• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
العان دوباره بخوام بگیرم سرویس میدن؟ ... سرعتها چطوریه
بهتر شددده که بدتر نشده آره ... :D ؟
بستگی به منطقه داره ...

سرعتها چند روز بود بد شده بود اما الان خوب ه...

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
تا جایی که شنیدم فعلاً اشتراک جدید نمیدن. درسته؟

من که دو ماه 256 گرفتم. کابلهای بین المللی قطع شد. برای حفاظت از اینترنت بین الملل کلاً بی خیالش شدم. به قول یکی از بچه ها میگفت 512 بگیری ، تهران زلزله میاد. خلاصه ما هم زدیم تو کار 64. برای 64 هم که سرعت مهم نیست. 7 کیلوبایت نشد با 6 کیلو کار میکنیم:D

یه خبر خوب هم برای آسیاتکیها. قبلاً آسیاتک با کمک واسطه (TSTOnline) به شبکه وصل بود ولی الان مستقیم متصل شده. رنج آی پیها عوض شده و به گفته ی یکی از دوستانم که توی آسیاتک کار میکنه به مرور زمان سرعت بهتر خواهد شد.

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
یه خبر خوب هم برای آسیاتکیها. قبلاً آسیاتک با کمک واسطه (TSTOnline) به شبکه وصل بود ولی الان مستقیم متصل شده. رنج آی پیها عوض شده و به گفته ی یکی از دوستانم که توی آسیاتک کار میکنه به مرور زمان سرعت بهتر خواهد شد.
چه جالب ... پس به خاطر همین بود همه جا ISP رو TSTOnline نمایش میداد ... الان دیدم Asia Tech شده ...
چه خوب ممنون ...

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
34640g4.jpg

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان من یک سوال داشتم ، از جایی شنیدم که اگه با adsl سایتهای فیل شده رو ببینیم میان رو خط و تذکر میدن !
من امروز قرارداد و مودم رو از آسیا تک تحویل گرفتم و قراره هفته دیگه وصل بشه . با توجه به اینکه تا حالا با dialup از ultra برای دیدن چند سایت خبری و ورود به pt استفاده میکردم از این به بعد هم با adsl میتونم از این برنامه استفاده کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر .

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان من یک سوال داشتم ، از جایی شنیدم که اگه با adsl سایتهای فیل شده رو ببینیم میان رو خط و تذکر میدن !
من امروز قرارداد و مودم رو از آسیا تک تحویل گرفتم و قراره هفته دیگه وصل بشه . با توجه به اینکه تا حالا با dialup از ultra برای دیدن چند سایت خبری و ورود به pt استفاده میکردم از این به بعد هم با adsl میتونم از این برنامه استفاده کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر .
برو با خيال راحت كيفشو ببر، از اين خبرا نيست

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان مي خواستم ببينم تورنت برا شما هم اينقدر محدود شده يا نه آخه من چند ماهه دارم از آسياتك استفاده مي كنم هيچ وقت تا اين حد سرعت دانلود از تورنتم پايين نيومده بود از سه چهار روز پيش به اينور كه رنج آي پي ها عوض شد سرعت تورنت به شدت اومده پايين (از 2 بالاتر نميره حتي براي تورنت هايي با سيد و پير بسيار بالا) براي شما هم همينطوريه؟​

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
يه چيز جالب

امروز رفتم آسيا تك يه 512 كه دو ماه بود قطع بود تمديد كنم از
39 هزار تومن كرده بود 140 هزار تومن!

نمي دونم اين شركت ها خجالت نمي كشند؟
همه جا اينترنت ارزون ميشه اين ها سرعت هاي دانلودي
( البته به يكي از خارج اومده گفتم 512 پر سرعت خندش گرفته بود
خودش با وايرلس يه كالج پيزوري 3 مگا بيت دانلود داشت اونم رايگان)
قيمت رو كردند حدود 5 برابر كه كه كسي كه كارش لنگه مجبور بشه بگيره

داتك هم كه قربونش برم كه خدمات صفر است اصلا حدود ما اين هفته 4 روز
قطعي داشتيم الان هم ول كردن رفتن بدون پشتياني ميگن
بايد از مخابرات ببينيم اشكال چيه. با دايال آپ اومديم .
تازه تبليغش هم بالاي سايت هست

بديش اينه كه هيچ حق انتخابي براي ما ها نيست. بايد بار وبنديل رو بست ورفت

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به گفته یکی از کارکنان آسیاتک ظاهرا قرار هست به زودی محدودیت حجمی روش بسته بشه!

iriaf2025

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اگر كسي از قيمت دقيق 256 و 512 خبرداره بگه ممنون ميشم. محدوديت حجمي ميذارن يا نه؟

تابستوني مي خواستيم افزايش سرعت بديما. اگر 3 برابر كرده باشند كه نمي ارزه.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
جواب PM:
اینطور که به من گفتن مشخص نیست محدودیت کی اعمال بشه من هم دقیقا از آسیاتک نقل قول کردم.
بالاتر از 128 که به خونگی نمیدن که اصلا بخواین تغییری بدین.

mk002007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وستان عزيز!
لطفا من را راهنمائي کنيد.
اگر من يک سرويس 64 کيلو بايت از اسي تک بگيرم ايا مي توانم با خيال راحت فقط به وبگردي بپردازم و ايا صفحه هاي وب را که داراي عکس باشند را به راحتي و سريع باز مي کند. البته منظورم خيلي خيلي سريع هم نيست و در حد معمولي خيلي خوب است. ايا مي توانم مثلا در عرض 10 دقيقه يک ترانه ام پي تري را بارگزاري کنم. من فعلا بودجه ام فقط به 64 کيلو بايت مي رسد و بسيار خوشحال مي شوم اگر من را راهنمائي کنيد.
اگر بخواهم سرويس بگيرم قبض تلفن چه ماهي را بايد بدهم و اصلا بايد چکار کنم. من اصلا از سايت اسي تک هيچي نفهميدم و گفتم با دوستان مشترک اسيا تک در ميان بگذارم
با سپاس فراوان منتظر پاسخهاي شما هستم.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
وستان عزيز!
اگر من يک سرويس 64 کيلو بايت از اسي تک بگيرم ايا مي توانم با خيال راحت فقط به وبگردي بپردازم و ايا صفحه هاي وب را که داراي عکس باشند را به راحتي و سريع باز مي کند. البته منظورم خيلي خيلي سريع هم نيست و در حد معمولي خيلي خوب است. ايا مي توانم مثلا در عرض 10 دقيقه يک ترانه ام پي تري را بارگزاري کنم. من فعلا بودجه ام فقط به 64 کيلو بايت مي رسد و بسيار خوشحال مي شوم اگر من را راهنمائي کنيد.
اگر بخواهم سرويس بگيرم قبض تلفن چه ماهي را بايد بدهم و اصلا بايد چکار کنم. من اصلا از سايت اسي تک هيچي نفهميدم و گفتم با دوستان مشترک اسيا تک در ميان بگذارم

بله خوبه کلا اسیاتک تنها سرویسی که قابل قبوله همین 64 اش هست

iriaf2025

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وستان عزيز!

اول اينو بگم كه كيفيت آسياتك بستگي به منطقه داره، البته يه مقدار بهتر شده. آره براي وبگردي خوبه و براي دانلود معمولي هم خوبه. اگر فقط با 64 دانلود كني ماهي 18 گيگ مي توني دانلود كني. من 17 گيگ هم تو ماه دانلود داشتم.

اگر منطقه شما مثل ما(صالح طبري) باشه سرعت دانلودت بين 7 تا 8 است.

آخرين قبض تلفن پرداختي و كپي شناسنامه مالك خط تلفن يا خودت(اگر مي خواهي قرارداد به اسمت باشه) رو بايد بدي. يك قرارداده بايد امضا كني. اگر ميتوني برو شركت خيلي طول نمي كشه. اگر هم كه نه كه بايد زنگ بزني 1844 خودشون ميگن چكار كني. قرارداد رو با پيك ميفرستن. با مترو راحت ميشه رفت. ايستگاه شهيدبهشتي پياده شي 30 ثانيه بعد شركتي.

يا علي.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
همونطوری که دوستان هم گفتند بستگی به منطقه داره ...

در حالت کلی سرویس 64 واقعا خوبه ... یعنی حدود 6 ماه هست که استفاده میکنم اصلا ناراضی نبودم ...

باز کردن صفحات هم در حد قابل قبول هست .

اگر ایده آل باشه بین 7 و 8 میتونید دانلود کنید .

خودم حدودا هر 10 مگ رو تو نیم ساعت دانلود میکنم .

علاوه بر مدارکی که میخوان و قراردادی که پیک میاره و امضا میکنید ، قبض آخرین دوره ( که الان میشه اول فروردین تا اول خرداد) کپی شو نیاز دارید .

اگر با 1844 تماس بگیرید همه چیز رو براتون توضیح میدن .بعد از تماس نهایتا تا یک روز بعد پیک میاد مودم رو میده و قرداد رو امضا میکنید و مدارک رو به پیک تحویل میدید . یک هفته تا 10 روز بعد هم وصل میشه .

موفق باشید .

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
به گفته یکی از کارکنان آسیاتک ظاهرا قرار هست به زودی محدودیت حجمی روش بسته بشه!

به سلامتی گل بود به سبزه نیز آراسته شد، اگه اینجوری باشه که من ترجیح میدم دایال آپ استفاده کنم.

بالا