سلام دوستان من میخوام 512 نامحدود بگیرم فقط برای دانلود سرعت دانلود ابن سرویس مخابرات چنده؟
ممنون داداش من کرجمماهیانه 20480 تومن که هر 2 ماه 1 بار روی قبضتون مبلغ 41160 تومن لحاظ خواهد شد
بدون هزینه نسب هستش و مودم هم که پای خودتونه
ماکزیمم سرعت 62 (1 دهم کیلو هم بالا 62 نمیگیرید)
اگه تهران هستید این مواردی که گفتم کمکتون میکنه
بله دیگه ایشون تبریز هستند گویا
ولی در مورد شهرستانم من ندیدم همچین پینگی,بجز استان آذربایجان البته
بالاخره مخابرات منم وصل شد از دست صبانت حروم خور راحت شدم.
من از صفحه 200 به اینور تاپیک دنبال میکردم اکثرا همه نا راضی بودن. ولی تو این 2 روز نه یک بار قطعی داشتم نه افت سرعت. باز کردن صفحه هم دقیقا 2 برابر صبانت زودتر باز میشدر حالی که دارم با 125 دانلود میکنم!!!!
سرعت دانلود میانگین بخوام بگم با تک لینک و 8 کانکشن متوسط 90میده(از 11تا 11 صب 120 تک لینک میده. 11 تا 2 100 تا120 از 2 تا 9 ده شب سرعت تک لینک بین60 تا100) که تو ساعتای پایین من دو لینک همزمان دانلود میکنم که 128 فول میده!!
میتونم کانکشن رو 16 کنم تا 2 لینک هم دانلود نکنم ولی حساب کردم تا 2 و نیم ماه باید سیستم شبانه روزی روشن باشه تا دانلودام تموم شه به خاطر همین از لحاظ تعدا لینک همزمان مشکل ندارم.
در کل 100 برابر صبانت میصرفه. من برای صبانت ماهی 40 میدادم. که راحت 20 تومنش دزدی حجم بود. تازه شبا هم تو حسرت یک گیگ رایگان.
ولی الان با 40 تومن راحت 200 گیگ تو ماه میتونم بگیرم.امیدوارم همینطوری بمونه
ف
چه ایشالله ای هم میگی:blink:کسی نگفته مشکل قطعی داره!من خودم 33 روز وصل بودم!!!شما 1 دی یو متر بریز ببینم سرعتتو بازم 125 نشون میده؟از اسپید تست 1 تست بگیر همین سرورای داخلی ببینم چه جوری شما با 128 دانلود میکنی؟به شرط استیبل بودم و نداشتن تایم اوت تو تست میبینی بالای 124 نمیگیری به فاطمه زهرا که نمیگیری
ایشالا یکم که دانلود کردی سرعتتو انچنان میبندن که تو خوابت میبینی با 128 داری دانلود میکنی
همیشه یادتون باشه این خطا رو 512 بسته نشده رو 576 بسته شده( واسه 1 مگو نمیدونم دقیقشو)پس اگه جوری که شما میگی باشه باید با 72 بگیریم احتمالا شما هم 144 بگیری ولی اینجوری نیست!!
اگه اون یوزر منو بن نکرده بودن و بیشتر از 120 تا پستمو پاک نکرده بودن میدیدین که بارها در این مورد بحث شده ولی هنوز مردم این اشتباه رایجو میکنن یکیش خود شما
چه ایشالله ای هم میگی:blink:
با این طرز نوشتنت معلومه دلت خونه از دست مخابرات. الان برای رفیقمم اینطوری با 120 دانلود میکنه.
من سرعت دانلود با نتورکس میگم نه از روی idm چون نوسان دارهidm
اینم تست داخلی
مشاهده پیوست 410131
تو این عکسnetworx هم میانگین رو که میبین زده 120 و 118 کل یک ساعت رو دانلود نکردم یه 5 دقش رو قطع کردم دانلودا رو.
بعدشم جواب تستی که سرور خارج میده سایت اسپید تست با تک کانکشن از خطتت عکس میگیره در صورتی که idm رو شما با 16 کانکشن بزار زیر112 بهت نمیده. برای من که اینجوریه
مشاهده پیوست 410138
حالا برای اثبات حرفم که تست سایت اسپید تست ملاک نیست چون تک کانکشنه اینو نیگا. تست سرعت دقیقا از همون شهری که سرور هیپ فایل توش قرار داره(hf35.hipfile.com)
مشاهده پیوست 410148
حالا دانلود همین الان من با 2لینک از همون سرور هیپ فایل که 8 کانکشن هست هر جفتشون
مشاهده پیوست 410153
؟؟؟؟
شما خیلی راحت Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test باز کن و 1 تست از سرور داخل کشور بگیر حرف من بهت ثابت میشه و دیگه عددای بالای 124 یادت میره قبلش تنظیم کن که به کیلو بایت بنویسه سرعتتو نه به مگابایت من همه اینایی که گفتی رو میدونم میگم 1 سال و خورده ای هست کاربر فعال این تاپیکم هنوزم هستن f.wishmaster یادشون باشه اصلا وقتی میخواستم نت مخابرات بگیرم اومده بودم همین تاپیک اطلاعات کسب میکردم(3 سال پیشو میگم)اون زمان 128 میخواستم بگیرم با کلی ترس و لرز خداییش تا اخر برج 9 پارسالم خیلی خوب بودش هم 128 هم 256 هم 512 واقعا عالی بودن ولی بعدش...
من خودم میگم مردم رو 16 کانکشن بذارن که جواب بگیرن،اصلا سرعت خارج کشور با سرعت داخل کشور زمین تا اسمون فرق داره،من که خوشحال میشم یکی باشه که نتش سالم باشه حداقل اون به کارو زندگیش برسه ولی شک نکن سرعتتو میبندن اینجوری دانلود کنی
البته اینم بگم که 1 بنده خدایی بود سرعتشو نمیدونم دقیق رو چه عددی ست کرده بودن ولی یادمه 600 خورده ای بود اون تا 70 هم میگرفت راحت،سر این موضوع من کلی بحث کردم به 1 سریا اثبات بشه حرفم
سعی کن بهتر تیکه بندازیسلام برادر
اقا ؛ ببخشيد من به اندازه شما از اينترنت سررشته ندارم و الانم ٢ خط اينترنت دارم، شاتل ٢ مگ، مخابرات ١ مگ كه يه هفته پيش به ٢٥٦ نامحدود تغيير دادم
من با ٢٥٦ مخابرات سرعت دانلود ٩٣٥ كيلوبيت هم داشتم، البته نه به مدت ١ ثانيه،الانه اسكرين شاتش توي گوشي نيست،
البته كلا ماالكي تو سروكله هم ميزنيم، اينترنت كلا داغونه، حالا دلخوشيمون اينكه سرعت ١٠٠ به بالا دانلود كنيم،
همين امروز من از مخابرات عزيز ٣.٥ گيگ دانلود كردم،داشتم شاخ در مياوردم، ولي ٧ روز پيش براي اپديت همين ايفون كه ٢٤٠ مگ بود ، به غلط كردن افتادم
خودمونو خسته ميكنيم، ديگه بيشتر از اين توقع نداشته باشيم
وقتي پينگ كشورهاي ديگه رو توي speed test.net ميبينم؛ حالا ميكنم،....
my iPhone 5 ;64 using Tapatalk
میدونم چی کشیده 2 سال از این دزدا سرویس میگرفتم. واقعا مخابرات در برابرش بهشته!!خدایی الان دارم قدر مخابرات رو میدونم قبلا صبانت داشتم پدرم در اومده بود
الان مخابرات گرفتم 512 با روزانه حدود 1 گیگ دانلود خدایی محشره
سرعت داناود هم بین 50 تا 70
یادش به خیر
اولا که مخابرات شروع کرده بود به ارائه اینترنت چه کیفیتی داشت!!!!!!!!! 3 4 سال پیش
1 کانکشن سرعتش با 16 کانکشن فرق نداشت. پینگشم عالی بود ... تو بازی های آنلاین همه میگفتن اینترنتت چیه؟؟؟ میگفتم 128 مخابرات... میگفتن خودتو مسخره کن باورشون نمیشد
الان میگم کاش مخابرات هنوز 128 به بالا نمیداد حد اقل یه پینگ داشتیم... البته برای کسایی که دانلود دارن خوبه
جالبه چطوری به این نتیجه رسیدی؟ بگو ما هم فیض ببریم تا سرعتمون بشه 400 lolالان پارس آنلاین سرعت دانلودش زیر 400 نیست.
جالبه چطوری به این نتیجه رسیدی؟ بگو ما هم فیض ببریم تا سرعتمون بشه 400 lol
اینم یه نوع دیگه از طرح محبوب پارس گستران جالبه که توی بقیه بخشهایی که بهش مربوط نیست هم پست میدنهمین دیشب داشتم با 256 پارس آنلاین دانلود میکردم سرعت دانلود زیر 400 نبود.همیشه همینطوره.اینکه شما نمیتونی فیض ببری بحث دیگه ایه!
چند وقته خیلی افتضاح شده.بدون چیز شکن اتچ های جیمیل رو دانلود نمیکنه.
حیف یکم مصرفم بالاست وگرنه یک لحظه مخابرات نمیموندم.
الان پارس آنلاین سرعت دانلودش زیر 400 نیست.
هرچند خدایی برای دانلود عالیه.