• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان من ميخوام ببينم تو منطقه فرد اسدي ميدان ازادي چه شركتي خوبه؟؟؟ آسياتك دارم خودم اصلا جالب نيستش من با اسياتك از نظر قطعي مشكل ندارم الان چند ماه دارم اصلا قطع نشده ولي خوب خيلي مزخرف هستش و زدي زياد ميكنن توجه هم ندارن. حالا يه شركت كه تو اين منطقه حداقل دانلودش روي 10 باشه ثابت من اسياتك 64 و 128 استفاده كردم هيچ فرقي باهم نداشتن و هميشه روي 4 هستش با IDM تازه ميره روي 5 و 6 خوب اين مزخرف هستش حتي صفحات وب رو دير باز ميكنه. ولي صبا قبلا داشتم عالي بودش الان شنيدم اونم خراب شده مدتي هست. داتك 128 چطوره الان؟؟؟ تو منطقه ما ميشه بگيد چي خوبه ؟؟؟؟

شاتل تو منطقه فرد اسدي چطوره سرعتش؟؟؟ براي گيگ اضافه مثل صبا بايد پول كل اشتراك رو بديم يا ميشه گيگ 3000 تومن داد اضافه گرفت؟؟؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
الان شاتل یکی از مزایایی که موقتا داره اینه که جزو معدود سرویس هایی هستش که PT خودمون رو فیل*تر نکرده ... بزن به تخته ...
ktoe.gif

Mahdi.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شاتل 128 دارم. همه جوره از سرویس و خدمات راضی ام. البته همه چیز تا هفتهء پیش فوق العاده بود. ی یک هفته ای می شه که فلج شده. دانلود در بهترین حالت، اوج سخاوتش 2 kb در ثانیه می شه!!! البته بعضی اوقات (نمی شه زمان درستی رو آمار داد اما معمولش نیمه شبه) با سکتهء مادام و نوسان عجیب و غریبی خودشو به 14 و 15 می رسونه که زیاد امیدی به دوامش نیست. خودشون می گن لنگر کشتی کذائی رفته توش!!!
اما امتحان کردم که این افت بارگذاری گریبان گیر torrent هاست تا فایلهای دیگه. انگار فایلهای دیگه رو تقریبی با 18 kb در ثانیه کار میذاره.
رفقا! این قضیهء مشکلات اخیر چه جوریاس؟ به کجا کشیده؟ تا کی ادامه داره؟ راسته که شاتل با torrent مشکل داره؟؟؟ اگه داشت که چرا تا ی هفته پیش کاری نداشت؟!! اگه داره، کدوم سرویسو پیشنهاد می دین؟

یا علی

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
الان شاتل یکی از مزایایی که موقتا داره اینه که جزو معدود سرویس هایی هستش که PT خودمون رو فیل*تر نکرده ... بزن به تخته ...
ktoe.gif

مطمئنا اگر دستوري صادر بشه كه PT ف ي ل ت ر بشه شاتل جزء معدود شركتهايي خواهد بود كه در اين كار پيشقدم خواهد شد.نمونش هم در مورد سايت Rapidshare شاهد بوديم كه اولين شركت در اين زمينه بود و شركتهايي مانند سپنتا حتي شده با 1 روز تاخير اين كار را انجام دادند.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من شاتل 128 دارم. همه جوره از سرویس و خدمات راضی ام. البته همه چیز تا هفتهء پیش فوق العاده بود. ی یک هفته ای می شه که فلج شده. دانلود در بهترین حالت، اوج سخاوتش 2 kb در ثانیه می شه!!....

رفقا! این قضیهء مشکلات اخیر چه جوریاس؟ به کجا کشیده؟ تا کی ادامه داره؟ راسته که شاتل با torrent مشکل داره؟؟؟ اگه داشت که چرا تا ی هفته پیش کاری نداشت؟!! اگه داره، کدوم سرویسو پیشنهاد می دین؟

یا علی
منطقه اییه ... من که با تورنت مشکلی ندارم ...
مطمئنا اگر دستوري صادر بشه كه PT ف ي ل ت ر بشه شاتل جزء معدود شركتهايي خواهد بود كه در اين كار پيشقدم خواهد شد.نمونش هم در مورد سايت Rapidshare شاهد بوديم كه اولين شركت در اين زمينه بود و شركتهايي مانند سپنتا حتي شده با 1 روز تاخير اين كار را انجام دادند.
جدی ؟ ... نمی دونم والا .. از این نظر که شاتل اول از همه پی.تی رو فیل*تر کرد که حق با توئه ... اما اخه اولین شرکتی هم بود که فیلتر رو برداشت ...

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين شركت آرانيك سرويس هاش مناسب و خوب هستش قسمت گزارش adsl ميره تو سايت شاتل ! يعني نمايندگي شاتل هستش؟؟؟ اگه اينجوريه چطور قيمت هاش ارزون تر از خود شاتل هستش؟؟؟

اينم سايتش: http://www.aranic.net/pws/index.aspx

rf

Registered User
لایک‌ها
5
من از سرویس 128 سپنتا استفاده میکنم و در کل راضی هم هستم اما تعطیلاتم که تموم شه دیگه چندان خونه نیستم و می خوام در این جور مواقع از شاتل استفاده کنم که ارزون تره تا تعطیلات بعدی:rolleyes:
حالا دو تا سوال داشتم:
۱. الان اگر بخوام شاتل بگیرم بازم ۲۵ تومن هزینه نصب رو ازم میگیره؟
۲. اگر بخوام سرعت بیشتر از 128 بگیرم (اداری) چه مدارکی لازم داره؟

erotomania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان دیشب اوضاع اینترنتشون چطور بود؟! من که اصلا کانکت هم نمیشدم!! حتی به authentication هم نمیرسید. چند بار هم پشتیبانیشون رو گرفتم 6-7 نفر جلوتر بودن حسش نبود بیخیال شدم. شما آمار دارید چه خبره؟ چون بعید میدونم مشکل از من بوده باشه.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان دیشب اوضاع اینترنتشون چطور بود؟! من که اصلا کانکت هم نمیشدم!! حتی به authentication هم نمیرسید. چند بار هم پشتیبانیشون رو گرفتم 6-7 نفر جلوتر بودن حسش نبود بیخیال شدم. شما آمار دارید چه خبره؟ چون بعید میدونم مشکل از من بوده باشه.

مركز مخابراتي ما ديشب مشكلي نداشت.

cnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان و زحمت کشان
من یه سوال اساسی و فوری دارم .....ممنون میشم راهنماییم کنید
من برای محل کارم از شاتل سرویس گرفتم (به اجبار--- چون شرکت دیگه ای اوایل سال تو محدوده ما سرویس ای دی اس ال نمی داد) در طول مدت 7 ماهه دائماً قطع و وصل داشتیم و الان هم یه 15 روزیه که قطعه و دائم مشکل رو به گردن مخابرات یا سیم کشی داخلی خودمون میندازن (میگن مشکل سرعت دارن اما مشکل قطعی ندارن)
اول اینکه برای ای دی اس ال 384 سرعت دانلود 45 مناسبه یا کمه؟؟
دوم اینکه به دلیل عدم پشتیبانی مناسب می خواییم سرویس دهنده رو عوض کنیم ---- امروز متوجه شدم شرکت آسیا تک هم به مرکز مخابراتی ما (دانشگاه) سرویس میده ........ می خواستم نظرتون رو راجع به عوض کردن شرکت بپرسم و اینکه اسیا تک تو این محدوده سرویس دهیش چطوریه؟؟؟ چون مثل اینکه هر شرکت تو هر منطقه یه نوع سرویس دهی داره و مثلا طرف ما شاتل اگه مزخرف مثلاً تو شرق تهران سرویس دهیش عالیه
یه چیز دیگه اینکه شاتل الان 384 رو ماهی داره از ما 79 تومان می گیره ولی اسیا تک نوشته 512 ماهی 79 تومان مشکوکه؟؟؟؟ یا ؟؟؟؟
حالا نظر شما مشکل گشای ماست-- هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
پیشاپیش از جوابتون ممنونم

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بر دوستان و زحمت کشان
من یه سوال اساسی و فوری دارم .....ممنون میشم راهنماییم کنید
من برای محل کارم از شاتل سرویس گرفتم (به اجبار--- چون شرکت دیگه ای اوایل سال تو محدوده ما سرویس ای دی اس ال نمی داد) در طول مدت 7 ماهه دائماً قطع و وصل داشتیم و الان هم یه 15 روزیه که قطعه و دائم مشکل رو به گردن مخابرات یا سیم کشی داخلی خودمون میندازن (میگن مشکل سرعت دارن اما مشکل قطعی ندارن)
اول اینکه برای ای دی اس ال 384 سرعت دانلود 45 مناسبه یا کمه؟؟
دوم اینکه به دلیل عدم پشتیبانی مناسب می خواییم سرویس دهنده رو عوض کنیم ---- امروز متوجه شدم شرکت آسیا تک هم به مرکز مخابراتی ما (دانشگاه) سرویس میده ........ می خواستم نظرتون رو راجع به عوض کردن شرکت بپرسم و اینکه اسیا تک تو این محدوده سرویس دهیش چطوریه؟؟؟ چون مثل اینکه هر شرکت تو هر منطقه یه نوع سرویس دهی داره و مثلا طرف ما شاتل اگه مزخرف مثلاً تو شرق تهران سرویس دهیش عالیه
یه چیز دیگه اینکه شاتل الان 384 رو ماهی داره از ما 79 تومان می گیره ولی اسیا تک نوشته 512 ماهی 79 تومان مشکوکه؟؟؟؟ یا ؟؟؟؟
حالا نظر شما مشکل گشای ماست-- هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
پیشاپیش از جوابتون ممنونم

ببینید سرویس ADSL به این صورتکه هر منظقه رو منظورم هر مرکز مخابرات یک پهنای باند مشخص داره مثلا 2 یا 4 یا 6 مگ بسته به تعداد متقاضی و ظرفیت اون مرکز بنابراین کیفیت سرویس شما
بستگی به این داره که چه تعداد تو این منطقه از شرکت X اشتراک دارند مسلما تعداد مشتری + پهنای باند مرکز شما = کیفیت سرویس دریافتی در آن منطقه

اما در مورد قطعی و وصلی ADSL چند تا حالت داره اولیش خاموش شدن چراغ لینک مودم

چشمک زدن و حال آخرم لینک روشن و ثابت و کانکشن برقراره ولی ping ندارید ..

مشکل اولی اکثر اوقات مربوط به تجهیزات ISP هستش دومی که معمولا شایع تر هست نویز رو خط ( همانطور که میدونید خط شما به هیچ عنوان نباید DEVICE ایی بدون اسپیلیتر بهش وصل باشه وگرنه مشکل نویز و چشمک چراق لینک بوجود میاد ...

مورد آخری هم مربوط به ISP و البته بیشتر دیتا مخابرات

cnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید سرویس ADSL به این صورتکه هر منظقه رو منظورم هر مرکز مخابرات یک پهنای باند مشخص داره مثلا 2 یا 4 یا 6 مگ بسته به تعداد متقاضی و ظرفیت اون مرکز بنابراین کیفیت سرویس شما
بستگی به این داره که چه تعداد تو این منطقه از شرکت X اشتراک دارند مسلما تعداد مشتری + پهنای باند مرکز شما = کیفیت سرویس دریافتی در آن منطقه

اما در مورد قطعی و وصلی ADSL چند تا حالت داره اولیش خاموش شدن چراغ لینک مودم

چشمک زدن و حال آخرم لینک روشن و ثابت و کانکشن برقراره ولی ping ندارید ..

مشکل اولی اکثر اوقات مربوط به تجهیزات ISP هستش دومی که معمولا شایع تر هست نویز رو خط ( همانطور که میدونید خط شما به هیچ عنوان نباید DEVICE ایی بدون اسپیلیتر بهش وصل باشه وگرنه مشکل نویز و چشمک چراق لینک بوجود میاد ...

مورد آخری هم مربوط به ISP و البته بیشتر دیتا مخابرات

ممنون از جوابتون
بذارید یه کم بیشتر توضیح بدم شاید شما بتونید کمک کنید ... کارشناسها شون که تا امروز یا تو گل موندن یا خودشون رو زدن به اون راه
ما خط رانژه مون روی سانترال نصبه که ازش استفاده اداری هم میشه و خود کارشناسشون موقع نصب اسپیلیتر بعد از سانترال گفت معمولاً مشکلی در ای دی اس ال مون به وجود نمیاره ولی بهتر بود یه خط سوا یا زنگ خور کمتر باشه ، ولی با همین اوضاع تو این هفت ماه وصل بودیم و قطعی داشتیم و با روشن و خاموش کردن مودم معمولا مشکل حل و اینترنت وصل می شد
اما دقیقاً از روزی که این لنگر بی صاحاب افتاد رو کابل اینترنت قطع شد بهشون زنگ میزنم میگن اینترنت قطع نیست و افت سرعت داریم، اول گفتن از مخابراته بعد گفتن از داخلی خودتونه دو سه باره ما رو پاس دادن این ور و اونور
حالا توضیحات فنی:
چراغ استاتوس مودم دائم خاموشه یا 5 ثانیه چشمک می زنه و 10 ثانیه خاموش میشه و الی.... از قبل از سانترال هم امتحان کردیم باز همینطوره -- پینگ می گیرم تایم اوت میده..... کارشناس اعزامی شون میگه از داخلیتون هیچ مشکلی نیست....مخابرات میگه از طرف ما 100 درصد حله...... البته یکی دو روز می گفتن سیگنال ارسالی شما ضعیفه و در حد یک ثانیه وصل و دوباره قطع میشه بعد گفتن مخابرات سیگنال رو درست کرد ---- بعد یه ربع اینترنت وصل شد با سرعت درست و حسابی ولی دوباره قطع شد و خودشون تماس گرفتن گفتن ایراد دوباره از مخابراته که حلش می کنیم ولی.......
به نظر من یا اینا دزدن:p یا مودم خراب شده:(
در مورد پهنای باند مرکز هم تا اونجایی که من می دونم تا شهریور امسال که من پرس و جو کردم تو منطقه مخابراتی ما (دانشگاه) جز شاتل هیچ شرکتی ای دی اس ال نمی داد (کلی منت سر ما گذاشتن تا به ما اشتراک بدن) ولی الان دیدم اسیا تک هم اومده بنابراین مطمئناً از پهنای باند هم می تونه باشه ولی اینا اصرار دارن مشکل از خودشون نیست

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من شاید بخوام از شاتل سرویس بگیرم چندتا سوال داشتم بی زحمت راهنمایی کنید.

- ping شاتل چطور هست.زیر 300 هست؟توی ساعتهای شلوغ چی بدتر میشه یا نه؟ کلا ثبات داره یا هر روز یجوره؟برای من این مسئله ping خیلی مهمه.
- با بخش فروش که تماس گرفتم گفتن ما مودم شما رو (+2/2 Planet adsl) رو قبول نداریم این یعنی چی؟! طرف حرف بیخود زده یا اصلا اینها فقط مودمهایی با مارک مشخص رو اجازه میدن مشتری داشته باشه؟

ممنون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

- ping شاتل چطور هست.زیر 300 هست؟توی ساعتهای شلوغ چی بدتر میشه یا نه؟ کلا ثبات داره یا هر روز یجوره؟برای من این مسئله ping خیلی مهمه.
- با بخش فروش که تماس گرفتم گفتن ما مودم شما رو (+2/2 Planet adsl) رو قبول نداریم این یعنی چی؟! طرف حرف بیخود زده یا اصلا اینها فقط مودمهایی با مارک مشخص رو اجازه میدن مشتری داشته باشه؟

ممنون
یه مقدارش که منطقه به منطقه فرق می کنه ... ولی کلا شاتل جزو سرویس هایی هستش که ثبات خوبی داره ...

آره ، اینو من زیاد دیدم که یه شرکت بگه ما فقط این مودم ها رو قبول داریم ... خب یه دلیلش اینه که مودم های خودشون فروش بره ، اما از طرفی من شنیدم که واقعا هم مودم به مودم فرق می کنه ... (ولی خودم تست نکردم)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
هر مودمی که خودشون میگن بگیر چون واقعا بعضی موارد مشکل پیش میاد و این فقط برای فروش مودم خودشون نیست در ضمن لازم نیست از خودشون بخری فقط اون مدلی رو که میگن بگیر.

پینگ من اکثرا بالای 400 هست. تازه سرویس من ART هست و فکر میکنم کیفیت ECO کمتر باشه.

ممنون

ocean13

Registered User
لایک‌ها
4
پینگ من اکثرا بالای 400 هست. تازه سرویس من ART هست و فکر میکنم کیفیت ECO کمتر باشه.

پس آخه ما از کجا یه سرویسدهنده با پینگ مناسب پیدا کنیم؟:weird:
اصلا کسی سرویسدهنده ای میشناسه که پینگ سرویسش زیر 250 یا حداقل 300 و بشکل باثبات باشه؟

حالا شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟ من زارعی هستم تازه هم تو منطقه ما راه انداختن کسی در مورد این مرکز اطلاعی داره؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

ممنون

ping شاتل اكثرا بالاي 300-400 ميباشه.خيلي بندرت ديدم زير 300 باشه.

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان یه ماهه که من از شاتل در مرکز شهید صدری خدمات می گیریم
128 گرفتم سرعت دانلود زیر 16 ندیدم اصولا سرعتم در دانلود روی 18 یا 19 هستش
دیدم اگه نگم در حقه شاتل نامردی کردم
قطعی نداشتم
از پشتیبانی شدیدا راضیم
با تشکر

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون از جوابتون
بذارید یه کم بیشتر توضیح بدم شاید شما بتونید کمک کنید ... کارشناسها شون که تا امروز یا تو گل موندن یا خودشون رو زدن به اون راه
ما خط رانژه مون روی سانترال نصبه که ازش استفاده اداری هم میشه و خود کارشناسشون موقع نصب اسپیلیتر بعد از سانترال گفت معمولاً مشکلی در ای دی اس ال مون به وجود نمیاره ولی بهتر بود یه خط سوا یا زنگ خور کمتر باشه ، ولی با همین اوضاع تو این هفت ماه وصل بودیم و قطعی داشتیم و با روشن و خاموش کردن مودم معمولا مشکل حل و اینترنت وصل می شد
اما دقیقاً از روزی که این لنگر بی صاحاب افتاد رو کابل اینترنت قطع شد بهشون زنگ میزنم میگن اینترنت قطع نیست و افت سرعت داریم، اول گفتن از مخابراته بعد گفتن از داخلی خودتونه دو سه باره ما رو پاس دادن این ور و اونور
حالا توضیحات فنی:
چراغ استاتوس مودم دائم خاموشه یا 5 ثانیه چشمک می زنه و 10 ثانیه خاموش میشه و الی.... از قبل از سانترال هم امتحان کردیم باز همینطوره -- پینگ می گیرم تایم اوت میده..... کارشناس اعزامی شون میگه از داخلیتون هیچ مشکلی نیست....مخابرات میگه از طرف ما 100 درصد حله...... البته یکی دو روز می گفتن سیگنال ارسالی شما ضعیفه و در حد یک ثانیه وصل و دوباره قطع میشه بعد گفتن مخابرات سیگنال رو درست کرد ---- بعد یه ربع اینترنت وصل شد با سرعت درست و حسابی ولی دوباره قطع شد و خودشون تماس گرفتن گفتن ایراد دوباره از مخابراته که حلش می کنیم ولی.......
به نظر من یا اینا دزدن:p یا مودم خراب شده:(
در مورد پهنای باند مرکز هم تا اونجایی که من می دونم تا شهریور امسال که من پرس و جو کردم تو منطقه مخابراتی ما (دانشگاه) جز شاتل هیچ شرکتی ای دی اس ال نمی داد (کلی منت سر ما گذاشتن تا به ما اشتراک بدن) ولی الان دیدم اسیا تک هم اومده بنابراین مطمئناً از پهنای باند هم می تونه باشه ولی اینا اصرار دارن مشکل از خودشون نیست
منم مشکل شما رو داشتم البته تو یه منطقه مخابراتی دیگه
روی مودمم داشت نویز می افتاد
مودمتون رو حتی از خود کامپیوتر و سیم های برق دور کنید
از گوشی تلفن ثابت بیسیم اصلا استفاده نکنید
فکر کنم مشکلتون حل شه

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85

ممنون
خواسته ازش مودم بخری
من از شاتل گرفتم
با مودم خودم هیچ مشکلی هم نبود هیچ مخالفتی هم نکردن
هیچی هم نگفتن
نصبشم کردن مشکلی هم ندارم
شما نگران نباش
با مودمت برو نمایندگی پولتم ببر که همونجا حلش کنن بره

بالا