سَلام دوســت عزیز ..سلام .دوستان adslمخابرات رو تا چند وقت شارژ نکنی پورت رو تخلیه میکنن چون فعلا از وایرلس استفاده میکنم https://www.google.com/search?clien...GStAbU94GQBg&ved=0CC0QvwUoAA&biw=1024&bih=629 بخاطرهمین بلا استفاده مانده نمیخوام پورت رو به وقت تخلیه کنن
چیزی بنـام پورت آزاد و ... وجـود نداره اگه بخوان کاری کنن 2 دقیقه ای انجـام میـدن .اون عزیزی هم که پرسیده بود که مرکزشون پورت ازاد نداره چیکار میتونه بکنه هیچ کاری نمیشه کرد جز صبر!
وقتی تجهیزات تو مرکزی نباشه یعنی نیست و ندارن که نمیدن چون اونا دوس دارن که پول جمع کنن
تو تهران انقدر درخواست زیاده که واقعا کم میارن تجهیزات
1 کی از دوستانی که 512 دارن از مخابرات تهران بگن برای 2 ماه از اول بهمن تا اول فروردین براشون چقدر صورت حساب اومده؟؟؟
الان اپراتور میگه که 512 هنوز 41 تومنه!!!!!!!ولی برای ما 50200 تومن اومده
دوســت عزیز با چشم و گوش خودم من دیدم و شنیـدم ..وقتی تجهیزات تو مرکزی نباشه یعنی نیست و ندارن که نمیدن چون اونا دوس دارن که پول جمع کنن
تو تهران انقدر درخواست زیاده که واقعا کم میارن تجهیزات
دوست عزیز حـرفایی میزنـــی هــااااا تجهیزاتشـون طـول میکشــه ؟ چه تجهیزاتـــی .. ؟برای اینکه تجهیزاتو طول میکشه تا نصب کنن
مشکلشون زیاد بودن مخاطب نیست پس چیه؟
منم قسمت MDF مخابرات لازم نمیدونم برم شما برو واسه ما هم تعریف کن
1 کی از دوستانی که 512 دارن از مخابرات تهران بگن برای 2 ماه از اول بهمن تا اول فروردین براشون چقدر صورت حساب اومده؟؟؟
الان اپراتور میگه که 512 هنوز 41 تومنه!!!!!!!ولی برای ما 50200 تومن اومده
دوست عزیز حـرفایی میزنـــی هــااااا تجهیزاتشـون طـول میکشــه ؟ چه تجهیزاتـــی .. ؟
وقـتی کسی فـرم ثبـت نام پر میکنه فکر میکنی اینا چیکـار میکنن بعـدش ؟
بعـدا خودت میفهمـــی مشکلـشون چیــه ..
بحـث تمـوم , شرمنـده دوست عزیـزم اصلا تو حـرفام منظوری نداشتم و فکر نکنیــد میخواستم باهاتون وارد بحث بشـم .
من خـودم نزدیـک به 1 سال از مخابرات اینترنـت گرفـتم و بیشتر آشناهامون تو مخابرات هستـن ولی نمیدونم چـرا دوست ندارم از مخابرات سرویـس بگیـرم .
قصــد بَد کردن هم ندارم اینجوری به فامیل های خودم بَد کردم ولی تو مخابرات اگه گفتن نیست بدون هسـت ..
دوســت عزیز مسئولــش که هستــن ,مگه فامیل هاتون سرمایه گزارای مخابراتن که اگه بد بگین کسی ثبت نام نکنه ضرر کنن ؟
حقوق بگیرن دیگه چه یه نفر ثبت نام کنه چه 100 میلیون برا اونا سود و ضرری نداره که![]()
دوست عزیز حـرفایی میزنـــی هــااااا تجهیزاتشـون طـول میکشــه ؟ چه تجهیزاتـــی .. ؟
وقـتی کسی فـرم ثبـت نام پر میکنه فکر میکنی اینا چیکـار میکنن بعـدش ؟
بعـدا خودت میفهمـــی مشکلـشون چیــه ..
بحـث تمـوم , شرمنـده دوست عزیـزم اصلا تو حـرفام منظوری نداشتم و فکر نکنیــد میخواستم باهاتون وارد بحث بشـم .
من خـودم نزدیـک به 1 سال از مخابرات اینترنـت گرفـتم و بیشتر آشناهامون تو مخابرات هستـن ولی نمیدونم چـرا دوست ندارم از مخابرات سرویـس بگیـرم .
قصــد بَد کردن هم ندارم اینجوری به فامیل های خودم بَد کردم ولی تو مخابرات اگه گفتن نیست بدون هسـت ..
دوستان کسی از کرج هست، میخوام بدونم اوضاع مخابرات تو کرج چطوریه؟
درود
برای اشتراک 512 باید حتما گواهی شرکتی یا چیزی داشته باشیم؟به افراد عادی هم میدن؟
یه دنه جواب میخواستیم که اونو ندادن به ما![]()
یه دنه چوب دستت بگیر هرکی جواب نداد بزن تو سرش![]()
از نزدیـک دیدی که جای خالــی نداره .. ؟آقا وقتی اون دستگاه DSLAM بدبخت جای خالی برای وصل سیم تلفن بهش نداشته باشه میشه بگین کجا باید سیمو وصل کنن؟ رو سر رئیس مرکز؟![]()