D-olarba-Z
Registered User
مرسی داداش از توضیحاتت.
امروز رفتم دنبالش...متاسفانه مخابرات نشد!
از یه شرکت دیگه میخوام بگیرم.
مخابرات ارزش صبر کردن داره عزیز
مرسی داداش از توضیحاتت.
امروز رفتم دنبالش...متاسفانه مخابرات نشد!
از یه شرکت دیگه میخوام بگیرم.
دوستان مخابرات مگه سرعت بالاتر از 128 هم داره؟ شما چطوری گرفتید؟ من پرسیدم گفتند که فقط سرعت 128 داریم....
دوستان مخابرات مگه سرعت بالاتر از 128 هم داره؟ شما چطوری گرفتید؟ من پرسیدم گفتند که فقط سرعت 128 داریم....
سلام
من دیروز رفتم 256 ثبت نام کردم. طرف یوزر و پسوورد رو داد ولی هیچ پولی ازم نگرفت!!!!!گفت رو قبض میاد،میخواستم ببینم عادیه که پول رو قبل راه اندازی نمیگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟
میترسم استفاده کنم بعد قبض بیاد پول حجم مصرفی رو بگیرن!!!
دوستان اگه کسی میدونه یه توضیحی بده
با تشکر
منم امروز از دست شاتل خلاص شدم و به مخابرات پیوستم
خسته شدم از بس که چک کردم چقدر حجم دارم
حالا زدم رو دانلود با سرعت خوبی هم دان می کنه
من با 256 از تورنت دارم 25 تا سرعت می گیرم که خیلی هم خوبه
منم اول که به 256 ارتقا دادم سرعت دانلودم از 28 بیشتر نمیشد ولی بعد 2 ماه الان 32 کامل دانلود میده که این سرعت واقعی اشتراک ضریب یک به هشت هستش.فقط اینترنت مخابرات بعضی روزا واقعا اذیت میکنه از افت سرعت گرفته تا قطعی موقت در کل از دزدکتلکام و شاتر بهتره :دی
32 ربطی به ضریب اشتراک نداره. بیشتر از 32 اصلا امکان نداره بره چون 256 کیلو بیت بر ثانیه هست و 32 کیلو بایت بر ثانیه و هر بایت 8 بیت می باشد.
بیشتر از 32 هم میره گاهی اوقات.من تا 40 کلیو هم دانلود داشتم شبانه از اینترنت مخابرات.
بیشتر از 32 هم میره گاهی اوقات.من تا 40 کلیو هم دانلود داشتم شبانه از اینترنت مخابرات.
از صبانت 256 70-80 دانلود میداد 3 ماهه اسمش بود به 1.5 ماه نکشیده بدون دانلود تموم میشد الان مخابرات 256 25-32 میده ولی خیال راحت میزاری دانلود شرکتای خصوصی پول چایی منشی شونم از مشترک میگیرن به هر نحوی دستکاری میکنن تو مصرف
شنبه این هفته صبح رفتم مرکز غریبی (تهران) و با چهره ای مظلوم درخواست ADSL دادم. (تو فکر این بودم ببینم میتونم 256 بگیرم)
اپراتور مربوطه گفت جه سرعتی می خواهید.
گفتم هر چی کرمتون باشه.
گفت ما بالای 512 مدرک میخواهیم.گفتم مثلا چه مدرکی؟ گفت شرکت ثبت شده یا هیئت علمی و ...
یک کارت **** مهندسی داشتم که مهلتش پارسال تموم شده بود.دادم به طرف گفتم با این چه سرعتی میدید.اصلا نگاه به جزئیاتش نکرد گفت میدیم یک مگ با این!
یک کپی گرفت و چون تلفن به نام مالک بود و من وکالت داشتم فقط یک درخواست ازم گرفت و یک امضا هم مدیر امور مشترکین زد و یک شماره پیگیری داد و گفت اگر مودم میخواهید شماره بگزارید میدیم پیمانکار طرف قرار داد میاد براتون نصب میکنه و هزینه مودم و 10000 تومان هزینه نصب میگیره.منم چون ذوق کرده بودم گفتم میخوام و شماره دادم.
امروز صبح دیدم یک نفر زنگ زد گفت آقا میخوام بیام مودمتونو تحویل بدم.10 صبح اومد و مودم کانفیگ کرد و اینترنت 1 مگ را تحویل داد.
الانم سرعتش معقوله 90 تا 100 نوسان داره دانلود.اما حسنش اینه که نامحدوده.
ولی برام جالب بود چون من دو سال پیش با کلی معطلی و به زور از مرکز جماران یه 128 نفتی گرفته بودم.