خب عزیزم دوزاری نیفتاده...پارس انلاین که داشتم نامحدود بود سرویسم ۱۲۸ بود منم شروع کرده بودم دانلود کردن خلاصه یه هفته با سرعت ۴۰۰ من دانلود میکردم! یه روز صبح بیدار شدم دیدم اصلا گوگل هم باز نمیکنه! زنگ زدم گفتم خانوم چرا اینترنت قطع شده گفت نه قطع نشده مال شما سرعتش اومده به حالت اول! :blink: گفتم چرا؟گفت نمیدونم توی یه هفته ۲۰۰ گیگ اینا دانلود کردید!گفتم خوب نامحدود دیگه! گفت نه زیاد دانلود کنی سرعتت میاد به حالت افتضاح!
اما مخابرات الان دائم با ۷۰ دانلود میکنه
منم سوالم همینه اصلا چقدر میشه در ماه حجم مصرف کرد و محدودیتی هست یا نیست؟
مثلا 2 مگ بگیریم ماهی چقدر میشه دان کرد و حجمش چجوری حساب میشه؟
خب عزیزم دوزاری نیفتاده...
تو الان با سرعت 70 تویه ماه 24/7 میتونی 150گیگ دان کنی وقتی با 128 200تا دان کردی تویه هفته با 30تومن باید کلاتم بندازی هوا........ الان فایل بدی برات دانلود کنن بیشتر ازین در میاد
![]()
من چندماهه مخابرات دارم از این طرح هایی که هرچقدر استفاده کنی میاد رو قبض.
سرعت و پینگ خوب هست.دانلود بیشتروقت ها 400KB هست.قطعی هم نداشته
ولی فکر کنم الکی همینطوری ترافیک کم میکنه.توی 1 ماه گفته 4گیگ آپلود کردید.:blink:
من قم هستم.برای بقیه هم اینطوریه؟
چجور طرحیه؟!
تهران فقط نامحدود میدن
سلام دوستان من می خوام سفارش تلفنی بدم.(تهران هستم)
یه سوال، نیازی به ارسال مدرک و... نیست؟
1مگ نامحدود چقدر رو قبض می کشه؟
با سفارش تلفنی چقدر زمان میبره تا وصل بشه؟
آقا من الان زنگ زدم، ازم آدرس، نام و نام خانوادگی خواست منم گفتم + شماره خط. ولی ازم شماره کارت و رمز دوم و... نخواست!(یکی از دوستان گفته بود پول سرویس رو اول باید بدی) الان تکلیفه ما چیه؟ از مخابرات زنگ می زنند بهمون؟ شماره ملی صاحب خط رو کی باید بدم؟هیچ مدرکی نمیخواد. فقط با شماره تلفنی که میخوای روش نت بگیری زنگ بزن. شماره کارت ملی صاحب خط ازتون می پرسه همین
دو ماهش تقریبا 79-80 تومن
بستگی به منطقه تون داره برای من 4 روزه فعال شد
دوستان امیدوارم اسپم تلقی نشه ولی کار من خیلی فوریه ممنون میشم سریع جواب بدید.آقا من الان زنگ زدم، ازم آدرس، نام و نام خانوادگی خواست منم گفتم + شماره خط. ولی ازم شماره کارت و رمز دوم و... نخواست!(یکی از دوستان گفته بود پول سرویس رو اول باید بدی) الان تکلیفه ما چیه؟ از مخابرات زنگ می زنند بهمون؟ شماره ملی صاحب خط رو کی باید بدم؟
به این شماره زنگ زدم: 2020
درسته؟