبي هم در كار نيست من خيلي راحت دارم با 15 دانلود ميكنم ;)
در مورد صفحات حق با شماست ولي دانلود كه براي من عاليه

امیـن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به 30لام شتوری ایکس بوی جون ؟ :دی

اره سرعتا از دیروز تاحالا عالی شدن دارم با سرعت 16-20 دانلود میکنم

021

Registered User
لایک‌ها
33
بچه ها اسیا 256 را چند میده
اصلا به خونگی میده

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
به 30لام شتوری ایکس بوی جون ؟ :دی

اره سرعتا از دیروز تاحالا عالی شدن دارم با سرعت 16-20 دانلود میکنم

نوكلتم پيش ما بيا
20 ايول بابا باسه من خيلي زور بزنه 16

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام . الان دومین ماهی هست که دارم از آسیا تک اشتراک میگیرم . تا حالا که راضی بودم .-64 -

معمولا بین 7 و 8 سرعت دانلودم بود .تو کل این مدت هم فقط یک بار قطع شد که به محض اینکه با پشتیبانی تماس گرفتم وصل شد .

کلا تا حالا به نظرم خوب بود .

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . الان دومین ماهی هست که دارم از آسیا تک اشتراک میگیرم . تا حالا که راضی بودم .-64 -

معمولا بین 7 و 8 سرعت دانلودم بود .تو کل این مدت هم فقط یک بار قطع شد که به محض اینکه با پشتیبانی تماس گرفتم وصل شد .

کلا تا حالا به نظرم خوب بود .

خوب دانلود ميكني من كه روي 3 و 4 خيلي ديگه 5 منطقه من فرد اسدي هستش فكر كنم تو منطقه ما فقط صبا خوب جواب بده

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان راپيد براي من باز نميشه دانلود هم نميكنه
كسي اين مشكل رو داره؟

Dark Edition

Registered User
لایک‌ها
15
معلوم نيست چه كرمي رو رپيدشر و 4shared ريختن كه فقط با هيتلرشكن باز ميشه . تو حال معمولي تو فايرفاكس ارور The connection was reset ميده .
انگار مثلا يه جوري بستن كه كسي فكر نكنه كار ايناست .
لعنت بر چنين ادم‌هاي دزدي .

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من امروز دارم 10 دقیقه به 10 دقیقه دیسکانکت میشم! DNS ها هم به وضوح مشکل داره! سرعت هم که هیچی نگو، واقعا مغز... خوردیم بابت این سرویس پول میدم به آسیاتک!

cnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ما تو منطقه مخابراتی دانشگاه هستیم (چهارراه سپه)
جدیداً اسیا تک اینجا رو هم سرویس میده
ما تا الان به اجبار شاتل استفاده می کردیم ولی قطعی مدام داره و جدیداً هم 10 روزیه که کلاً قطعه(خودشون میگن از این قضیه لنگر و قطعی کابل خاورمیانه نیست) و دائم دارن ما رو بین مخابرات و اشکال داخلی پاس میدن
می خواییم از اسیا تک بگیرم.... با توجه به اینکه هر شرکت تو هر منطقه ای یه جور سرویس میده می خواستم ببینم کسی تو این منطقه از اسیا تک سرویس می گیره ؟؟؟؟ به ما هم بگید چطوریه؟؟؟
ممنون

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سیستم من جالب شده :D
رفتم نصف پولم رو پس گرفتم که سرویسم قطع شه ولی ظاهرا یادشون رفته که سرویس رو قطع کنن. خر تو خره!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سیستم من جالب شده
رفتم نصف پولم رو پس گرفتم که سرویسم قطع شه ولی ظاهرا یادشون رفته که سرویس رو قطع کنن. خر تو خره!
اگر خر تو خر نبود که وضع سرویس دهیشون اینجوری نبود، شما حالش و ببر به تلافی این دهن که از ما صاف کردن!

soo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اساتید عزیز ، دوستان گرامی :
من میخوام فردا adsl آسیا تک بگیرم . اگه ممکنه تا آخر وقت امروز راهنمایی بفرمایید . ممنون .
اول اینکه دوستانی که از این سرویس استفاده میکنند یه زحمتی بکشند و ببینند که این سایت با این سرویس باز میشه یا نه ؟ http://www.irandirectory.com
دوم اینکه فرق دو تا مودمی که این شرکت داره چیه lan و usb ؟ و آیا مودم خوبیه و گارانتی داره یا نه ؟
سوم ، من یک برنامه .... شکن دارم لطفا pm بدید تا به ایمیلتون ارسال کنم تا زحمت بکشید و ببینید با این سرویس کار میکنه یا نه ؟
چهارم ، با سرعت 64 با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
و پنجم :blush: اگه adsl بگیرم مودم قبلیم هم سرجاش میمونه و اگه یک موقع adsl قطع بشه میتونم از dialup استفاده کنم یا نه ؟
میبخشید که زیاد شد ولی واقعا به کمکتون احتیاج دارم .
پیشاپیش ممنون از توجه و راهنماییتون .

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من می خواستم از آسیاتک 64 بگیرم فعلا که ثبت نام نمی کنند و می فرستند تو ویتینگ لیست به دلیل این لنگر و کابل و خاورمیانه و... می خواستم از این فرصت استفاده بهینه کنم و از شما بپرسم که چه طوره راضی هستید یا نه ؟
پیش شماره من 2223 هست و چون می گن پهنای باند در جاهای مختلف متفاوته می خواستم ببینم کسی در قیطریه از آسیاتک داره که کیفیتش رو به من بگه

بالا