Romain_Gary
Registered User
- نوشتهها
- 1,801
- لایکها
- 6
اینم از بدبختیای من در زندگی در یک کشوره آزاده !بابا اینا سرکاریه. معلومه دانشگاه نامه الکی نمی ویسه مخصوصا که اونورش هم شرکت خصوصی باشه.
مرسی ، پس مث اینکه راه نداره ، باید گیر بدم : دی . من رفتم دانشگاه ، آقای دکتر که مسئول پژوهش دانشگاه هست ، نمیدونست اینترنت پر سرعت چیه ! گفت من خونم 33.6 وصل میشم خیلی هم خوبه ، تو هم همینکارو بکن : دی .به کاربر خونگی بیشتر از 128 نمیدن ولی هر چیزی بالاخره یه راهی داره. شاید سمج بشید بتونید به یه طریقی بگیرید. من شنیده بودم بعضی ها تونستن بگیرن. الان یه سری از جاها هست که 256 به شما میده هیچ چیز هم از شما نمیخواد منتها محدودیت دانلود دارند. دوستم گرفته. اگر اونها 256 میدن پس سپنتا رو هم اگر سمج بشید میتونید بگیرید
مرسی ، پس مث اینکه راه نداره ، باید گیر بدم : دی . من رفتم دانشگاه ، آقای دکتر که مسئول پژوهش دانشگاه هست ، نمیدونست اینترنت پر سرعت چیه ! گفت من خونم 33.6 وصل میشم خیلی هم خوبه ، تو هم همینکارو بکن : دی .
من هم آسیاتک سفارش دادم ٰ. برام corecess 3115 آورد ٰ منتظرم خطم راه بیفته
اسپلیتر رو اینطوری وصل کردم درسته؟
lineبه پریز تلفن
phone به دستگاه تلفن
چرا يه راه خيلي ساده داره.
بايد از يكي از شركتهايي كه ثبت شده هستن و روزنامه رسمي (آگهي تأسيس) دارن يه نامه بگيري كه به نمايندگي از اون شركت ميخواي اينترنت با سرعت بالاتر از 128 بگيري.
اگر هم آشنا نداري من تا اون موقع كه از بهارسامانه (نمايندگي داتك توي پاسداران) ميگرفتم يكي رو داشتن كه براي يوزرهاشون روزنامه رسمي جعلي درست ميكرد. البته 15000 تومن ميگرفت
از اين راحت تر ميخواي؟
هم خدا رو ميخواي هم خرما؟
هيچ كدوم از ISP هايي كه خودشون مجوز پاپ دارن نميتونن كه به يوزر خانگي بيشتر از 128 بدن، مگر اينكه پارتي كلفت داشته باشي يا مدير عامل شركت پسر خالت باشه.
تازه گرونتر بودن تعرفهي اداري نسبت به خانگي بي دليل كه نيست، اگر يه 128 خانگي و اداري رو با هم مقايسه كني متوجه ميشي كه از لحاظ افت سرعت و نوسانات زمين تا زير زمين با هم تفاوت دارن.
فرق اين دوتا توي ميزان سهم شيرينگشون هست.
تا اونجا كه من ميدونم سهم هر يوزر يك به هشته يني اينكه اون سرويسي كه شما ازشون ميگيري رو به 7 نفر ديگه هم ميدن.
خي ديگه پس قصه چيو داري؟
نكنه با جعل كردن مخالفي
از كدوم شهرستان؟کسی یه شماره درست و حسابی نداره که یشه از شهرستان باهاشون تماس گرفت ؟
از كدوم شهرستان؟