• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
درسته منم همين مشكل رو دارم ،‌فكر ميكنم از طرف شاتل باشه:eek:
خير مشكل شاتل نيست بلكه مگاآپلود بعضي از رنجهاي ipهاي شاتل را جزو كشورهاي تحريمي برده و اجازه ورود نميده به همين خاطر اگر از في|لت|ر ش|ك|ن استفاده كنيد مشكلتان حل ميشه. اين مشكل بعضا با پارس آنلاين و آزادنت و دزدتك هم مشاهده ميشه

Last edited:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من با مگاآپلود مشکل دارم وقتی با خط معمولی میرم تو سایت مگا باز میشه اما وقتی با adsl وصل میشم error میده، کسی همچین مشکلی داره؟

تا هفته قبل همچين مشكلي وجود نداشت.اخيرا اين مشكل بوجود اومده.

خير مشكل شاتل نيست بلكه مگاآپلود بعضي از رنجهاي ipهاي شاتل را جزو كشورهاي تحريمي برده و اجازه ورود نميده به همين خاطر اگر از في|لت|ر ش|ك|ن استفاده كنيد مشكلتان حل ميشه. اين مشكل بعضا با پارس آنلاين و آزادنت و دزدتك هم مشاهده ميشه

يعني طي چند روز اخير اين مشكل از طرف سايت Megaupload ايجاد شده؟اميدوارم كه مشكل از طرف شاتل نباشه.آخه همانطور كه قبلا هم گفتم شاتل جزو خودشيرين ترين شركتها در زمينه فيل ترينگ سايتهاست.اميدوارم اين يكي جزء اون موارد نباشه.

در ضمن دوستان با اين پيغام شاتل برخورد داشتيد؟قضيه چي بوده كه همچين اعلاني را در سايتشون قرار دادند؟

21o0k8l.png

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
این شاتل چیه داستانش همش می نویسه ADSL2 من ADSL یکشم به زور دارم
حالا باید بریم مودم را عوض کنیم یا برای اینکه خودشون را لوس کنند الکی یک عدد 2 اضافه کردن که مثلا بگن ما پیشرفته تریم

قیمت هاشون خیلی بالا هست

بعدش من 256 می خوام یادم هست صبا نت بدون مشکل بالای 128 می داد , اینا می خوان ادا در بیارند یا بالای 128 هم می دن ؟

قیمت هاش که اصلا منطقی نیست
هر جوری حساب می کنم می بینم نمی صرفه
همش 2.5 گیگ می دهند من با دایل آپ روزی بالای 100 مگ دانلودم بود به ازای هر گیگ اضافی 9000 تومان پول مفت می گیرند

هزینه راه اندازیشم 25 تومن هست
می خواهند مشتری را غارت کنند

شما چقدر هزینتون می شه در ماه از این شاتل استفاده می کنید
در عمل هیچ کاری باهاش نمی شه کرد که

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این شاتل چیه داستانش همش می نویسه ADSL2 من ADSL یکشم به زور دارم
حالا باید بریم مودم را عوض کنیم یا برای اینکه خودشون را لوس کنند الکی یک عدد 2 اضافه کردن که مثلا بگن ما پیشرفته تریم

قیمت هاشون خیلی بالا هست

بعدش من 256 می خوام یادم هست صبا نت بدون مشکل بالای 128 می داد , اینا می خوان ادا در بیارند یا بالای 128 هم می دن ؟

قیمت هاش که اصلا منطقی نیست
هر جوری حساب می کنم می بینم نمی صرفه
همش 2.5 گیگ می دهند من با دایل آپ روزی بالای 100 مگ دانلودم بود به ازای هر گیگ اضافی 9000 تومان پول مفت می گیرند

هزینه راه اندازیشم 25 تومن هست
می خواهند مشتری را غارت کنند

شما چقدر هزینتون می شه در ماه از این شاتل استفاده می کنید
در عمل هیچ کاری باهاش نمی شه کرد که
والا اون adsl2 اش که قبلا هم بحث شده ... کلک و حقه نیست ، ولی خیلی هم معنادار نیست در شرایط فعلی ...

مودم هم که بد نیست از پشتیبانی بپرسی ... شاید هم مشکلی نباشه واقعا با مودم فعلی ات ... (چی هست؟)

قیمت هاش یه کم بالاس تایید میشه ... ولی معمولا ما بخاطر کیفیت خوب خدمات می بخشیدیمشون ... البته الان یه مدتیه که توی سرازیری افتاده ... ایشالا موقتی باشه ..

2.5 گیگ اگه واقعا محدودیتته ، هزار سال نرو سمتش ... من 64 داشتم ، یه موقعی که محدودیت 5 گیگ بود ...باید خودم رو کنترل می کردم که تجاوز نکنم از حد و حدودم ...

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
راستي در 2 پست بالاتر تصويري از شاتل قرار دادم كه نوشته بود افراد سودجو به اصطلاح از طرف شركتهاي ارايه دهنده DSL براي گرفتن پول درب منازل افراد مراجعه ميكنند , مگه افراد همينطوري ميتونند بدون اينكه اطلاع داشته باشند كدوم منازل از چه شركتي سرويس ADSL گرفتند دوره راه بيفتند و پول بخوان.اينهمه خونه.مگه معلومه كه كدوم خونه از كدوم شركت سرويس گرفته؟اين قضيه را متوجه نميشم.منظورشون از اين حرف چي بوده.كسي ميدونه يعني چي؟تصوير را نگاه كنيد:
21o0k8l.png

در ضمن الان سايت Megaupload قابل دسترسي ميباشه. پس قضيه تحريم در كار نيست مگه اينكه قبول كنيم بعضي ساعتها تحريم را اعمال و بعضي ساعتها اجازه دانلود از سايتشون را ميدن؟!

Last edited:

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
راستي در 2 پست بالاتر تصويري از شاتل قرار دادم كه نوشته بود افراد سودجو به اصطلاح از طرف شركتهاي ارايه دهنده DSL براي گرفتن پول درب منازل افراد مراجعه ميكنند , مگه افراد همينطوري ميتونند بدون اينكه اطلاع داشته باشند كدوم منازل از چه شركتي سرويس ADSL گرفتند دوره راه بيفتند و پول بخوان.اينهمه خونه.مگه معلومه كه كدوم خونه از كدوم شركت سرويس گرفته

دقیقا اگرم مشکلی هست از طرف خودشون

ضمن اینکه از صبح تا حالا با قطعی های مکرر مواجه شدیم

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دقیقا اگرم مشکلی هست از طرف خودشون

ضمن اینکه از صبح تا حالا با قطعی های مکرر مواجه شدیم

براي من هم از صبح قطعي هاي مكرر كوتاه مدت داشت.فكر ميكنم كم كم فاتحه شاتل را هم بايد خوند.حالا رقابت داره به سمت ارايه سرويسهاي افتضاح تر ميره.ظاهرا هر شركتي بتونه سرويس بي كيفيت تري ارايه بده برنده است و امتيازات ويژه اي مگيره;);) ببينيم كي برنده ميشه.

اينهم خبري به نقل از ايتنا:

Virgin Media از جمله سرويس دهندگان اينترنت در انگلستان اعلام كرده تا چهار سال ديگر خدمات اينترنت خانگي با سرعت سرسام آور 200 مگابيت در ثانيه ارائه مي‌دهد، اين سرعت 50 برابر بيشتر از سرعت متداول فعلي براي ارائه چنين خدماتي است.

به گزارش به نقل از Vnunet، مسئولان اين شركت اظهار اميدواري كرده‌اند كه با ارائه چنين سرويسي بتوانند گوي سبقت را از ديگر رقبا و به خصوص غول مخابراتي بريتانيا شركت BT بربايند. اين شركت همچنين اعلام كرده به زودي خدمات اينترنتي ويژه‌اي به مشتركان تلفن همراه ارائه خواهد داد، هر چند جزييات بيشتري در اين مورد هنوز اعلام نشده است.

در حال حاضر حداكثر سرعت اتصال به اينترنت از طريق تلفن‌هاي همراه در انگلستان 2 مگابيت در ثانيه است كه 8 برابر بيشتر از حداكثر سرعت اتصال به اينترنت پرسرعت در ايران (128 كيلوبيت در ثانيه) است.

منبع خبر:

کد:
http://www.itna.ir/archives/news/010699.php

اونوقت ما نشستيم با اين قيمتهايي كه واقعا در مقايسه با كشورهاي ديگه خيلي هم زياده حسرت يك سرويس Stable و بدون نوسان و قطعي رو ميخوريم.تازه موقع ورود به سايت شاتل اخطار ميدن كه مراقب افرادي باشيد كه به نام اونها ميان و پول ميگيرند.حالا اين افراد كه ظاهرا علم غيب هم دارند و ميدونند كدوم منازل و شركتها از كدوم شركتها سرويس ADSL گرفتند از كجا ظاهر شدند جاي سوال داره.

Last edited:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ما هم از امروز صبح دوباره در 4 تا سرويس مراكز جماران و استقلال (2 تا 256 - يكي 512 و يكي هم 1 مگ) به تناوب قطعي داريم و همهء قطعيها هم بصورت هم زمان است. ولي سرويسهاي دو مركز ديگرمان (نصرالهي و دستغيب) فعلا مشكلي مشاهده نشده.

خدا ختم به خير كنه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منم امروز بالاخره سرویسم نصب شد :D توی نگاه اول که زیاد بد نیست .... ( حدود 2 ساعت هست که من برای پنجمین دقیقه دارم استفاده می کنم ) .

حالا در آینده رو نمی دونم.
راسی این Fair Policy چیچیه !؟ من خوندم نفهمیدم :D

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بالاخره معلوم شد كه قطعي‌هاي امروز ناشي از e1هاي مخابرات بوده و شامل حال تمام سرويس دهنده‌هاي adsl شده و اكثرا از صبح تا 3 بعازظهر امروز به تناوب شامل اين قطع ديتا شده اند

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
منم امروز بالاخره سرویسم نصب شد :D توی نگاه اول که زیاد بد نیست .... ( حدود 2 ساعت هست که من برای پنجمین دقیقه دارم استفاده می کنم ) .
حالا در آینده رو نمی دونم.
راسی این Fair Policy چیچیه !؟ من خوندم نفهمیدم :D
صلواااااااااااااااااااات

fair policy هم مربوط به سرويسهاي نامحدود 64 است و معني و مفهوم آن اين است كه دره ديزي بازه ولي حياي گربه كجا رفته؟!
اگر سرويسهاي 64 نامحدود طي هر دوره 15 روزه و بصورت 24 ساعته و بدون استراحت مشغول دانلود باشند و رعايت ساعات اداري را نكنند و كاملا از پهناي باند استفاده دائم داشته باشند آنگاه اخطار جمع آوري خط برايشان ارسال ميشود. لذا كساني كه 64k دارند بهتر است حواسشان باشد كه هر طي دورهء 15 روزه ؛ به دفعات يكي دوساعته از دانلود متوالي با استفاده از تمامي پهناي باند در ساعات اداري 8 صبح الي 4 بعدازظهر خودداري كنند تا شامل اخطار نشوند. همين!

باز هم صلواااااااااااااااااااااات

Last edited:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مگه افراد همينطوري ميتونند بدون اينكه اطلاع داشته باشند كدوم منازل از چه شركتي سرويس ADSL گرفتند دوره راه بيفتند و پول بخوان.اينهمه خونه.مگه معلومه كه كدوم خونه از كدوم شركت سرويس گرفته؟اين قضيه را متوجه نميشم.منظورشون از اين حرف چي بوده.كسي ميدونه يعني چي؟تصوير را نگاه كنيد:

در ضمن الان سايت Megaupload قابل دسترسي ميباشه. پس قضيه تحريم در كار نيست مگه اينكه قبول كنيم بعضي ساعتها تحريم را اعمال و بعضي ساعتها اجازه دانلود از سايتشون را ميدن؟!
1- خوب اين مسئله مثل اينكه عموميت پيدا كرده و دزدتك هم چنين پيغامي گذاشته
2- در مورد تحريم هم اگر دقت كرده باشي نوشته ام بعضي از رنجهاي آي پي‌هاي شاتل لذا در مواقعي كه مودم شما از ip ئي استفاده ميكند كه هنوز براي مگا ناشناخته است در آنصورت وصل ميشيد. در ديگر سرويس دهنده ها هم به همين منوال است مثل ipهاي پارس و دزدتك و آزادنت و صبا و ...

فایل های ضمیمه

• datak.jpg
    datak.jpg
    63.6 KB · نمایش ها: 15
Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بالاخره معلوم شد كه قطعي‌هاي امروز ناشي از e1هاي مخابرات بوده و شامل حال تمام سرويس دهنده‌هاي adsl شده و اكثرا از صبح تا 3 بعازظهر امروز به تناوب شامل اين قطع ديتا شده اند

به شدت امروز افتضاح بود!
هیچکدوم از تلفنهای شاتل هم نمیشد گرفت!
جدآ دارم به این نتیجه میرسم سرویسم رو از یک شرکت دیگه بگیرم

t00p-e-t00p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به شدت امروز افتضاح بود!
هیچکدوم از تلفنهای شاتل هم نمیشد گرفت!
جدآ دارم به این نتیجه میرسم سرویسم رو از یک شرکت دیگه بگیرم
وقتي مشكل از مخابرات بوده و روي تمام شركتهاي سرويس دهنده‌ اين مشكل وجود داشته، حالا چطوريه كه شما نتيجه گرفتي شركت سرويس دهنده‌ات را بايد تغيير بدي؟!؟:lol:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
وقتي مشكل از مخابرات بوده و روي تمام شركتهاي سرويس دهنده‌ اين مشكل وجود داشته، حالا چطوريه كه شما نتيجه گرفتي شركت سرويس دهنده‌ات را بايد تغيير بدي؟!؟:lol:

عزیز جان اونش مشکلی نیست!
شما چند صفحه آخر رو ببینید. من یکی ، دو ماهی هست که مشکل دار شدم با شانل
من بیش از دو سال هست که مشترک شاتل هستم! (خودم فکر نمیکردم قراردادم رو چک کردم دیدم خیلی وقت هست مشترک شاتل هستم)
چیزی هم که خیلی اذیتم کرد امروز جواب ندادن تلفن ها بود!
همش مشغول بود! با وجود اینکه منشی تلفنی داشتند قبلآ هیچ وقت بوق مشغول نمیزد
دوبار هم که آراد شد کسی بر نداشت!
حدود یک ساعت هم من داشتم تلفن هاشون میگرفتم!

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
وقتایی که مشکل پیدا میکنه مشغولش میکنن

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
صلواااااااااااااااااااات

fair policy هم مربوط به سرويسهاي نامحدود 64 است و معني و مفهوم آن اين است كه دره ديزي بازه ولي حياي گربه كجا رفته؟!
اگر سرويسهاي 64 نامحدود طي هر دوره 15 روزه و بصورت 24 ساعته و بدون استراحت مشغول دانلود باشند و رعايت ساعات اداري را نكنند و كاملا از پهناي باند استفاده دائم داشته باشند آنگاه اخطار جمع آوري خط برايشان ارسال ميشود. لذا كساني كه 64k دارند بهتر است حواسشان باشد كه هر طي دورهء 15 روزه ؛ به دفعات يكي دوساعته از دانلود متوالي با استفاده از تمامي پهناي باند در ساعات اداري 8 صبح الي 4 بعدازظهر خودداري كنند تا شامل اخطار نشوند. همين!

باز هم صلواااااااااااااااااااااات

یعنی اگه توی ساعت های مجانی هم دانلود کنیم میان جمعمون می کنند ؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
1- خوب اين مسئله مثل اينكه عموميت پيدا كرده و دزدتك هم چنين پيغامي گذاشته
2- در مورد تحريم هم اگر دقت كرده باشي نوشته ام بعضي از رنجهاي آي پي‌هاي شاتل لذا در مواقعي كه مودم شما از ip ئي استفاده ميكند كه هنوز براي مگا ناشناخته است در آنصورت وصل ميشيد. در ديگر سرويس دهنده ها هم به همين منوال است مثل ipهاي پارس و دزدتك و آزادنت و صبا و ...

در مورد بخش اول صحبت شما يعني از طرف خود شركت ممكنه همچين كارهايي صورت گرفته باشه؟چون افراد غريبه همينطوري نميتونن دوره راه بيفتند درب منازل مردم و بدون اينكه بدونند كدوم منازل ياشركتها اصلا داراي ADSL هستند و از چه شركتهايي سرويس گرفته اند ازشون پول بخوان.از طرف ديگه مگه چه تعداد كاربر در منازل در تهران از ADSL استفاده ميكنند؟

من صحبت شما كه فرموديد ممكنه Range Ip شاتل توسط سايت Megaupload شناسايي و بلوك شده باشه و اجازه دسترسي به سايت Megaupload را نميده را تست كردم.دقيقا هيچ ارتباطي بين Range IP و دسترسي به سايتهايي مثل Megaupload پيدا نكردم.بدين صورت كه پس از اينكه عصر امروز كانكت شدم سايت Megaupload را تست كردم و دسترسي نداشتم.بدون اينكه ديسكانكت شده باشم مجدد ساعتي قبل تست كردم و كاملا هم دسترسي داشتم.IP همون IP هست ولي دسترسي در ساعات مختلف متفاوته.پس قضيه تحريم و اين صحبتها در كار نميتونه باشه.بنظر من هرچي كه هست از طرف خود شاتله.

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یعنی اگه توی ساعت های مجانی هم دانلود کنیم میان جمعمون می کنند ؟
نه بابا
شما اگه سرويس 64 نامحدود داري، فقط گاهي در ساعات اداري ( مثالا سعي كن بين 12 تا 2 ظهر) سعي كن ترافيك خط را پايين نگه داري (درصورتيكه تصميم داشته باشي 24 ساعت در هفت روزه هفته دانلود داشته باشي) آنهم فقط در بعضي از روزها. اينطوري باعث ميشي سيستم خط شما را را بعنوان يك كاربر عادي گزارش كند

Last edited:
بالا