من اونجا یه دوست داشتم ۵۱۲ بود همه چیش خوب بود!مرکز مخابرات اشرفی اصفهانی با پیش شماره 3308 سرعت یک مگ میخوام بگیرم پینگ برام مهم نیست فقط سرعت دانلود مهمه برام کسی میدونه تو این مرکز چجوریه از آسیاتر میخوام بیام اینجا
من اونجا یه دوست داشتم ۵۱۲ بود همه چیش خوب بود!
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 8/81
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 76 kbps
DSL Downstream Rate: 160 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 390 dB 511 dB
DSL Attenuation: 390 dB 69 dB
وضعیت الانو میگم ی دوست داششتم خوب بود شد جواب؟! اونم 512!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
بچه ها کمک سرعتم روی 160/76 بسته شده سرویس 1مگ:
گفت تا 4 ساعت دیگه درست نشد بزنگ
کسایی که تهران 1مگ دارند سرعت دان/آپ خطشون رو چند بسته شده؟؟
کد:--- DSL Information --- DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1 DSL VPI/VCI: 8/81 DSL Status: Up DSL Mode: ADSL2+ DSL Channel: 0 DSL Upstream Rate: 76 kbps DSL Downstream Rate: 160 kbps Down up DSL Noise Margin: 390 dB 511 dB DSL Attenuation: 390 dB 69 dB
دوستان قیمت 512 نامحدود مخابرات چنده؟
72 ساعت، آسیاتک رو گفتند بهتر شده حداقل پینگشوواسه دانلود خوبه خب عزیز من الان روی اسیاتکم سرعتم از 100اومده 60 خیلی بد شده میخوام بدم بره الان درخواست بدم چندروزه وصل میشه مخابرات و سرعت دانلودم روچنده یک مگو میگم
آره راست گفتی چند باری زنگ زدم یکی براشون نامه نوشت که افت شدید سرعت داره (حالا خوبه گفتم خط رو سرویس 128 بسته شده)
یکی گفت مرکز باهاتون تماس میگیره یکی... معلوم نیست کی با کیه حالا گفت فردا تماس میگیرند
این پشتیبانیشون منو کشته البته همیششه همینه با بقیه هم یه جور مشکل داشتیم
این 2020 با 2828 فرقی داره؟ وقتی خدا نخواد همینه ها سرویس شدیم از دست این مملکت![]()
واسه دانلود خوبه خب عزیز من الان روی اسیاتکم سرعتم از 100اومده 60 خیلی بد شده میخوام بدم بره الان درخواست بدم چندروزه وصل میشه مخابرات و سرعت دانلودم روچنده یک مگو میگم
پارس تا 67گیگ دو مگ میده بعدش میشه 512512 نامحدود،ماهیانه 20480 تومن؟!!!
پارس آنلاین زده ماهی 90
128 داتک ماهی 40 تومنه
چطوری 512 مخابرات شده 20 هزار تومن؟
هیچکدوم هم ضریب اشتراک درست نزدن
1. آرهممنون دوست عزیز
یعنی هر ماه تا ا 67گیگ دو مگ میده؟
من الان اگر بخوام 1 مگ مخابرات (منطقه پونک) نامحدود بگیرم میانگین 100 کیلو بهم دانلود میده یا نه؟ (روز از 10 صبح تا 10 شب)
اگر از بهزیستی نامه بگیرم تسهیلاتی قائل میشن؟ مثلا تخفیف قیمت یا ضریب اشتراک پایینتر
دوست عزیز چقدر افت سرعت دارید؟ چند کیلو دانلود میکنید؟سلام من بیشتر از یک ماهه که از مخابرات اینترنت با سرعت 1 مگ گرفتم.. ولی از همون اول افت سرعت و قطعی داشتم و تقریبا هر روز بهشون زنگ میزنم.. 2-3 روز درست میشه، ولی دوباره خراب میشه! بعد گفتن سرویس 1 مگ مشکل داره، برای همین درخواست 512 دادم و یه روز خوب بود، ولی امروز دوباره خراب شد... حالا میگن باید ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.نمو حذف کنم... :| اون کارم کردم، ولی فرقی نکرد.. یه سری تنظیمات dns گفت، پینگم گرفتم، که request timed out میزد... بعد گفت یه بار دیگه تنظیمات مودمو انجام بدم... اون کارم کردم، باز فرقی نکرد... الان اینا منو دیوونه کردن!!! باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
سلام من بیشتر از یک ماهه که از مخابرات اینترنت با سرعت 1 مگ گرفتم.. ولی از همون اول افت سرعت و قطعی داشتم و تقریبا هر روز بهشون زنگ میزنم.. 2-3 روز درست میشه، ولی دوباره خراب میشه! بعد گفتن سرویس 1 مگ مشکل داره، برای همین درخواست 512 دادم و یه روز خوب بود، ولی امروز دوباره خراب شد... حالا میگن باید ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.نمو حذف کنم... :| اون کارم کردم، ولی فرقی نکرد.. یه سری تنظیمات dns گفت، پینگم گرفتم، که request timed out میزد... بعد گفت یه بار دیگه تنظیمات مودمو انجام بدم... اون کارم کردم، باز فرقی نکرد... الان اینا منو دیوونه کردن!!! باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!