احسانبزرگي
Registered User
دوستان لطف میکنن تعرفه های سرویسهای نامحدود مخابرات رو بگن
وضع شماها كه خوب شده
من ١ مگ محدود هستم همچنان سرعتم از٦٠ بيشتر نميره داشتان چيه
دوستان لطف میکنن تعرفه های سرویسهای نامحدود مخابرات رو بگن
نه خوب پس اینکه سویسهاش با قیمت خوب نامحدود هستند پس چرا یه سری محدود میگیرند؟با مخابرات تماس بگیرید بگید نویر روی خط و همچنین Upstream و Downstream شما را در سیستمشون چک کنند
بک جستجوی ساده در گوگل کافی بود دوست عزیز :
مخابرات استان تهران - اینترنت پرسرعت (ADSL)
اتفاقا wimax از رده خارج شده الانم دیگه اکثرا تو دنیا 3g/4g... دارنداینترنت adsl قدیمی شده فقط wimax
چون کیفیتش افتضاحه. سرعت تک کانکشن با سرورای خارجی حول و حوش صفر هست.نه خوب پس اینکه سویسهاش با قیمت خوب نامحدود هستند پس چرا یه سری محدود میگیرند؟
نه اتفاقا، اینترنت موبایل خیلی گرونه، همه جای دنیا. برای استفادهی اصلی صرف نداره. قیمتای At&t ماهانه (فقط دیتا):اتفاقا wimax از رده خارج شده الانم دیگه اکثرا تو دنیا 3g/4g... دارند
دوستان حالا انصافا پشتیبانی مخابرات خوب هست یانه؟
دوستان حالا انصافا پشتیبانی مخابرات خوب هست یانه؟
اينترنت adsl مخابراتي كه من دارم در واقع پشتيبان adsl هست كه از پارس آنلابن دارم :دي
چون يه دفعه شما ميبيني پارس ديگه gmail باز نميشه يا اصلا كلا قطع ميشه ولي مخابرات مشكلي نداره و هم وصله و هم gmail باز ميشه براي همين ميام رو مخابرات حالا قضيه چيه نمي دونم! خود شركتها ميگن مخابرات اينكارو ميكنه كه مارو كم كم از ميدون بدر كنه و خودش تنها سرويس دهنده باشه كه من بعيد ميدونم اين باشه.
اما در مورد پشتيباني مخابرات من 1 ساله تقريبا دارم فقط يكبار زنگ زدم كه اونم سريع درست شد وگرنه اكثر مواقع كه قطع ميشه (از نظر پشتيباني نه از نظر كيفيت اينترنت) با خاموش و روشن كردن مودم مشكل حل ميشه.
چجوري ميشه حجم خريد؟
مخابرات سرویس حجمی داره!؟
منم سوالم همینه اصلا چقدر میشه در ماه حجم مصرف کرد و محدودیتی هست یا نیست؟
مثلا 2 مگ بگیریم ماهی چقدر میشه دان کرد و حجمش چجوری حساب میشه؟
دوستان انصافا این مشکلات برای همه شرکتها پیش میاد افت سرعت و قطعی انصافا من دارم بابت 512 6گیگ شبانه رایگان 24 تومن میدم ولی با همین پول مخابرات حجم نامحدود میده
منظورم اینه این ایرادات تو همه شرکتهای که اینترنت پرسرعت ارائه میدند هست مختص مخابرات نیستالان یعنی از مخابرات تعریف کردی یا بد گفتی؟