darioushjh
Registered User
اگه چراغه دیتاس موقعه تبادل اطلاعات خاموش روشن میشه سریع
مشکل از سیم تلفنه یا اینکه به پشت گوشی های تلفن اسپلیتر وصل نشده.
اگه چراغه دیتاس موقعه تبادل اطلاعات خاموش روشن میشه سریع
هر روز داره بدتر می شه
هر روز تایم اوتش بیشتره منم همین چند وقته می رم تخلیه می کنم اصلا هیچ گیمی نمی شه باهاش زد قارچ خورم بزنی لگی دیگه
می خوام پارس آنلاین بگیرم همون 30 تومن رو می دی ماهی 20 گیگم نا محدودش داره
پینگ 140 داره می ده اما تو ران تو گیم عمرا زیر 280 بدهنامحدود پارس آنلاین پینگ بدتری بهت میده.
ما چه کار کنیم که نه مبین نت نه وایمکس ایرانسل نه هزار درد و کوفت دیگه اینجا نیست مخابراتم تنهایی داره تک تازی می کنه قبلا اورانوس مسوول واگذاری بود از بس شکایت کردن رفت یه شرکت دیگه بابا خر همونهمشاهده پیوست 392790
راحت شدم
با خیال راحت این تاپیک رو حذف اشتراک میکنم
سلام دوستان من شرق تهرانم 1 ساله 512 نامحدود دارم سرعتشم دانلود 55-65 هست میخوام 1 مگ بگیرم نامحدود اگه کسی داره تهران و علی الخصوص شرق در مورد سرعت بهم بگه ؟فقط فوریه یکم
تنکس اِ لات
خوب ١ مگ من وصل شد با speedtest
ping : 30ms
dl : 122.6 kB/s
up : 75.3 kB/s
كاهش سرعتيم كه دوستان ميگن من اصلا تو اين ١ ماهه نداشتم با ٥١٢ البته
اينم دانلودم از سافت گذر و جاهاي ديگه ١١٠ تا حداكثر ١٣٦ اينطوراس...
اینی که شما گزاشتی از پینگ معلومه مال سرور ایران هست و اینترنت حساب نمیشه اسمش اینترانت هست!
برای تست سرعت سرور رو یه سرور خارجی مثلا انگلستان آلمان آمریکا انتخاب کنین بعد تست بگیرین اون سرعت وافعیتون هست!
اینی که شما گزاشتی از پینگ معلومه مال سرور ایران هست و اینترنت حساب نمیشه اسمش اینترانت هست!
برای تست سرعت سرور رو یه سرور خارجی مثلا انگلستان آلمان آمریکا انتخاب کنین بعد تست بگیرین اون سرعت وافعیتون هست!
والا من از هر جا گرفتم و حتي با چيز پي ... سرعتم از ١٠٠ پايين نيومد...
من كه راضيم فعلااا
من كامپيوترم يه ٢ماهي هست خاموش نشده و در حال دانلود بودم با ٥١٢ :دي
بله احتمال زياد كاهش سرعتها منطقه اي هست![]()