اسمي بله ولي واقها اين 8 رو ميده يا نه .. بعضا ممکنه 8 اسمی باشه ولی پارس آنلاین حدود 5 تا 7 بود و باید خیلی زور میزد که بالا بمونه. میخواستم بپرسم کسی 64 رو خودش تست کرده یا خیر؟
اسمي بله ولي واقها اين 8 رو ميده يا نه .. بعضا ممکنه 8 اسمی باشه ولی پارس آنلاین حدود 5 تا 7 بود و باید خیلی زور میزد که بالا بمونه. میخواستم بپرسم کسی 64 رو خودش تست کرده یا خیر؟
اینم از شانس ما
من تعریف های شما را خوندم
سپنتا داشتم کنسل کردم با اسیاتک قرارداد بستم!!
بعد از تحویل مدارک حدود چند روز طول می کشه که خط ژانره شه ؟
مثل اينكه خط ما بالاخره بعد از 1ماه رانژه شد...! حالا چراغ ADSL مودمم اصلا نه چشمك ميزنه نه روشن ميشه! به مخابرات هم زنگ زدم 3-4 تا سوال پرسيد ديد مشكلي نداره گفت بايد بيايم چك كنيم...!
از برو بچ كسي ميدونه اين تنظيماتو چطوري بايد انجام بدم ؟ (عكس زير)
http://i19.tinypic.com/63h7fxg.jpg
آقا جدآ یک ماه طول کشید ؟ من هم یک هفته است که منتظرم و بعد از 4 روز همچنان در مرحله انتظار !!!
یعنی ممکنه یک ماه بکشه ؟
لازم نیست من زنگ بزنم پشتیبانی ؟ روزی که رانژه بشه خودشون زنگ می زنن ؟
در كل وقتي سرويستو سفارش دادي هر روز چشمت به چراغ ADSL مودمت نباشه! هر 1ماه يك بار يه نيگا بهش بنداز
در نتيجه شركت آسياتك و مخابرات باهم هماهنگ نيستن و آسياتكيها يكم بيشتر از خيلي تنبلن...! حالا خدا كنه سرويسشون مثل خودشون نباشه...!
برای من تورنت و ای میول از نون شب هم واجب تره! اونوقت اینا اومدن می گن پهنای باند کم آوردیم. آخه اگه پهنای باند ندارید چرا انقدر اینترنت می فروشید به مردم بیچاره. بعدش هم گفتن توی همه مراکز مخابراتیمون این مشکل داونلود با برنامه های p2p هست. آیا بقیه هم همین مشکلو دارن؟
معلوم ميشه اسياتک هم تنه اش خورده به تنه ىداتک! آخه من داتک دارم و الان دقيقا يک ماهه (شايدم بيشتر) که از ساعت 8 صبح تا 6 شب تورنت تعطيل است، چون سرعت دانلود به قدرى مياد پايين که فرقى با صفر نداره، بهانه شون هم اينه که تو ساعات ادارى، مصرف بالاست، براىهمين محدود ميکنيم پورت ها رو!!! دانلود از تورنت با حرص خوردن ها و اعصاب خوردىهاى فراوان همراه است (اينم شاهدش با عکس و تفصيلات!)
البته جديدا که يکى ديگه از يوزرها ميگفت انگار شبش رو هم محدود کرده داتک #_#