Evil_666_s
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 63
- لایکها
- 7
خط تلفن مون به نام بابام هست. الانم شهرستانه به نظرتون خودم برم كارم راه ميوفته؟
دوستان من یک سرویس می خوام که 100 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود داشته باشم پینگم هم پایین باشه.
می گن مخابرات اوضاعش از همه بهتره الان درسته؟
من کدوم سرویس رو بگیرم؟
این تست هایی که می زارن از 1/10 هست چون بعید بدونم همچین سرعت هایی با 1/10 بیاد.
راستی از این قانون های مضخرف fair policy داره یا نه؟
خط تلفن مون به نام بابام هست. الانم شهرستانه به نظرتون خودم برم كارم راه ميوفته؟
از طریق ۱۸۱۸ پول یه دوره کامل رو پیش پرداخت کن و برو درخواست رو بده به مرکز مخابراتتون . ازت مدارک نمی خواد
از طریق ۱۸۱۸ پول یه دوره کامل رو پیش پرداخت کن و برو درخواست رو بده به مرکز مخابراتتون . ازت مدارک نمی خواد
فقط تا سرعت ۲۵۶ بالاتر باید تایید مدیر منطقه رو داشته باشید.یعنی چی مدرک نمیخواد؟!
یه توضیح بیشتر میدی که چه جوریه؟!
هیچ مدرکی نمیخواد یا مدرک صاحب خط رو نمیخواد؟!
مفلا واسه ۱ مگ پرداخت کنم برم اونجا نمیگن نمیشه ۱مگ نمیدیم؟!
دوستان مثلا شما می خوای ۲۵۶ بگیرید. با ۱۸۱۸ مبلغ ۲۵۵۰۰ تومان پیش پرداخت میکنید و بعد میرید امور مشترکین مرکزتون و اونجا میرید پیش اون مسیولش میگید پیش پرداخت کردید و میخواد adsl بگیرید. سریع کارتونرو راهمیندازن بدون درخواست چیزی.
من برای یکی از دوستان دقیقا همین کار رو کردم.
فقط تا سرعت ۲۵۶ بالاتر باید تایید مدیر منطقه رو داشته باشید.
امكانش هست كه من فقط برا ٢ماه سرويس بگيرم؟برا انصراف چه مدت قبل تمام شدن سرويس بايد رفت؟
سرویس من مدتی هست که خیلی مضخرف شده
بعضی سایتها باز نمیشه ! بعضی ها هم خیلی طول میکشه باز بشه !
می خوام برم سرویس رو عوض کنم چون شدیدا رو اعصابه
اما خب قطعی اش در حد 10 دقیقه در هفته است
جانا سخن از زبان ما میگویی؟!؟!
اتفاقا منم اومدم اینجا همینو بگم با سرویس 512 متوسط 20-30 کیلو میگیره تازه با IDM !!!
لام
من فعلا سرویس از داتک دارم متاسفانه بعلت عوض کردن منزل مجبورم isp مو عوض کنم میخوام بدونم راهی هست که بفهمم خطی منزل جدید
که قبلا با اون از یه شرکت دیگه adslگرفته شده بوده بعد از چند وقت از رانژه اون شرکت در میاد و راهی هست که مثلا بوسیله مودم بشه این قضیه رو فهمید
یه سوال دیگه ام اینه که شایع شده مخابرات میخواد حجمی کنه سرویس ها رو حتی در یکی از انجمن ها یکی از دوستان گفته بود که از یکی از رئیس مرکز های
مخابرات کرج اینو شنیده که بخاطر افزایش کیفیت!!!!!!! میخوان سرویس رو از حال نامحدود در بیارن
حالا میخوام بدونم کس دیگه ای هم اینو شنیده یا نه