parsbin
Registered User
بچه ها این 12 گیگی که نوشته پهنای بانده ماهانه اس دیگه؟! سالیانه نباشه؟!

سلام
من سرویس lite دارم و حدود بین 17 تا 23 کیلوبایت\ثانیه داونلود می کنم. به نظرم سرعتش خیلی خوبه ولی ترافیکش (ماهی 2.5 گیگ) خیلی کمه.
شما از سرویس 64K خودتون راضی هستید؟ با چه سرعتی داونلود می کنید (در بدترین شرایط و بهترین شرایط و بطور متوسط؟ کیفیتش خوبه؟ درسته اگر زیاد داونلود کنید قطع می کنن؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن. به نظر شما 2.5 گیگ با سرعت 128 شاتل بهتره یا سرعت 64 با ترافیک نامحدود شاتل؟
در ضمن اینم داخل پرانتز بگم چند روز پیش هم سرویس تقریبا ساعت 11-12 شب برای چند ساعت قطع شد.
با تشکر
بنظرم ماهیانه است بشرط اینکه اکانت 1 ساله خریداری بشه. امروز زنگ میزنم بهشون ببینم چی میگن. چون اگر من خودم 512 سالیانه بخرم قیمتش یک سوم 128 کنونی من در میاد با 2 گیگ پهنای بیشتر در ماه. احتمالا پول نصب دوباره میگیرن که بازم می ارزهبچه ها این 12 گیگی که نوشته پهنای بانده ماهانه اس دیگه؟! سالیانه نباشه؟!
![]()
بنظرم ماهیانه است بشرط اینکه اکانت 1 ساله خریداری بشه. امروز زنگ میزنم بهشون ببینم چی میگن. چون اگر من خودم 512 سالیانه بخرم قیمتش یک سوم 128 کنونی من در میاد با 2 گیگ پهنای بیشتر در ماه. احتمالا پول نصب دوباره میگیرن که بازم می ارزه
ویرایش: اهم!! منطقه مدنی نداره . پس منتفیه ولی برای منزل میتونم بگیرم منطقه نصراللهی . الان برای 64 سالی 240 تومن بهشون میدم این بازم میارزه
موفق نشدم با اکانت منیجرم تماس بگیرم. نمی دونم چرا امروز سرش شلوغه.بعید میدونم با ماهی حدود 7 هزار تومن ماهی 12 گیگ ترافیک بده
من حدس میزنم با این قیمت سالیانه باشه. یعنی ماهی 1 گیگ
خدا رحم کنه! مثل اینکه این شاتل هم داره میشه مثل بقیه. طی 20 روز گذشته 2 بار مال من قطع شد. تازه من کم استفاده میکنم یعنی شاید قطعی بیشتر بود و من متوجه نشدم.
کدوم منطقه هستید؟من که راضیم از اکانتم. سرعتم 90 درصد مواقع روی 16.5 است .128K
الان مدنی اسما 128 دارم ولی 19.5 کیلو دانلود میده بهمکدوم منطقه هستید؟
بچه ها این 12 گیگی که نوشته پهنای بانده ماهانه اس دیگه؟! سالیانه نباشه؟!
![]()
شک دارم بخاطر یه مشتری وصل کنن .. باید تعداد به حدی برسه که واسه شون بصرفه ... وانگهی اینا رو می تونی از طریق تلفن ازشون بپرسی ...من شهرستان شهریار هستم
http://www.shahriariha.com/city-maps.htm
داتک و پارس آنلاین فعال هستند به نظر شما برای شهریار ور زنگ بزنم فعال می کنند... یا باید هزینه هاش رو خودم متقول بشم؟
می دونید؟
تقریبا میشه بین بلوار کشاورز و فاطمی ... خیابان زرتشت ...منظورم کدم منظفه استان تهران هستید؟
اسما......؟
تا ماه پیش که با 64 روی 9.9 دانلود میداد و بعدش 1 ماهی اومد روی 13 . ولی الان 2-3 روزه که سرعت اومده روی حداکثر 8 کیلوبایت .روی 7.5 نوسان داره .ولی بابت ارتباط مطمئن و همیشگی تا حالا خوب بودهولی من فکر میکنم سالیانه است.
از دوستان کسی توی منطقه نصراللهی شاتل داره؟ اگه کسی هست، لطف کنه و بگه اوضاع چطوره.
ممنون
تا ماه پیش که با 64 روی 9.9 دانلود میداد و بعدش 1 ماهی اومد روی 13 . ولی الان 2-3 روزه که سرعت اومده روی حداکثر 8 کیلوبایت .روی 7.5 نوسان داره .ولی بابت ارتباط مطمئن و همیشگی تا حالا خوب بوده