darvish1900
Registered User
- نوشتهها
- 883
- لایکها
- 116
دوشنبه شب سرعت در کل کشور افت داشت. ولی بعدا بر طرف شد
سرعت ریده
مودم من TP-Link هست و هیچ کدوم از این آی پی ها رو که میزنم باز نمیکنه مرورگر
192.168.1.1
192.168.0.1
توی مرورگر میزنه:
This webpage is not available
The connection to 192.168.1.1 was interrupted
امروز پس از تلاش 4 ساعت فهمیدیم که کندی سرعت سراسری بوده و من بنده خدا که سرعتم رو 30 باید باشه رو 3 هست همین الانشم با هزار نذر و نیاز پی تی باز شده.
از شنبس کلا سرعتا ریخته به هم طوری که فقط یه فیلم دان کردن درست 1 هفته شده.
زنگم زدیم گفت باید تحمل کنیم .بدبختی نیگاه
من كه ديشب هركاري كردم سايت PT باز نشد كه نشد.تا ديروز كه كلا منكر وجود كندي سرعت بودن.خطهاي پشتيبانيشون هم بقدري ترافيكش زياد بود كه امكان پاسخگويي نداشتن.امروز هم كه زنگ زدم گفتند اطلاع دادن كه دارن پيگيري ميكنن ولي مشخص نيست چه زماني مشكل برطرف بشه.
بنظرتون اين كندي سرعت مربوط به چه ميشه؟
والا نمیدونم.جالبیش اینجاست زنگ که میزنی میگه به خاطر شلوغی خط نمیتونن جواب بدن شمارتم ثبت میکنی طرف زنگ میزنه صحبت نمیکه قطع میکنه .یا مثلا با 100 ساعت تلاش که میری صف انتظار ،من امروز درست یه ربع نفر دوم بودم :دی بعد قطع کردم.بعد که گرفت بعد 3 ساعت تلاش کار به فش کاری رسید طرف قطع کرد .میگم کارای من چی میگه به ما ربط نداره میگم پس پول برای چی بت پول میدن میگه به شوما ربطی ندار گفتم پس به عمت ربط داره خلاصه فقط بلدن بپیچونن.یه چنتا از بچهای دیگه امار گرفتم از 4 شنبس وضعیت اینطوره .من كه ديشب هركاري كردم سايت PT باز نشد كه نشد.تا ديروز كه كلا منكر وجود كندي سرعت بودن.خطهاي پشتيبانيشون هم بقدري ترافيكش زياد بود كه امكان پاسخگويي نداشتن.امروز هم كه زنگ زدم گفتند اطلاع دادن كه دارن پيگيري ميكنن ولي مشخص نيست چه زماني مشكل برطرف بشه.
بنظرتون اين كندي سرعت مربوط به چه ميشه؟
شوما یه زنگ به 2828 بزنید قشنگ آمار دستتون میاد که چه وضعیمن که چیزی احساس نمی کنم و تو این چند روزه و دارم با خط 256 با سرعت 29 دانلود می کنم.
دوستان من از مرکز صالح طبری اینترنت دارم و توی این روزا مشکلی نداشته. اگر زنگ زدید پشتیبانی و گفت همه جا اینجوریه بدونید دروغ می گن. مرکز با مرکز فرق داره.
كه بدش چي تازه طرف ميخنده ميگه بچه معروف شدمبهترین کار ( با اینکه به نتیجه ای نمیرسیم ! ) برای چنین موسسه های و شرکت هایی که با چنین رفتاری تاحالا روبرو شدیم " ضبط صداشون " و پخششه !!!