من پینگ تایم را برای بازی نمیخام برای سی سی کم و یه سری کارای دیگه لازم دارم بلاخره مخابرات یا اسیا تک ؟مودم چی؟آسیاتک نگیر. تازگیا واسه شبانه خیلی گیر میدن. سرعت از 30 بالاتر نمیره. من 512 داشتم روزانه 230 دانلود می کردم شبانه بیین 5 تا 40 . الان 256 گرفتم باز همونه
پینگش واسه بازی خوبه (البته یکی میشناسم که WOW بازی می کنه می گه همیشه Lag داره اما من خودم تو Garena بدون مشکل بازی می کنم)
من پینگ تایم را برای بازی نمیخام برای سی سی کم و یه سری کارای دیگه لازم دارم بلاخره مخابرات یا اسیا تک ؟مودم چی؟
شنبه این هفته صبح رفتم مرکز غریبی (تهران) و با چهره ای مظلوم درخواست ADSL دادم. (تو فکر این بودم ببینم میتونم 256 بگیرم)
اپراتور مربوطه گفت جه سرعتی می خواهید.
گفتم هر چی کرمتون باشه.
گفت ما بالای 512 مدرک میخواهیم.گفتم مثلا چه مدرکی؟ گفت شرکت ثبت شده یا هیئت علمی و ...
یک کارت **** مهندسی داشتم که مهلتش پارسال تموم شده بود.دادم به طرف گفتم با این چه سرعتی میدید.اصلا نگاه به جزئیاتش نکرد گفت میدیم یک مگ با این!
یک کپی گرفت و چون تلفن به نام مالک بود و من وکالت داشتم فقط یک درخواست ازم گرفت و یک امضا هم مدیر امور مشترکین زد و یک شماره پیگیری داد و گفت اگر مودم میخواهید شماره بگزارید میدیم پیمانکار طرف قرار داد میاد براتون نصب میکنه و هزینه مودم و 10000 تومان هزینه نصب میگیره.منم چون ذوق کرده بودم گفتم میخوام و شماره دادم.
امروز صبح دیدم یک نفر زنگ زد گفت آقا میخوام بیام مودمتونو تحویل بدم.10 صبح اومد و مودم کانفیگ کرد و اینترنت 1 مگ را تحویل داد.
الانم سرعتش معقوله 90 تا 100 نوسان داره دانلود.اما حسنش اینه که نامحدوده.
ولی برام جالب بود چون من دو سال پیش با کلی معطلی و به زور از مرکز جماران یه 128 نفتی گرفته بودم.
سلام
دوست گرامی اینو بخون
به زودی واگذاری سرویس حجمی در تهران البته احتمالا در کنار نامحدود
از ابتداي سال جاري تاكنون بيش از 50 هزار پورت پرسرعت در مراكز مخابراتي استانهاي تهران و البرز به مردم واگذار شده كه رشد 28 درصدي را نشان ميدهد.
به گزارش ایسنا، صادقي - معاون توسعه و مهندسي شركت مخابرات استان تهران - با بيان اين مطلب گفت: در مجموع در استانهاي تهران و البرز بيش از 230 هزار پورت ADSL به مردم واگذار شده كه حدود 130 هزار پورت آن مربوط به يكساله اخير بوده است.
وي افزود: بيشترين واگذاري سرويس ADSL مربوط به مخابرات منطقه دو با 44 هزار پورت و پس از آن استان البرز با 32 هزار پورت و اداره كل مخابرات منطقه 8 نيز با 27 هزار پورت بيشترين واگذاري اين سرويس به مردم را داشتهاند.
وي اظهار كرد: از ابتداي سال جاري تا پايان تيرماه بيشترين سرويس ADSL توسط مخابرات منطقه البرز با 9 هزار و 37 پورت و اداره كل مخابرات منطقه 5 با 8 هزار و 31 پورت و مخابرات منطقه 3 با 7 هزار و 62 پورت رتبههاي اول تا سوم واگذاري اين سرويس را دارند.
صادقي بيان كرد: با راهاندازي سامانه (CRM) مديريت ارتباط با مشتريان 2828 در مناطق مختلف استان تهران سرعت واگذاري سرويس ADSL افزايش داشته است.
وي تصريح كرد: علاوه بر سرعت واگذاري ADSL در مناطق سعي شده روند كيفيت سرويس ADSL نيز بهبود يابد و سرويسهاي متنوعي واگذار شود كه در اين راستا طرح ارائه سرويس ADSL حجمي در مراكز مخابراتي اداره كل مخابرات منطقه هفت به مردم آغاز شده اين طرح بزودي در تمامی مناطق مخابراتي به اجرا در ميآيد.
ICTna.ir :: واگذاري 50هزار پورت پرسرعت در تهران و البرز
درود
دوستان من اینترنت 256 از مخابرات دارم. متاسفانه از دیروز در باز کردن سایتها با کندی بسیار زیادی مواجه شدم در حالی که با تست سرعت اینترنت از طریق سایت speedtest.ir سرعت من 2 برابر سرعت معمول نمایش داده میشه!! این کندی در سایتهایی با دامنه .ir وجود نداره و مربوط به بقیه دامنه ها هستش. میخواستم بدونم دوستان دیگه هم چنین مشکلی دارن یا نه؟!
آقا من اینترنتم 256 هست
downstream هم زده 288 و upstream رو زده 95
سرعت دانلودم اکثرا 32 هست ولی زیاد بالا پایین میشه
الان این اعداد برا اینترنت 256 درسته ؟
بچه ها کسی از مخابرات 1 مگ گرفته راضیه؟؟؟
من منطقه مخابراتیم پیام نوره
اگر کسی از اینجا گرفته بگه چجوریه راضیه؟؟؟؟
بعد هزینش چقدره
پشتیبان فنی درست حسابی داره؟؟؟؟
بچه ها کسی از مخابرات 1 مگ گرفته راضیه؟؟؟
من منطقه مخابراتیم پیام نوره
اگر کسی از اینجا گرفته بگه چجوریه راضیه؟؟؟؟
بعد هزینش چقدره
پشتیبان فنی درست حسابی داره؟؟؟؟