• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها این 12 گیگی که نوشته پهنای بانده ماهانه اس دیگه؟! سالیانه نباشه؟!
f_Capturem_78f18ac.jpg

fly2heaven

Registered User
لایک‌ها
0
درسته منم 64 گرفتم ولی سرعتم روی 12 الی 13 هستش دمه شاتل گرم خیلی عالیه من که واقعا راضی هستم

fly2heaven

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من سرویس lite دارم و حدود بین 17 تا 23 کیلوبایت\ثانیه داونلود می کنم. به نظرم سرعتش خیلی خوبه ولی ترافیکش (ماهی 2.5 گیگ) خیلی کمه.

شما از سرویس 64K خودتون راضی هستید؟ با چه سرعتی داونلود می کنید (در بدترین شرایط و بهترین شرایط و بطور متوسط؟ کیفیتش خوبه؟ درسته اگر زیاد داونلود کنید قطع می کنن؟

دوستان لطفا راهنمایی کنن. به نظر شما 2.5 گیگ با سرعت 128 شاتل بهتره یا سرعت 64 با ترافیک نامحدود شاتل؟

در ضمن اینم داخل پرانتز بگم چند روز پیش هم سرویس تقریبا ساعت 11-12 شب برای چند ساعت قطع شد.

با تشکر

دوست عزیز من 2 ماه 128 داشتم با 10 گیگ ماهانه الان 2ماهه که 64 بدون محدودیت گرفتم که خیلی راضیم تفاوتش تو سرعته تونجوری قبلا 17 تا 18 دانلود داشتم حالا 12

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
f_Capturem_78f18ac.jpg
بنظرم ماهیانه است بشرط اینکه اکانت 1 ساله خریداری بشه. امروز زنگ میزنم بهشون ببینم چی میگن. چون اگر من خودم 512 سالیانه بخرم قیمتش یک سوم 128 کنونی من در میاد با 2 گیگ پهنای بیشتر در ماه. احتمالا پول نصب دوباره میگیرن که بازم می ارزه

ویرایش: اهم!! منطقه مدنی نداره . پس منتفیه ولی برای منزل میتونم بگیرم منطقه نصراللهی . الان برای 64 سالی 240 تومن بهشون میدم این بازم میارزه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بعید میدونم با ماهی حدود 7 هزار تومن ماهی 12 گیگ ترافیک بده
من حدس میزنم با این قیمت سالیانه باشه. یعنی ماهی 1 گیگ

بنظرم ماهیانه است بشرط اینکه اکانت 1 ساله خریداری بشه. امروز زنگ میزنم بهشون ببینم چی میگن. چون اگر من خودم 512 سالیانه بخرم قیمتش یک سوم 128 کنونی من در میاد با 2 گیگ پهنای بیشتر در ماه. احتمالا پول نصب دوباره میگیرن که بازم می ارزه

ویرایش: اهم!! منطقه مدنی نداره . پس منتفیه ولی برای منزل میتونم بگیرم منطقه نصراللهی . الان برای 64 سالی 240 تومن بهشون میدم این بازم میارزه

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعید میدونم با ماهی حدود 7 هزار تومن ماهی 12 گیگ ترافیک بده
من حدس میزنم با این قیمت سالیانه باشه. یعنی ماهی 1 گیگ
موفق نشدم با اکانت منیجرم تماس بگیرم. نمی دونم چرا امروز سرش شلوغه.

امروز با 64 دانلودم اومده روی 8 کیلوبایت. بنظرم سرعت رو برگرداندند به حالت اولش! یک تستی بکنید نتیجه رو اینجا بفرمایید

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
خدا رحم کنه! مثل اینکه این شاتل هم داره میشه مثل بقیه. طی 20 روز گذشته 2 بار مال من قطع شد. تازه من کم استفاده میکنم یعنی شاید قطعی بیشتر بود و من متوجه نشدم.
من که اصلا حوصله ندارم قرارداد رو فسخ کنم و برم یه شرکت دیگه. خداکنه یه فکری بکنن کیفیت پایین نره

در ضمن تامین ترافیک سرویس های art با eco فرق داره که ارزونتر میدن؟ چرا تو بعضی منطقه ها eco ندارن؟ قضیه چیه؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خدا رحم کنه! مثل اینکه این شاتل هم داره میشه مثل بقیه. طی 20 روز گذشته 2 بار مال من قطع شد. تازه من کم استفاده میکنم یعنی شاید قطعی بیشتر بود و من متوجه نشدم.

نه...من که اصلا چنین چیزی ندیدم...اصلا از وقتی شاتل رو گرفتم تا حالا (گوش شیطون نامرد کر) 2 الی 3 بار اونم 5 دقیقه قطع شده:)

شاتل بی نظیره به نظر من...یا لا اقل تا حالا که بی نظیر بوده:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره قطعی هاش کمه ...و معمولا منطقه ایه ، نه سراسری ... پس وای به حالمون اگه تو منطقه پرقطعی بیفتیم !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من شهرستان شهریار هستم

http://www.shahriariha.com/city-maps.htm

داتک و پارس آنلاین فعال هستند به نظر شما برای شهریار ور زنگ بزنم فعال می کنند... یا باید هزینه هاش رو خودم متقول بشم؟

می دونید؟

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
از شانس من که باید فردا تمدید کنم پرداخت اینترنتی شون مشکل پیدا کرده و باید برم تو صف بانک
از شانس من

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
f_Capturem_78f18ac.jpg

ولی من فکر میکنم سالیانه است.

از دوستان کسی توی منطقه نصراللهی شاتل داره؟ اگه کسی هست، لطف کنه و بگه اوضاع چطوره.
ممنون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من شهرستان شهریار هستم

http://www.shahriariha.com/city-maps.htm

داتک و پارس آنلاین فعال هستند به نظر شما برای شهریار ور زنگ بزنم فعال می کنند... یا باید هزینه هاش رو خودم متقول بشم؟

می دونید؟
شک دارم بخاطر یه مشتری وصل کنن .. باید تعداد به حدی برسه که واسه شون بصرفه ... وانگهی اینا رو می تونی از طریق تلفن ازشون بپرسی ...
منظورم کدم منظفه استان تهران هستید؟

اسما......؟
تقریبا میشه بین بلوار کشاورز و فاطمی ... خیابان زرتشت ...

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی من فکر میکنم سالیانه است.

از دوستان کسی توی منطقه نصراللهی شاتل داره؟ اگه کسی هست، لطف کنه و بگه اوضاع چطوره.
ممنون
تا ماه پیش که با 64 روی 9.9 دانلود میداد و بعدش 1 ماهی اومد روی 13 . ولی الان 2-3 روزه که سرعت اومده روی حداکثر 8 کیلوبایت .روی 7.5 نوسان داره .ولی بابت ارتباط مطمئن و همیشگی تا حالا خوب بوده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
کاملا
نمی صرفه برای یه نفر راه بندازن....

اما اگه مردم قیمت های اینها رو تو شهریار ببین می یان طرف شون...

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
تا ماه پیش که با 64 روی 9.9 دانلود میداد و بعدش 1 ماهی اومد روی 13 . ولی الان 2-3 روزه که سرعت اومده روی حداکثر 8 کیلوبایت .روی 7.5 نوسان داره .ولی بابت ارتباط مطمئن و همیشگی تا حالا خوب بوده

ممنون دوست عزیز، الان شما کدوم سرویسشون رو دارید و آیا محدودیت حجمی داره یا نه و اگر بله، تا حالا بیشتر از محدودیت استفاده داشتید؟ چی شده؟
باز هم ممنون

بالا