هر چند تا میشه اونی که شما میگی نمیشه!الان خطا رو 576 بسته میشه طبق گفته شما باید با 72 دانلود داشته باشیم پس چرا نیست؟اصلا با 70 !!!حرف زور میزنی دیگه به مخم داره فشار میاد
288 هم باید با 36 بگیره! 128 هم نمیدونم رو 180 بسته شده یا 160که شما به این اعداد میرسید اینا همش تایید حرف منه که شما داری رو هوا حرف میزنی به کتاب سوم دبیرستان استناد میکنی؟برو 1 دوری تو نت بزن بیا حرف میزنیم
باورای غلطی که به زور میخواییم بگیم درسته این اختلافی که من حرفشو میزنم تو سرعتای بالاتر بهتر خودشو نشون میده رو 1 مگ 2 مگ دیگه شما میفمی حرفت اشتباس
اقا شما 1 فلش 8 گیگ بگیر بعد ببینم 8 گیگ هست یا نه؟؟؟
دوست من فکر کنم سر یه موضوع دیگه ای که خلاف حرف شما ثابت شد قرار بود دیگه تو این تاپیک پست ندهید درسته ....؟؟
بگذارید من این بحث رو خیلی تمیز جمعش کنم براتون:
1 بایت میشه 8 بیت. . هر کیلوی کامپیوتری می شه 1024 بایت. یعنی کلا یکاهای کامپیوتری مبنای 2 هستند نه سیستم ده دهی.
بنابراین اگر شما هم قبل دبستان این هارو پاس کرده باشی قطعا باید بدونی که 512 کیلوبیت می شود 64 کیلوبایت ! این تبدیل واحد. افتاد ؟ الان حله ؟
حالا پاسخ سوال شما رو می دم که میگی مثلا خط من رو 576 بسته شده و چرا 72 دانلود نمیده...
ببین قربون شکلت برم !!! طبق تبدیل واحد 576 کیلوبیت میشه 72 کیلوبایت !
حالا این قضیه چه ربطی داره اینکه چرا اینترنت شما رو این عدد بسته شده اما به این اندازه کشش نداره !؟؟؟ سرویس شما یک سرویس اشتراکی هست.
دیگه چرا محاسبات عددی و یکایی رو زیر سوال می بری !؟ وقتی رو 576 بسته شدی یعنی حد اکثر کشش سرعتت 72 هست ! دیگه چرا با تبدیل واحد قاطی می کنیش !؟
این رو از ISP بپرس. منم 1 مگ مبین نت دارم اما به زور به 60 کیلوبایت می رسه...پس آقاجون از فردا 1 مگابیت می شه 60 کیلوبایت ؟
حالا در مورد سوال فلش 8 گیگ هم:
بازم فقط اطلاعاتی و ادعا ( با کمال احترام :happy
اولا که این رو باید بدونید که باز سیستم واحد بندی فلش و هارد مبنای 10 نیست درسته ؟ الان شما هار می خری همش از 128 شروع می شه و 512..256 اینا هست ؟ هارد 500 و 300 نداریم ؟
این کمتر بودن حجم فلش نسبت به حجم اسمی 2 دلیل داره :
دلیل اول که واضحه....کیلو ها..مگا ها...گیگا ها همش بر مبنای 10 حساب شده. یعنی 10 به توان عددی نه 2 به توان عددی..
مثلا 8 گیگ می شه 8000 مگ نه 8 *1024:guitar:
اما باز همون 8000 رو تقسیم بر 1000 نمیکنند تقسیم بر 1024 می کنند که عددی بر مبنای سیستم کامپوتری بدست بیاد...کمی قاطی پاتی گفتم اما فک کنم افتاد.
دلیل دوم هم FAT فمش هست که مخفف File Allocation Table هست که قسمتی از حجم رو میگیره که توضیح بدم باز کلی سوال و توجیح می خواهید اما به صورت خلاصه اطلاعاتی مانند اسم فایل ها..آدرس و نشانی حجم فایل ها در خونه ها و ... رو مشخص می کنه.
فلش که رو هوا برات سیو نمی کنه...
:graduated
راستی طبق اون شرط قبلی لطفا دیگه اینجا پست ندهید :*