بله من هم از مخابرات استفاده میکنم!شما هم از اینترنت کوفتی مخابرات استفاده میکنید ؟ کدوم منطقه ؟
مال من برعکسه. پروکسی که میزنم باز میکنه همه چی رو مثل کره
چی پر ان میزنم خوب میشه ولی بدون چیز پی ان مشکل داره، باید با پشتیبانی صحبت کنیم
بله من هم از مخابرات استفاده میکنم!شما هم از اینترنت کوفتی مخابرات استفاده میکنید ؟ کدوم منطقه ؟
مال من برعکسه. پروکسی که میزنم باز میکنه همه چی رو مثل کره
دوست عزیز اگر دقت کنید سرعت اینترنت شما 21 کیلوبایت در ثانیه ثبت شده و این حالت متوسط سرعت شما هست.سلام من نتم وصل شد 256 گرفتم با یک نامه و رئیس مخابرات منطقه امضا زد تو برگه اطلاعات یوزر پسورد هم زده پهنای باند 256 ولی سرعتش 128 هست چی کار کنم ؟! اینم تست سرعت:
مشاهده پیوست 207914
دوست عزیز اگر دقت کنید سرعت اینترنت شما 21 کیلوبایت در ثانیه ثبت شده و این حالت متوسط سرعت شما هست.
سرویس 256 مخابرات 32 و حداکثر سرعت دانلود روی 35 کیلوبایت در ثانیه می باشد و سرویس 128 مخابرات 16 و حداکثر 20 کیلوبایت در ثانیه
سرویس شما 256 می باشد.
اخه مشکل اینه سرعت دانلود من بالای 18 کیلو بایت با IDM نمیره !
بله من هم از مخابرات استفاده میکنم!
چی پر ان میزنم خوب میشه ولی بدون چیز پی ان مشکل داره، باید با پشتیبانی صحبت کنیم
256 نامحدود ماهانه 12.500
میشه پایین آزادی از نواب تا استاد معین ( توس و دامپزشکی و زنجان جنوبی و ... )
صاحب خط خودش باید مراجعه کنه یا من هم که مستأجرم میتونم؟
والا چی بگم شنبه با پشتیبانیش تماس میگیرم، من فکر کنم مشکل قبل رو داریم با HttpS !!میگم نکنه بخاطر این اینترنت میلی باشه ؟
منم چند سال پیش شهراد داشتم خیلی خوب بود ولی سرویس حجمیش نمی صرفید ! مخابرات بدون نامه از طرف شرکت 512 نمیدهمن هم همین مرکز تلفنم (طرشت)، تا الان 2.5 ساله شهراد دارم که تا یک ماه پیش عالی بود ولی مدتیه سرعت دانلود و پینگ خیلی نوسان داره!
با این وضع بهتره از مخابرات بگیرم
برا 512 با کارت دانشجویی میده؟
صاحب خط خودش باید مراجعه کنه یا من هم که مستأجرم میتونم؟
با اجاره نامه منزل که توش نام موجر با نام صاحب خط یکی باشه میدنصاحب خط خودش باید مراجعه کنه یا من هم که مستأجرم میتونم؟
سلام
امروز سرویس 128 من راه افتاد
فقط مشکل اینه که بیشتر سایتها رو باز نمیکنه
حتی PT رو هم باز نمیکنه
از حدود 100 تا سایت فکر کنم 10 یا 15 تاشو باز میکنه.
کسی راهکاری داره؟
و آنگاه سوسک و مارمولک ....
امروز با پشتیبانی تماس گرفتم، مشخص شد که غرب تهران حداقل مشکل از خود مخابرات هست!سلام
امروز سرویس 128 من راه افتاد
فقط مشکل اینه که بیشتر سایتها رو باز نمیکنه
حتی PT رو هم باز نمیکنه
از حدود 100 تا سایت فکر کنم 10 یا 15 تاشو باز میکنه.
کسی راهکاری داره؟
امروز با پشتیبانی تماس گرفتم، مشخص شد که غرب تهران حداقل مشکل از خود مخابرات هست!
فعلا پیشنهاد دادن که مودم روی حالت bridge قرار دهیم.
اقا مشکلتون dns ها هستش
از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 استفاده کنید مشکل باز نشدن سایت ها حل میشه.
به dns های خود مخابرات هیچ امیدی نیست
کوشا جان دقیقا از کجا میشه این DNS رو تغییر داد؟دوست عزیز 4.2.2.4 و 8و8و8و8 معلوم نیست برای همه Result خوبی بدهند ..
باید تست شودند و مقایشه