Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
سرعت افتضاحه باز مشکل نت حل شد کم فروشی مخابرات آشکار شد!
به شدت کند شده تایم اوت و پکت لاستم به شدت رفته بالا از اون طرف جالبی خط من همیشه upstream , dwstream رو 576 بسته شده بود الان dwstream هنوز 576 اما upstream شده 128
عجب وضعیت مسخره ای اینا درست کردن
سرعت افتضاحه باز مشکل نت حل شد کم فروشی مخابرات آشکار شد!
من سر همین درخواست تغییر پهنای باند دادم از 1مگ به 256!
لعن و نفرین رو نثار کی کنیم آخه؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
سلام خیر دوست عزیزدوستان برای تغییر پهنای باند هزینه محاسبه میکنن من تا حالا 2 بار پهنای باندم رو تغییر دادم
اگه کسی میتونه هزینش رو بده راهی دایمی! برای افزایش سرعت یاد میدم.
پیام بدید...
اگه کسی میتونه هزینش رو بده راهی دایمی! برای افزایش سرعت یاد میدم.
پیام بدید...
اقا اینجا سر گردنه نیست که اومدین تبلیغ میکنید،اگه راهی دارید به اشتراک بذارید(که با اطمینان میگم که ندارید)این جور کارا برای در اوردن چندر قاز درست نیست
مشکل پروتکل UDP حل شده و الان بازه،حتی رو https هم خیلی بهتر شده
مشکل اصلی اینترنت ما همون شیرینگ بیش از حد خط هستش!
مشکل پروتکل UDP حل شده و الان بازه،حتی رو https هم خیلی بهتر شده
مشکل اصلی اینترنت ما همون شیرینگ بیش از حد خط هستش!
بله حله ! چون لگ شدید دوتا 1 حل شده.
شیرینگ هم روی پینگ اثر داره فقط ! پس مشکل ما پینگه.
نه خودشون درست سرویس میدن نه میزارن بقیه رو فیبر سرویس بدن!
پارس آنلاین میگفت برا ساپورت خط فیبر وقتی به مخابرات درخواست میدن حدود 7ماه طول میکشه تا جواب بدن بهشون!
نخیر،شیرینگ علاوه بر پینگ روی ریسپاند تایم یعنی سرعت باز کردن سایت ها، پکت لاس که باید پنجاه بار سایت رو رفرش کنی تا لود شه که همینا عملا بلا استفاده میکنه سرویس رو!! لگ و کندی و همه چی بخاطر ایناست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
256 دوستان گفتن از 28 تا 36 اینا سرعت دارندوستان کسی اینترنت نامحدود مخابرات داره ؟ سرعتی ها 128 و 256 ماهی چقدره؟سرعت دانلودشون چقدره؟ هر چقدر بخایم می تونیم دانلود کنیم؟ قیمتشون چقدره؟
بچه ها همه تو زمینه دانلود مشکل داریم درش شکی نیست من میخوام بدونم که ایا اپلودتونم مشکل داره؟یعنی سرعتش کمه؟؟واسه من که سرعت اپلودم خوبه در هر شرایطی با قند شکن و سرورای خارجی
اینا فقط دانلودو کم میکنن
خیلی بیشرفن،انحصار طلبی درست نیست خیلی بیخوده از هیچ جای دیگه سرویس نمیشه بگیرم
چراغ لینک مودم من یا چشمک میزنه یا قطعه یا نهایت برا 5 دقیقه ثابت میمونه اشکال از کجان ؟ پدرمونه در اوورده![]()