• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیش فاکتور منو امروز دوباره فرستادند. همون 20 تومنه
tangry.gif

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما سرويس ART1 داريد؟ميشه ريز قيمتها در فاكتور جديد را به تفكيك قرار بديد؟
با تشكر.
این 20 تومن برای ART home است .art1 همون نزدیک 30 تومن است . قیمتها تغییری نکرده

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
این 20 تومن برای ART home است .art1 همون نزدیک 30 تومن است . قیمتها تغییری نکرده

ممنون.پس قيمتها تغييري پيدا نكرده.
در ضمن دوستان امروز افت محسوس سرعت اينترنت كاملا محسوس بود.كسي از دوستان تغييرات سرعت را احساس كرد؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در ضمن دوستان امروز افت محسوس سرعت اينترنت كاملا محسوس بود.كسي از دوستان تغييرات سرعت را احساس كرد؟
چرا ... من این 2-3 روزه مشکل قطع و وصل هم داشتم ... دقیقا هم همین ساعت هایی افتاده بود که من به فوروم وصل میشم ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
چیزی که رو پیش فاکتور هست حدود 9 هزارتومن ارزونتر شده!

خب امروز مجدد ارسال کردند به همون قیمت سابق! ;)

همونطور که میشد حدس زد اشتباهی پیش اومده بوده تو ارسال پیام ها!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
چرا ... من این 2-3 روزه مشکل قطع و وصل هم داشتم ... دقیقا هم همین ساعت هایی افتاده بود که من به فوروم وصل میشم ...

افت سرعت به شدت بسیار زیاد از شب گذشته تا الان

من دیشب فکر کردم به خاطر قطع مکرر برق هست!

چه ربطی داره هم خودم دقیقآ نمیدونم! :D

Last edited:

nickart

Registered User
لایک‌ها
1

من دیشب فکر کرده به خاطر قطع مکرر برق هست!

براي من ديشب از ساعت 1 تا 3.5 كاملاً قطع شد بطوري كه پينگ هم نمي داد.

Last edited:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

امروز زنگ زدم شاتل گفتند كه به علت اختلال در ديتاي مخابرات افت سرعت در كل تهران محسوس ميباشه و Packet Lost نيز وجود داره و تا رفع مشكل از طرف مخابرات بايد صبر كنيد و كاري از دست آنها برنمياد.اينهم از اين اينترنت ذاقارت..ظاقارط..زاغارت...ذاغارط..ظاقارت و.....با اينهمه قطعي و افت سرعت و...

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

امروز زنگ زدم شاتل گفتند كه به علت اختلال در ديتاي مخابرات افت سرعت در كل تهران محسوس ميباشه و Packet Lost نيز وجود داره و تا رفع مشكل از طرف مخابرات بايد صبر كنيد و كاري از دست آنها برنمياد.اينهم از اين اينترنت ذاقارت..ظاقارط..زاغارت...ذاغارط..ظاقارت و.....با اينهمه قطعي و افت سرعت و...

من تازه یعنی دقیقا از دیروز به جمع دارندگان اینترنت شاتل پیوستم، این سرعت کم و قطعی دیشب (حدود همون ساعت 1) رو دیدم و کلی به خودم فحش دادم که چرا سرویس دهنده ام رو عوض کردم، پس مشکل سراسری بوده و اوضاع قراره بهتر از اینها باشه.

Last edited:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
من تازه یعنی دقیقا از دیروز به جمع دارندگان اینترنت شاتل پیوستم، این سرعت کم و قطعی دیشب (حدود همون ساعت 1) رو دیدم و کلی به خودم فحش دادم که چرا سرویس دهنده ام رو عوض کردم، پس مشکل سراسری بوده و اوضاع قراره بهتر از اینها باشه.

از دیشب سرعت دانلود تورنت خیلی کمه زیر 5. امروز هم سرعت کلی اینترنتم بالا و پایین زیاد داشته. کسی دیگر هم این مشکل رو داره؟

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دیشب سرعت دانلود تورنت خیلی کمه زیر 5. امروز هم سرعت کلی اینترنتم بالا و پایین زیاد داشته. کسی دیگر هم این مشکل رو داره؟
گرفتی بالاخره؟ مبارکه :) تورنتو تو نصر اللهی چک نکردم ولی دانلود از رپید شر داشتم بین 12 تا 16 نوسان داشتم(64 ) در حالت عادی روی 13.2 ثابته.

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
لاگ فايل مودمهايمان را امروز چك كردم هر دو سرويس ما (هم آزادنت و هم شاتل) به فاصله 5 دقيقه از هم ديتايشان از ساعت حوالي 1:30 قطع شده بوده يا به تناوب وصل بوده ولي با سرعت بسيار پايين ديتا رد و بدل ميشده و به مدت 40 دقيقه ادامه داشته و پس از آن هم آزادنت ساعت 2 دوباره ديتا آمده و شاتل حدود ساعت 2:25 مجددا ديتا داشته كه تا حدود 2 ساعت بعدش هم هر دو سرويس سرعت ديتا به تناوب بالا پايين شده و بعد آن نوساني ديده نميشود. ولي از صبح كه خودمان در شركت هستيم سرعت هر دو سرويس كاملا طبيعي و عالي است (مركز دستغيب). يكي از همكاران هم در نصرالهي سرويس 512 شاتل را دارد كه الان ازش سوال كردم ايشان ميگه همه چيز خوب مرتب و عاليه و در دو سه روز گذشته فقط ديروز يكي دو ساعت افت سرعت نا چيزي داشته. البته زياد با تورنت كاري نداره ولي از راپيد و خيلي جاهاي ديگه آپلود و دانلود بسيار بالايي داره و ميگه ميانگين دانلود روي 70 الي 72 ثابت بوده آپلود هم حدود 38 بوده
من هم فكر ميكنم اين قطعي هاي برق داره روي سرويسهاي اينترنت كل تهران يواش يواش تاثير ميزاره و مخابرات و ispها بايد سريعا به فكر چاره باشند چون ups هاشون هم يه محدوديت بازدهي زماني داره و به دليل اينكه مدتهاست كه به ندرت ازش استفاده شده سريعا بايد سرويسشان بكنند و مشكلات احتمالي آنها را از جمله فرسودگي باطريها را برطرف كنند، در غير اينصورت با افزايش مدت قطعي برق در آينده يقينا اينترنت با مشكلات بيشتري مواجه ميشه

Last edited:

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لاگ فايل مودمهايمان را امروز چك كردم هر دو سرويس ما (هم آزادنت و هم شاتل) به فاصله 5 دقيقه از هم ديتايشان از ساعت حوالي 1:30 قطع شده بوده يا به تناوب وصل بوده ولي با سرعت بسيار پايين ديتا رد و بدل ميشده و به مدت 40 دقيقه ادامه داشته و پس از آن هم آزادنت ساعت 2 دوباره ديتا آمده و شاتل حدود ساعت 2:25 مجددا ديتا داشته كه تا حدود 2 ساعت بعدش هم هر دو سرويس سرعت ديتا به تناوب بالا پايين شده و بعد آن نوساني ديده نميشود. ولي از صبح كه خودمان در شركت هستيم سرعت هر دو سرويس كاملا طبيعي و عالي است (مركز دستغيب). يكي از همكاران هم در نصرالهي سرويس 512 شاتل را دارد كه الان ازش سوال كردم ايشان ميگه همه چيز خوب مرتب و عاليه و در دو سه روز گذشته فقط ديروز يكي دو ساعت افت سرعت نا چيزي داشته. البته زياد با تورنت كاري نداره ولي از راپيد و خيلي جاهاي ديگه آپلود و دانلود بسيار بالايي داره و ميگه ميانگين دانلود روي 70 الي 72 ثابت بوده آپلود هم حدود 38 بوده
من هم فكر ميكنم اين قطعي هاي برق داره روي سرويسهاي اينترنت كل تهران يواش يواش تاثير ميزاره و مخابرات و ispها بايد سريعا به فكر چاره باشند چون ups هاشون هم يه محدوديت بازدهي زماني داره و به دليل اينكه مدتهاست كه به ندرت ازش استفاده شده سريعا بايد سرويسشان بكنند و مشكلات احتمالي آنها را از جمله فرسودگي باطريها را برطرف كنند، در غير اينصورت با افزايش مدت قطعي برق در آينده يقينا اينترنت با مشكلات بيشتري مواجه ميشه
شما لاگ مودم رو کجا می بینید؟ شما مودم asusam602 رو کانفیگ کردید که بدون ساختن کانکشن وصل بشه؟ من نمی تونم وصل بشم نمیدونم ایراد از کجاست
2quiuzs.jpg

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
شما لاگ مودم رو کجا می بینید؟ شما مودم asusam602 رو کانفیگ کردید که بدون ساختن کانکشن وصل بشه؟ من نمی تونم وصل بشم نمیدونم ایراد از کجاست
2quiuzs.jpg
بله حتما مودم در حالت كانكشن اينترنال pppoe باشه. مودمهاي ما paradyne و linksys است. ولي ايسوس هم قابليت انواع لاگ گيري را دارد. فكر ميكنم 90% مودمها اين قابليت را داشته باشند. در مورد مشكل شما بايد از نزديك كانفيگ مودم را ببينم تا بتونم مشكل يا اشتباه را پيدا كنم. اولين چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه كه شما تا به حال ناخواسته چندين كانكشن در داخل مودمتان ايجاد كرده باشيد.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان ساعت 20:30 منطقه مدنی سرعت خیلی پایینه.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
گرفتی بالاخره؟ مبارکه :) تورنتو تو نصر اللهی چک نکردم ولی دانلود از رپید شر داشتم بین 12 تا 16 نوسان داشتم(64 ) در حالت عادی روی 13.2 ثابته.

بله از شاتل گرفتم. امیدوارم که انتخاب درستی کرده باشم. :f34r:

امروز از 4shared دانلود داشتم با سرعت حدود 17 و بالا پایین نداشت. اما نمیدونم چرا تورنت اینطوری بود. جالب بود اینکه توی صفحه باز کردن هم یکی دو تا سایت رو باز نمیکرد، در حالیکه سرعت بازکردن بقیه سایتها توی همون زمان خوب و عادی بود.
امروز عصر هم از ساعت 7 تا الان سرعت تورنت بهتر شده، روی 8 و 9 و 10 هست ولی باز خیلی بالا پایین داره و جالبه که مشکل باز کردن بعضی سایتها هنوز هست و تا همین چند دقیقه پیش فروم رو هم باز نمیکرد تا اینکه مودم را خاموش روشن کردم، فروم درست شد اما باز یکی دو تا سایت دیگه رو باز نمیکنه.:blink:
تورنت هم باز تعطیل!!!! سرعت زیر 5

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
سرعت آپ لود خط من براي سرويس 64 ، حدود 4 كيلو بايت هست ،‌اين سرعت نرماله ؟ مگه نبايد آپ لود هم مثل داون باشه ؟!

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت آپ لود خط من براي سرويس 64 ، حدود 4 كيلو بايت هست ،‌اين سرعت نرماله ؟ مگه نبايد آپ لود هم مثل داون باشه ؟!
سرویسش که اسما سرعت اپ و دانلود 64 داره ولی در عمل سرعت اپلود کمتره (برای من حدود6.5 که الان تست کردم ) و سرعت دانلود بیشتره(13.2 معمولا")

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
الان كه اصلا" آپلود صفره!! حتي به سختي اين پست رو زدم !!
براي شما هم همين طوره ؟

بالا