Bella_aster
مدیران قدیمی
بستگی به منطقه داره ...العان دوباره بخوام بگیرم سرویس میدن؟ ... سرعتها چطوریه
بهتر شددده که بدتر نشده آره ...؟
سرعتها چند روز بود بد شده بود اما الان خوب ه...
بستگی به منطقه داره ...العان دوباره بخوام بگیرم سرویس میدن؟ ... سرعتها چطوریه
بهتر شددده که بدتر نشده آره ...؟
بستگی به منطقه داره ...
چه جالب ... پس به خاطر همین بود همه جا ISP رو TSTOnline نمایش میداد ... الان دیدم Asia Tech شده ...یه خبر خوب هم برای آسیاتکیها. قبلاً آسیاتک با کمک واسطه (TSTOnline) به شبکه وصل بود ولی الان مستقیم متصل شده. رنج آی پیها عوض شده و به گفته ی یکی از دوستانم که توی آسیاتک کار میکنه به مرور زمان سرعت بهتر خواهد شد.
برو با خيال راحت كيفشو ببر، از اين خبرا نيستدوستان من یک سوال داشتم ، از جایی شنیدم که اگه با adsl سایتهای فیل شده رو ببینیم میان رو خط و تذکر میدن !
من امروز قرارداد و مودم رو از آسیا تک تحویل گرفتم و قراره هفته دیگه وصل بشه . با توجه به اینکه تا حالا با dialup از ultra برای دیدن چند سایت خبری و ورود به pt استفاده میکردم از این به بعد هم با adsl میتونم از این برنامه استفاده کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر .
برو با خيال راحت كيفشو ببر، از اين خبرا نيست
وستان عزيز!
لطفا من را راهنمائي کنيد.
اگر من يک سرويس 64 کيلو بايت از اسي تک بگيرم ايا مي توانم با خيال راحت فقط به وبگردي بپردازم و ايا صفحه هاي وب را که داراي عکس باشند را به راحتي و سريع باز مي کند. البته منظورم خيلي خيلي سريع هم نيست و در حد معمولي خيلي خوب است. ايا مي توانم مثلا در عرض 10 دقيقه يک ترانه ام پي تري را بارگزاري کنم. من فعلا بودجه ام فقط به 64 کيلو بايت مي رسد و بسيار خوشحال مي شوم اگر من را راهنمائي کنيد.
اگر بخواهم سرويس بگيرم قبض تلفن چه ماهي را بايد بدهم و اصلا بايد چکار کنم. من اصلا از سايت اسي تک هيچي نفهميدم و گفتم با دوستان مشترک اسيا تک در ميان بگذارم
با سپاس فراوان منتظر پاسخهاي شما هستم.
وستان عزيز!
لطفا من را راهنمائي کنيد.
اگر من يک سرويس 64 کيلو بايت از اسي تک بگيرم ايا مي توانم با خيال راحت فقط به وبگردي بپردازم و ايا صفحه هاي وب را که داراي عکس باشند را به راحتي و سريع باز مي کند. البته منظورم خيلي خيلي سريع هم نيست و در حد معمولي خيلي خوب است. ايا مي توانم مثلا در عرض 10 دقيقه يک ترانه ام پي تري را بارگزاري کنم. من فعلا بودجه ام فقط به 64 کيلو بايت مي رسد و بسيار خوشحال مي شوم اگر من را راهنمائي کنيد.
اگر بخواهم سرويس بگيرم قبض تلفن چه ماهي را بايد بدهم و اصلا بايد چکار کنم. من اصلا از سايت اسي تک هيچي نفهميدم و گفتم با دوستان مشترک اسيا تک در ميان بگذارم
همونطوری که دوستان هم گفتند بستگی به منطقه داره ...اگر من يک سرويس 64 کيلو بايت از اسي تک بگيرم ايا مي توانم با خيال راحت فقط به وبگردي بپردازم و ايا صفحه هاي وب را که داراي عکس باشند را به راحتي و سريع باز مي کند. البته منظورم خيلي خيلي سريع هم نيست و در حد معمولي خيلي خوب است. ايا مي توانم مثلا در عرض 10 دقيقه يک ترانه ام پي تري را بارگزاري کنم. من فعلا بودجه ام فقط به 64 کيلو بايت مي رسد و بسيار خوشحال مي شوم اگر من را راهنمائي کنيد.
به گفته یکی از کارکنان آسیاتک ظاهرا قرار هست به زودی محدودیت حجمی روش بسته بشه!