Koosha_Raisi
Registered User
عزیزم از مخابرات بگیر سرعت 256 30 کیلو و 512 هم 60 کیلو دانلود نامحدود
اصلش باید 32 و 64 باشه.
عزیزم از مخابرات بگیر سرعت 256 30 کیلو و 512 هم 60 کیلو دانلود نامحدود
سلام
512 رو با چجور نامه ای گرفتید؟! امکانش هست بگید؟ شرکتیه یا برای عموم؟ قیمتش ماهانه چجوریاس؟
دوستان تهراني كه اينترنت ١ گيگ دارن و بدون هيچ معرفي نامه اي گرفتن ميتونن به من پيش شماره و مركز مخابراتي شون رو به من بگن
Sent from my iPod touch using Tapatalk
512 شما با 60 کیلو دانلود میکنید 1 مگ با 120 نه قطعی داره نه افت سرعت
اون farir policy هم نمیدونم چیه
سلام دوست عزیز از آسیا تک بگیری هیچی ازت نمیخواد حضوری برید خیابون شریعتی هر چی بخواین بهت میدن .
دوست عزیز با محدودیت در تهران راه اندازی نشده و تمامی سرویسها نامحدود هستند.
در مورد سرعت 512 بستگی به منطقه مخابراتی داره . بعضی ها راحت میدن بعضی ها اذیت میکنند با همون کارت دانشجویی. یک موقع 256 رو هم بعضی جاها زوری می دادند.
در مورد سرعت 1مگ هم باید یا شرکت نامه شرکت یا جواز کسب داشته باشید.
سرعت 128 مخابرات 17 دانلودش
256 دانلودش 36-38
512 دانلودش 55 تا 65
اسکرین شات بالا هم نشون میده سرعت آپلودتون 10 کیلوبایته، سرعت دانلودتون 43 کیلو بایته ها!
این برنامه هه دستش با مخابرات توی یه کاسه است !
2828 هست این برنامه مودم رو نصب کنم یعـــــنی چه دقیقا ؟ همون که توی browser آی پی رو وارد میکنیم ؟
اگه اینه که i don't know
بله همون 2828
مودمتون چیه؟ هنگام خرید باید یه CD برنامه داشته باشه، اگه هم نداشته میتونین از سایتش دانلود کنید اگه خیلی قدیمی نباشه، اگه وایرلس باشه که باید حتما CD داشته باشه، مثلا مودمای وایرلس بدون برنامه نصبی چجور میتونید روش پسوورد بذارید که کسی استفاده نکنه؟ نکنه وایرلسه و کسی شاید از مودمون داره استفاده میکنه که سرعتش پایینه؟!؟
بعد هزینه و ایناش چجوریه ؟ ضریب اشترام 1 به 10 داره ؟
این شرکتی ها وقتی دانلودت از یه حدی زیاد بشه سرعتت رو میبندن ، آسیا تک هم اینجوریه ؟
Dlink وايرلس هست
چيزي توي جعبه اش نداشت ، با كابل وصل ميكني براي بار اول به دستگاه بهد تنظيماتش كه بسيار هم عجيب و پيچيده هست رو انجام ميدي و ديگه ok ميشه
نه اين پسورد داره فقط خودم استفاده ميكنم
عزیز شما عمرا خودتو بکشی بالای 32 و 64 دانلود نداری اون 1 لحظه که dly میشی رو ولش کن اون موقع شاید تا 100 هم بره بالا
down , up که تو مودم ست میشه گویای همه این جزییات هست و تستایی که بچه ها گرفتن هم اینو تایید میکنه شما هم دوست دارید دوباره تست کنید اگر بالای 32 و 64 برای من تست بذارید من دیگه تو این بخش هیچ پستی نمیدم
لطفا از دادن هرگونه اطلاعات غلط به کاربرا پرهیز کنید
کسی میدونه من چرا نمیتونم نقل قول چند گانه بکنم؟
سلام دوست عزیز از آسیا تک بگیری هیچی ازت نمیخواد حضوری برید خیابون شریعتی هر چی بخواین بهت میدن .
اینترنت 1 گیگ؟ یعنی ترافیک 1 گیگ یا پهنای باند؟دوستان تهراني كه اينترنت ١ گيگ دارن و بدون هيچ معرفي نامه اي گرفتن ميتونن به من پيش شماره و مركز مخابراتي شون رو به من بگن
منظور دوستمون خیابان دکتر بهشتی هست .بعد از مفتح.
اینترنت 1 گیگ؟ یعنی ترافیک 1 گیگ یا پهنای باند؟
اگر منظور شما اینترنت نامحدود 1024 مخابرات هست باید عرض کنم :
تا 512 کیلوبایت تصمیم گیری توسط خود مرکز مخابراتی شما انجام می شه و این تصمیم بر اساس ظرفیت مرکز هست. برای سرعت بالاتر باید همراه با یک معرفی نامه و مدارم تشریف ببرید شعبه مرکزی در خیابان ویلا . تا برای شما یوزر پسوورد جدید تعریف بشه و مجوز افزایش سرعت پورت شما داده بشه
DSL-2640U مارک Dlinkمدل مودمتون چیه دقیقا؟
192.168.1.1
تو نت مدل مودمتو سرچ کن بنویس کانفیگ مودم x کامل با عکس توضیح گذاشتن
مرسی
امکان داره با دستکاری یکسری از تنظیماتش سرعت دانلودم بهتر بشه ؟ این همش روی 10 هست ، کلافم کرده