Bella_aster
مدیران قدیمی
پست ها رو من پاک نکردم... در نتیجه من نبودم که بخوام اقدامی بکنم... کسی که پاک میکنه میتونه با توجه به موقعیت اخطار بده... که در این مورد من نمی تونم !من از اون مدیری که اومدن اسم تاپیکو عوض کردن توقع داشتم 1 اطلاع رسانی میکردن!که من این همه حرف نشنوم تازه اون موقع هنوز اسم تاپیک معلوم بود چیه اومدن فک کردن اینجا چاله میدونه یا سر کوچشون و شخصیتای خودشونو نشون دادن،شما به 1 نفرم اخطار ندادین هنوز پستایی که به من توهین کردن پاک نشده که قشنگ الان شماره هاشونو براتون فرستادم کدوماس
وقتی میان اینجوری حرف میزنن شما 1 اخطارم نمیدین معلومه سری بعدی من خودم باهاشون دهن به دهن میشم اون موقع هم حق ندارید به من اخطار بدید شما یادتون باشه این وسط حق با منه و رعایت حال شما رو هم کردم به شما هم گفتم اگه انقدر درگیری دارید 1 معاونی،ناظمی چیرزی انتخاب کنید که 1 سری فرصت طلب دور ور ندارن فک نکن خبریه
اگه اینجا برام مهم نبود میگفتم بذار هر چی میخواد بشه بشه ولی این کارو نکردم اومدم به شما گزارش کردم که اینجوری دارم جواب میگیرم لطفا به کاربراتون بیشتر احترام بذارید یادتونم باشه جواب ندادن شکوایه کار سایتای بی درو پیکره
امیدوارم دیگه بحث بیشتر از این کش پیدا نکنه و بفهمید مقصر اصلی تیم مدیریت فروم هستش و اون کاربرای خاطی نه من
این که اینجا همکار و ناظم و ... نداره هم به من ارتباطی نداره ، با ادمین و مدیر ارشدها مطرح کنید
من می دونم جواب دادن با جواب ندادن چه فرقی داره... شما سعی کنید این موضوع رو درک کنید که اینجا فروم هست و یک محیط عمومی... همیشه تحت کنترل نیست همیشه هم همه چیز اوکی نیست... اگه کسی بد برخورد میکنه شخصیت خودش رو نشون میده و اگه شما ظرفیت جواب دادن به همون نحو رو دارین پس شما هم دارین یه چیزایی نشون میدین ! در نتیجه پیشنهاد میکنم با هر کسی دهن به دهن نشید...
اگر فکر می کنید این بحث پتانسیل ادامه دادن داره تو پی ام دنبال کنید و بحث رو تو تاپیک تموم کنید .