512 مخابرات تا اونجا که من میدونم تا 50 میره
مخابرات سرعتش شبا چجوریه . کم میشه ؟
من یه مودم td-w8901g گرفتم
وقتی EasySetupAssistant رو اجرا میکنم چک میکنه سیستم رو و network adapter enablad میزنه و مشکلی نیست
ولی بعدش network status chek failed میده تمام کابل ها رو هم چک کردم مشکلی ندارن !
اروری که میده کاملش اینه:
the connectivity of the routers line port is detected failed.
please check your network connectivity and ready.
یه چیز دیگه هم adsl مخابرات صبح امروز ثبت نام کردم بعد از ظهر زنگ زدن گفتن رانژه شده ولی اون علامت adsll روی مودم خاموشه کلا الان این مشکلات من از مودم هستش یا مشکل از مخابراته و یادشون رفته وصل کنن!؟
پ ن :ربطی به این بخش نداشت سوالم فکر کنم ولی دیگه اگه میدونید بگید!
سلام من ديروز صبح رفتم مخابرات ناحيه اكبريadslثبت نام كردم اما مسوولش گفت چون خط تلفونتون فيبرنوريه وما الان همه خطامون پر شده ممكنه هفته بعد يا چند هفته بعد يا حتي 2ماه ديگه وصل بشه ميخواستم ببينم كسي اين مشكل داره؟256ثبت نام كردم نامحدوده.سرعتش واسه دانلود خوبه؟
سلام دادا........ آموزش کانفیگ مودم:سلام دوستان.
من اوراکل داشتم و واقعا ازش راضی بودم تا اینکه هفته پیش از مخابرات اومدن منطقه ما رو (انتهای خیابان فرحزادی ایثارگران )رو کابل برگردون و فیبر نوریش کردن
بعد از وصل مجدد دیدم چراغ adsl ام دیگه روشن نمیشه.رفتم مخابرات گفتم چرا اینجوری شده یارو گفت خط های اون منطقه همشون ریموت شده و فعلا هیچ isp خصوصی به جز مخابرات قابلیت دادن پرت adsl رو نداره
آخ اینقدر دلم سوخت که اوراکل عزیزمو از دست دادم و مجبورم شدم برم adsl داغون مخابرات رو بگیرم!!
سرعت اوراکل 40 تا 50 بود که جمعه ها و 1 تا 9 صبح روزای دیگه 130 الی 140 بود.از همه لحاط عالی عالی عالی بود قیمتشم 33 تومن بود
حالا تنها شانسی که دارم اینه که میتونم سرعت 512 مخابرات رو بگیرم
تنها درخواستم از دوستان اینه که کانفیگ مودم به adsl مخابرات رو بهم بگید
یا حق
دمت گرم داداشسلام دادا........ آموزش کانفیگ مودم:
Download Adsl_Config.pdf