abtin-tehran
Registered User
مرکز مخابرات کاشانی چی با کارت دانشجویی ارشد 1 مگ می ده ؟
adsl مخابرات با چیز پی ان مشکل نداره؟
تهران سرویس 1 مگ با چه شرایطی میدن ؟
سلام.
نه عزیزم مشکلی نداره فکر میکنی بقیه از کجا میگیرن به منو شما به اسم سرویس خصوصی میفروشند ؟ از همین مخابرات.
هیچ پورتی هم جدا بسته نشده. همه چیز اوکی هست مگر اینکه سراسری باشه.
در مورد سوال دوم بستگی به مرکز شما و رئیس مرکز و شرایط اونجا داره. مثلا در دهات تجریش که ما ساکن هستیم... اکثر خطوط فیبر هستند و مخابرات نون دونی راه انداخته برای همین بدون مدرک 512 میده. با مدرک 1 مگ هم میده.
برای همین منم خواستم پارس آنلاین بگیرم تو همین مرکز مثل مرکز بهشتی ( اونجا 256 داشتم تازه ) نیار به شخص حقوقی بدون نداشت. 512 به اسم خودم گرفتم.
سلام دوستان من یه سوال داشتم اونم اینه که ایا میشه روی یک خط تلفن 2 تا اینترنت از مخابرات گرفت ؟ چون من الان یه 128 دارم ولی یه 256 دیگه هم نیاز دارم خواستم بدونم چنین چیزی میشه یا نه ؟ اگر از مخابرات نمیشه میشه از شرکت های دیگه گرفت ؟ ممنون میشم جواب بدین
سلام دوست گرامی.
نکته : هر خط تلفن،امکان برقراری ارتباط اینترنت پر سرعت و اینترنت دایل آپ رو در آن واحد داره.این رو هم در نظر بگیرید طبق تجربه ی من و طبق نظر یکی از کارشناسان شورای عالی فضای مجازی هر خط تلفن سیم مسی تا سرعت 2 مگابیت رو توانایی سرویس خواهد داشت.( سرعت های بالاتر رو نیاز به فیبر نوری داریم)
امیدوارم تونسته باشم مشکل شما رو حل کرده باشم.موفق باشید.
دوستان سرعت دانلود 512 و یک مگ مخابرات چنده؟ مثل پارس آنلاین که fair policy نداره؟
نامحدود نگیری بهترهسلام به همه
آقا میشه یکی که از مرکز مخابرات شهید لطیفی ( ۲۲۹۳-۲۲۹۴ و ... ) سرویس گرفته بگه از کجا بگیرم خوبه ؟
ما تازه اومیدم این منطقه زیاد آشنایی ندارم
این سرویس های خود مخابرات قیمتش خیلی کمه! ولی سرعتش چقدره ؟ کسی تجربه استفاده از این سرویس های نا محدود مخابرات رو داره ؟
من ۵۱۲ - ۲۵۶ و ترجیحا نا محدود می خوام، یا سرویسی که اگه حجمی هست دانلود رایگان داشته باشه بدون افت سرعت
ممنون از همه
38500 ماهیانه
مدرک خاصی هم نمیخواد
باید صاحب خط با کارت ملی بره
تو این تعرفه هاش چرا پس نامحدودا نیست؟ چندگیگه نامحدودش؟من مخابرات در شهر خودمون دارم خوبه 512تا230 میره البته محدود.در نامحدود قضیه 180 درجه فرق میکنه و اصلا مناسب نیست
دادا کدوم منطقه ای ؟ تهرانی ؟؟؟؟من 15 سالمه 2مگ گرفتم به اسم خودم کلا تلفنی اصلا هم نرفتم اونجا
نه کارت شناسایی نه نامه ای هیچی
شما مرکز مخابراتی تون چیه؟
من 512 رو با نامه گرفتم ، تازه معرفی نامه از شرکت هم داشتم برای 1 گیگ اون رو گفتن فکرش رو هم نکن ! وا... 7 خان رستم بود
این مرکز مخابراتی با پیش شماره تون رو به من بدین ممنون میشم
دوست عزیز این حرف شما کاملا اشتباهه .
خط مسی که عموما برای بستر DSL استفاده میشه با توجه به تکنولوژی و انواع DSL تا 40 مگابیت را پوشش میدهد روی یک خط..
اگر اینطوری هست که شما می فرمایید چطوری بنده الان 4 مگ دارم ؟