lilolil
Registered User
وایمکس ایرانسل 512 پایه
آخ نگفته
من که ازش راضیم
فقط قیمت بسته های افزایشی رو زیاد کردن نامردا
آخ نگفته
من که ازش راضیم
فقط قیمت بسته های افزایشی رو زیاد کردن نامردا
ما که راضی هستیم. 256 با سرعت دانلود 180
تهران که نیسی داش. مشکلات اینجا تلنبار شده.
والا ما از انتخابات چیزی حس نکردیم !!! فقط قطع کریو هست که سراسریه و مطمئنا وصل نخواهد شد..
یکیشم UDP بود که رفع شده. رو سرعت و پینگ من تاثیر منفی نداشته.
راستی عکس های ویکیپدیا رو هم فیلتر کردنا.
اقا مگه کریو با UDP کار نمیکنه؟من الان وصل میشم ولی سرعتش خیلی کمه!قطعم نمیشه
جناب ازاد مگه یزد هنوز شهر نشده؟؟؟
تهران اومدی 1 سر بیا منطقه 22 ببینم نظرت چیه بعد اگه بازم دیدی یزد هنوز شهر نشده،5 سال دیگه تشریف بیارید همین منطقه 22 ببینم اونموقع هم همین حرفو میزنید؟؟؟البته امیدوارم تا اون موقع یزد هنوز شهر نباشه
مگه اسمش نیست کریو وی پی ان ؟
یو دی پی یه پروتکل واسطه هست اگه درس گفته باشم. که توضیحش رو راستش خودم بلد نیستم اما بازی های آنلاین رو در بر میگیره. البته خوشبختانه رو MMO ها تاثیری نداره.
منم فقط میدونم 1 جور پروتکل،من انلاین بازی میکنم ولی یو دی پی مشکلی نداره اونجا!!!!البته 3 هفته پیش اونم داغون کرده بودن هر 30 ثانیه 1 بار دیس میشد
حالا مشکل 2 تا شد mmo دیگه چیه؟؟؟؟
جناب ازاد چی شد؟؟؟یزد شهر شده یا نه؟؟؟منطقه 22 میایید یا نه؟میخوام بفهمین کجا بدترین شهر دنیاست،محور اداری تجاری 4 باغ(در دست ساخت)،باغ ملی گیاه شناسی،ابشار تهران،دریاچه چیتگر،پارک جنگلی چیتگر،پارک جنگلی لتمال کن،پارک جنگلی کوهسار،شهر بازی هزار و یک شب(در دست ساخت)،پارک جوانمردان،مجموعه فرهنگی و ورزشی و تفریحی ازادی(پست کارتینگ،دریاچه و....)اینا کفایت میکنه برای بدترین شهر دنیا؟؟؟؟
Massively Multiplayer Online Roleplaying Game یا MMORPG یا به اختصار MMO
با بازی هایی در سبک WoW ..GUild Wars 2 و rift گفته میشه که اوپن ورلد هست و شما یه کاراکتر میسازی یه عالمه پلیر داره...یه عالمه سرزمین داره و از این حرفا.
محبوب ترین بازی های جهان MMO هستند. که WoW با بیش از 10 میلیون ساب در رتبه اول و بقیه که پشم تلقی میشوند با 100 تا 900 هزار پلیر ابراز وجود می کنند. ( البته GW2 کمی بیشتر داره )
حالا برای اینکه آف تاپیک نشه :
بله مشکل یو دی پی رفع شده مثل اینکه. الان جالب اینه که عکس های ویکیپدیا همش فیلتر شدهو اینکه جیمیل من بالا نمیاد.
سلام دوستان
من 2 تا مشکل دارم
پینگ که میگیرم با 4.2.2.4 هر 3 4 تا یه تایم اوت میده !!! چیکارش کنم درست شه ؟؟بدرد بازی انلاین میخوره ؟؟؟
بعد اینکه مودم من اتو کانکت نمیشه وقتی به اکانت ppoe هم تو مدم میسازم باز هم باید تو ویندور کانکشن بسازم
Date Incoming Outgoing Total
5/25/2013 4.8 GB 108.4 MB 4.9 GB
5/26/2013 3.7 GB 92.0 MB 3.8 GB
5/27/2013 4.6 GB 116.8 MB 4.7 GB
5/28/2013 4.6 GB 107.9 MB 4.7 GB
5/29/2013 4.8 GB 95.6 MB 4.9 GB
5/30/2013 4.9 GB 91.6 MB 5.0 GB
5/31/2013 4.7 GB 98.5 MB 4.8 GB
سلام من الان از adsl شرکت شاتل استفاده میکنم هزینش بالا هست میشه یه شرکت خوب و سرعت بالا و قیمت مناسب بم معرفی کنید ممنون
یعنی به نظرت همین خوبه ؟نامحدود های شرکتی قیمتاشون بالاس معمولا من داتک داشتم خیلی بالا بود البته بازم قیمته 8-9 سال پیش میدادم
مخابرات دردسر داره ولی قیمتش خوبه