• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Dark Edition

Registered User
لایک‌ها
15
خوب دیگه این و باید فکرش میکردی منم اون 5 روز تعطیلی به خاطر برف این مشکل برخوردم تو خونه بیکار بودم اعصابم خرد شده بود این دفعه زودتر پول واریز کردم که این دفعه اینطور نشه...
اینا هم فکرشو نمیکنن اقلا یه 4-5 نفر بذارن اونجا کار مردم لنگ نمونه...
اين مشكل من خيلي وقته حل شده . وقتي به بخش تمديد اشتراك زنگ ميزدم ميگفت كه نميدونم ساعت كار تمام شده بعدا تماس بگيريد . منم حتما گفتم تو عيدها نيستن . ولي يه سري زنگ زدم به بخش پشتيباني گفتم اين قسمت تمديد اشتراكتون نيست اون هم وصل كرد به اون بخش و منم تمديد كردم !!!
فكر كنم اينم از اون ترفنداشون بود تا تو عيد سر خودشونو خلوت كنن :hmm:

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
اين مشكل من خيلي وقته حل شده . وقتي به بخش تمديد اشتراك زنگ ميزدم ميگفت كه نميدونم ساعت كار تمام شده بعدا تماس بگيريد . منم حتما گفتم تو عيدها نيستن . ولي يه سري زنگ زدم به بخش پشتيباني گفتم اين قسمت تمديد اشتراكتون نيست اون هم وصل كرد به اون بخش و منم تمديد كردم !!!
فكر كنم اينم از اون ترفنداشون بود تا تو عيد سر خودشونو خلوت كنن :hmm:
یعنی زنگ زدی به بخش پشتیبانی اونا تمدید کردن
cwm.gif

کاراشون معلوم نیست چطوریه...

Dark Edition

Registered User
لایک‌ها
15
یعنی زنگ زدی به بخش پشتیبانی اونا تمدید کردن
cwm.gif

کاراشون معلوم نیست چطوریه...
نه . زنگ زدم به پشتيباني اون برام وصل كرد به بخش تمديد اشتراك . در حالي كه وقتي با 1844 ميخواستم به بخش تمديد اشتراك وصل بشم تلفن گويا ميگفت كه ساعت كاري تمام شده .

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
نه . زنگ زدم به پشتيباني اون برام وصل كرد به بخش تمديد اشتراك . در حالي كه وقتي با 1844 ميخواستم به بخش تمديد اشتراك وصل بشم تلفن گويا ميگفت كه ساعت كاري تمام شده .

اهان
sarcastic.gif

تلفن گویاش که تعطیله ... 3 ساعت صبر باید بکنیم انواع موزیک ها رو پخش میکنه همه هم ضایع
sarcastic.gif

Dark Edition

Registered User
لایک‌ها
15

n73n73

Registered User
لایک‌ها
3
یه برنامه کامل و استثنایی برای مدیریت فایلهای دریافتی و ....(مخصوص adslدارها)باحجم 2 مگ

اینجا

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
پيكشونو برداشتن
فقط واريز به حساب شده
چه مسخره كي حوصله داره بره بانك

ali_metall

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من یه سوالی داشتم.کسی اینجا شبکه گیم بازی می کنه مخصوصا counter-Strike 1.6 میخوام ببینم lag داره pingesh چطوره ؟ latency حدودا چنده؟؟؟؟:rolleyes:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
پيكشونو برداشتن
فقط واريز به حساب شده
چه مسخره كي حوصله داره بره بانك
نه بابا ؟
آخه تا الان اگه 2 ماه تمدید میکردی پیک رایگان بود ؟
منم آخر این ماه اشتراکم تموم میشه باید تمدید کنم! اه. چه ستمیه !
ببینم واریز اینترنتی نمیشه کرد ؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اره كلا پيك رو برداشتن
واريز اينترنتي خبر ندارم
دوستاني كه به حساب پول ميريزن فيش رو چكار ميكنن؟ ميل ميكنيد يا فكس؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
شماره حساب هاي شركت آسياتك براي واريز شارژ ماهانه به قرار زير است:
بانک سپه : حساب جاری طلایی 1800197503 نزد شعبه مرکزی بنام شرکت انتقال داده های آسیاتک
بانک ملت : حساب جام 96/106256 نزد شعبه سپهبد قرنی بنام شرکت انتقال داده های آسیاتک
بانک پارسیان : حساب جاری 0100060972006 نزد شعبه فردوسی بنام شرکت انتقال داده های آسیاتک
پس از پرداخت وجه، رسید آن را به شماره 88758746 فکس کنید و یا می توانید رسید وجه پرداختی را به آدرس ایمیل [email protected] ارسال نمائید. به محض دریافت فکس و یا email شما در صورت صحت اطلاعات سرویس شما شارژ خواهد شد.
نکته: به کلیه مشترکین گرامی توصیه میگردد قبل از تاریخ اتمام اعتبار ، نسبت به شارژ دوره بعد اقدام نمایند تا بدینصورت از قطعی سرویس جلوگیری شود. ضمناً یادآور میگردد که کنترل قطعی سرویس تماماً از طریق نرم افزار انجام می پذیرد و هیچ گونه سیستم انسانی در آن دخالت ندارد.
در صورت وجود هر گونه سوال و یا مشکلی با 1844 تماس بگیرید.

پرداخت اینترنتی هم فقط با پارسیان داره . آخر تنوع !
خیلی زورم میاد برای شارژ اینترنت برم بانک.

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دو ماه اخیر وضع مرکز توحید افتضاح بوده پشتیبانی گوشش پره از این حرفها و ترتیب اثر نمی دن اصلا براشون مهم نیست کسی داره با اینترنت تو بورس یا فارکس هست سر عت مهم هست براش فقط چرت و پرت میگن از من قدیمی تر تو اینجا از اسیا تک کسی نداره من یک سالو چند ماهه که 512 دارم این دو ماه اینقدر اشغال نبوده وضعیت داشتم با حسینی و بزرگی حرف میزدم می گفتن تبلیغات کردیم تو این دو ماه 4000 به مشترکامون اضافه شده من گفتم مگه شما انالیزر ندارین مشاور ندارین مراکزتونو ببرین رو هیستو گرام ببینین که مشتری داره زیاد میشه ما داریم تبلیغ زیاد میکنیم داریم به تابستون نزدیک میشیم مشتریا زیاد میشن یک کاری بکنیدe1 بخرید بزارید کنار بعدش به همه سرویس میدن مرکز تا خرخره پره بازم سرویس میدم من این ماه دیگه تمدید نمیکنم میرم واسه فسخ قرار داد چرا چون به مشتری اهمیت نمیدن با بهونه های الکی می خوان سره مردومو شیره بمالن ما خودمون این کاره هستیم 2 ساله پیش رفته بودم از داتک بگیرم گفت اقا مرکزتون پره یک نفر اضافه نمکنیم تا ای وان بگیریم با این کارش من خیلی حال کردم به هیچ کس دیگه من اسیا تکو توصیه نمیکنم الان دو ماه با پینگ 2000 و سرعت 3 کیلو و من 512 هستم برید حال کنید

شما از همی چی دارین بد میگین که
اون از تاپیک داتک که شد دزدتک
اینم از آسیا تک
ما که نفهمیدیم آخرش چیکار کنیم
یکی میگه این بده اون خوبه
اما از کسی که 2 تاشو داشت سوال کردم گفت آسیا فقط!
به هر حال فک کنم باید قبلز خرید یه تست از هردوش یه ماه بگیرم ولی دنگو فنگش زیاده
چیکار کنم؟
یه سرویس 512 سالانه میخوام

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
پیک برنداشتن. چند تا از قسمت فروش یهتون میگن نداریم دو تا داد و بیدا و یا تماس با کسی دیگر پیک میاد در خونه من تا ماه پیش 256 داشتم 2 ماه یکبار میاد در خونه الان هم که 512 اگر بخواد نیاد شرکتشوون به هم میریزم خودشون میاد. سعی کنید با یک مسول فروش همیشه ارتباط داشته باشید. بعدش تو خود قراردادشون زده که سرعت بالای 64 پیک ارسال میشه
کافی 2 یا 3 ماهه شارژ کنید.
بدیشون اینه که تو بانکهای بی خودی حساب دارن. نکردن تو ملی یا صادرات هم حساب باز کنند

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
پرداخت اینترنتی هم فقط با پارسیان داره . آخر تنوع !
خیلی زورم میاد برای شارژ اینترنت برم بانک.

شما اگر کارتهای عضو شتاب داشته باشید به راحتی میتوانید پرداخت کنید. هیچ مشکلی وجود ندارد

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
شما از همی چی دارین بد میگین که
اون از تاپیک داتک که شد دزدتک
اینم از آسیا تک
ما که نفهمیدیم آخرش چیکار کنیم
یکی میگه این بده اون خوبه
اما از کسی که 2 تاشو داشت سوال کردم گفت آسیا فقط!
به هر حال فک کنم باید قبلز خرید یه تست از هردوش یه ماه بگیرم ولی دنگو فنگش زیاده
چیکار کنم؟
یه سرویس 512 سالانه میخوام

اولا فعلا به هیچ وجه مشترک جدید نمیگرن.
دوم اینکه سرعتها بستگی به ماطق و شلوغی داره یکی مثل من هیچ مشکلی نداره یکی مثل دوستمون در مرکز توحید با مشکل مواجه هست.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
شما اگر کارتهای عضو شتاب داشته باشید به راحتی میتوانید پرداخت کنید. هیچ مشکلی وجود ندارد
آره خواستم امتحان کنم پرداخت آنلاینشون مشکل داشت. عصبانی شدم زنگ زدم شرکت اونا هم برام پیک فرستادن.
شما 512 چند گرفتی ؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سرعتتون این یکی دو روزه افت نداشته؟

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سرعتتون این یکی دو روزه افت نداشته؟

سرعت منم از چهارشنبه 18 /2/87 به شدت پايين اومده هر چي زنگ زدم ميگن مشكل سراسري هست !

دانلودم از 29 كيلو اومده روي 15 كيلو دلم خوشه 256 گرفتم روزهاي اول عالي بود از 3 روز پيش افتش خيلي زياد بود

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
4 ماه پیش ADSL رو فسخ کردم که از همین آسیا تکم بود، العان دوباره بخوام بگیرم سرویس میدن؟ ... سرعتها چطوریه
بهتر شددده که بدتر نشده آره ... :D ؟

بالا