من میخوام ازشون اینترنت با سرعت 256 بخرم ،، دانشجو هستم ، رفتم به واحد پژوهش دانشگاه گفتم نامه میخوام ، گفتند که به ما چیزی ابلاغ نکردن ، چی کار کنم که بتونم 256 ازشون بگیرم ؟
من فکر میکنم با تورنت مشکل خاصی ندارم البته باAzureus کار میکنم شما که میگید با تورنت مشکل دارید یه فایل تورنت امتحانی به من بدید ببینم چجوریاست
كساني كه محدوديت دارن تو تورنت و ايمول و *** ميخوان من در خدمتم!
رو اسياتك هم تست شده
من فکر میکنم با تورنت مشکل خاصی ندارم البته باAzureus کار میکنم شما که میگید با تورنت مشکل دارید یه فایل تورنت امتحانی به من بدید ببینم چجوریاست
تو منطقه ما آسیا تک تازه 2 هفته هست سرویس میده
اومدم این پست رو دیدم کلا منصرف شدم. من الان از سپنتا 96k استفاده میکنم و به هیچ عنوان نوسان سرعت ندارم و سرعتش هم توی تورنت و ای میول کامل هست. محدودیتی وجود نداره. با همین سرعت پایین تو این 10 روزه نزدیک به 4 گیگ دانلود کردم. فقط هم سیستمم رو روز ها روشن میزارم
تو منطقه ما آسیا تک تازه 2 هفته هست سرویس میده
اومدم این پست رو دیدم کلا منصرف شدم. من الان از سپنتا 96k استفاده میکنم و به هیچ عنوان نوسان سرعت ندارم و سرعتش هم توی تورنت و ای میول کامل هست. محدودیتی وجود نداره. با همین سرعت پایین تو این 10 روزه نزدیک به 4 گیگ دانلود کردم. فقط هم سیستمم رو روز ها روشن میزارم
اسياتك اينجا بزنم به تخته خوبه 15 دانلود دارم
امير جان شما چند گرفتي 96 رو ؟؟؟ البته سپنتا خيلي گرونه يه بدي هم داره كابلش از يزد اومده از تهران نيستش. صبا من دارم واقعا خوبه عاليه هميشه سرعتش يه جوره بعد 2 گيگ تو 1ما رسوندم نهايت 5 گيگ ميگيرم. شركتهايي كه نامحدود ميدن كيفيت مياد پايين بعد پهناي باند بالاتر گرون تر هستش الان شما transfer rate رو چنده اكثرا؟؟؟
براي من رو 45 الي 60 هستش
پس با *** مشکل حل میشه انشا الله![]()