igimax
کاربر فعال کامپیوتر
- نوشتهها
- 3,410
- لایکها
- 1,348
سلام Koosha_Raisi جان
. حالا اينكه چرا در چنين حالتي و تغيير IP پس از اتصال دوباره گاهي سرعت پينگ كردن و حتا گاهي كانكشن برنامههايي مثل Skype بهتر ميشود را بايد بچههاي سخت افزار شبكه توضيح دهند.
. من مودمم را روي حالت Bridge تنظيم نموده و براي كانكت شدن از برنامهاي كه خودم نوشتهام استفاده ميكنم. اين برنامه در ابتداي كانكت شدن سه سايت را پينگ ميكنه و اگر پينگ براي حداقل دو سايت مناسب نباشه اتوماتيك DC و دوباره EC ميكند (اصطلاحي بين دوستان Establish Connection=EC)
فقط دقت نماييد از DNSهاي ايراني بنا به همان دلايلي كه عرض نمودم استفاده نكنيد و از دو DNS از دو سرور متفاوت هم استفاده نماييد...
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/05/20
. حالات خاص و مشكلات شبكه ربطي به بحث ما در آن پست و در حالت نورمال نداره. در حالات خاص خيلي چيزها ممكنه با حالت عادي (normal)متفاوت باشه ...آقای محترم.. موقعی شده که پارس مشکل پیدا کرده و پینگ 4.2.2.4 ر. 130 بوده و 8.8.8.8 روی 550. و بنده مشاهده کردم.
. اها! خب نفرماييد ريست! شما مودمتون را روي PPPoE تنظيم كرديد ديگه آره؟! پس به جاي Reset كردن در تنظيماتش نگاه بفرماييد ببينيد Disconnect براي حالت PPPoE دارد يا نه؟! ايني كه شما ميفرماييد (يعني ريست كردن) باعث Disconnect شدن شما از ISP و دوباره Connect شدن شما شده و در پروسه اتصال دوباره شما به ISP يك IP جديد به شما تعلق ميگيره ...ینگ علی رقم اینکه خودم هنوز دلیل علمی براش پیدا نکردم خیلی به ریست هم ربط داره. من الان ریست کنم یهو پینگم ( پینگ 7 دی ان اس رو در آن واحد چک می کنم ) یهو می شه بین 230 تا 244.
چند بار این کار رو می کنم تا از شانس می شه 150. نمیدونم واقعا چرا....!!!!
. حالا اينكه چرا در چنين حالتي و تغيير IP پس از اتصال دوباره گاهي سرعت پينگ كردن و حتا گاهي كانكشن برنامههايي مثل Skype بهتر ميشود را بايد بچههاي سخت افزار شبكه توضيح دهند.
. من مودمم را روي حالت Bridge تنظيم نموده و براي كانكت شدن از برنامهاي كه خودم نوشتهام استفاده ميكنم. اين برنامه در ابتداي كانكت شدن سه سايت را پينگ ميكنه و اگر پينگ براي حداقل دو سايت مناسب نباشه اتوماتيك DC و دوباره EC ميكند (اصطلاحي بين دوستان Establish Connection=EC)
. آفرين به شما ...در ضمن بنده دی ان اس ه و بقیه ی فاکتورهام همه Manually ست هست. .
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/05/20
Last edited: