درضمن فقط پول همون چند روزی که وصل بوده رو میگیرهبابا دمت گرم نجاتم دادی! شنبه میرم سراغشون با شیرینی تخلیه! اما بازم لنگ در هوا میمونم پیش کدوم یکی از این دوستان پدرسوخته برم برا ADSL!
اگه یه خط دیگه داشتم صبا یا hiweb رو تست میکردم
درضمن فقط پول همون چند روزی که وصل بوده رو میگیرهبابا دمت گرم نجاتم دادی! شنبه میرم سراغشون با شیرینی تخلیه! اما بازم لنگ در هوا میمونم پیش کدوم یکی از این دوستان پدرسوخته برم برا ADSL!
اي بابا همه كه ناراضين !!
ما رو بگو تازه رفتم ثبت نام كردم حجمي 512 رو ! تازه تو سايت زده 48 ساعته راه ميفته ولي حالا 4 روز گذشته هنوز هيچ خبري نيست ! زنگ زدم گفتن 10 روز طول ميكشه تا رانژه !!!
Sent from my
این شرکت های پیمانکار هستند که خوب کار نمیکنند
مخابراتم رسما به آشغال نت تغییر نام داد! همین با یک رکورد میخام زیر یک هفته ازش بیام بیرون!! اونم با سرویس 2 مگ نامحدود!
سزعت دانلود در 24 ساعت از پرسرعت ترین سرور داخل ایران: زیر 50! سرعت باز کزدن سایتم رقیب سرسخت دایل آپ!!
باید اینایی که اینترنت ایران رو مدیریت می کنن تیرباران کرد. از دم.
شما سرويس ٢مگ نامحدود داريد چقدر هر دوره هزينش ميشه؟ازاده شرايط خاصي كه نميخواد؟
این که مشخصه! اصلا اساس همه چیز ایران بر پارتی بازی هست! در مورد سرعت هم من همچنان با 2 مگ نامحدود دارم با زیر 50 60 دانلود میکنم و این وضعیت توی 24 ساعت بدتر میشه که بهتر نمیشه! آسیاتک دسته کم با 1 مگش یکسره رو 60 بود. فک نمیکردم مخابراتم اینقدر آشغال باشه. منم فردا میبنمدمش این جوک معروف به اینترنت پرسرعت رو.جالبه من رفتم خونه فامیلمون که کارمند مخابراته سرویس 1مگ 1گیگ و 512نامحدود داشت تست کردم دیدم هم پینگ عالیه بدون پکت لاس و هم سرعت عالی! اومدم خونه دیدم سرویس خودم داغونه :| اونجا کلی تریس روت هم کردم دقیقا مسیرش مثل مسیر سرویس خودمه اما اون کجا و این کجا!! ظاهرا تو سیستم اکانتینگشون میتونن تنظیم کنن به یکسریا سرویس ویژه و بدون مشکل بدن بقیه کاربرا هم که اصلا مهم نیستن :| در هر صورت منکه از فردا صبح سوییچ میکنم به وایمکس.