سرعت که یک کیلو بایت بیشتر نمیشهبه طور كلي از اينترنتتون راضي هستيد؟
سرعت؟ سرويس؟هزينه؟
یکی از دلایل مشکلات کاربران همین توزیع نامناسب پهنای باند است. بعضی کاربران به طور تصادفی روی کانکشن های سرعت بالا با dslam سینک میشن و باعث میشن کیفیت شبکه افت کنه.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 4
اینجا کسی هست که از تو جشنواره های مخابرات اینترنت گرفته باشه؟ مال من دو روزه که قطعه. زنگ زدم پشتیبانی میگه که یه مشکل نرم افزاری داریم که مشترکهایی که از تو جشنواره اینترنت گرفتن رو قطع شده.
پهنای باند اختصاصی یه استان به استان دیگه چه ربطی داره!!!!
الان N هزار نفر تو آ.ش این سرویس رو دارن ولی استان هم پهنای باند خودشو داره نمیاد که پهنای باند شمارو بخوره
اینترنت استان آذربایجان شرقی
نمیدونم این پکت لاس دیگه چه صیغه ایه که تازگیا یقه ما رو گرفته.
باید یه لنگه پا تا نصف شب منتظر باشم تا پکت لاس از بین بره و پینگ هم یکم بهتر بشه تا بشه یکم انلاین بازی کرد.
پینگ من خیلی عالی شده.
الان شبا چطوره؟
من که اوضاع پینگم خیلی خوب بود اما یک هفته س خراب شدهمن که دندون بازی آنلاین رو خیلی وقته کشیدم. خدا بهت صبر جلیل عطا کنه.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 4
سلام دوست عزیزمدوستان من کرج هستم و میخوام از یکی از این شرکتها به اینترنت مخابرات کوچ کنم چون با همین پولی که دارم میدم 512 مخابرات با حجم نامحدود داره میده این قیمت وضعیت اینترنت که خوده مخابرات کرج چجوره خواستم بدونم تا بی اطلاع بی گدار به اب نزنم؟
من مشترک فن اوا هستم و فقط حجم نامحدود مخابرات رو شنیدم به این فکر افتادمسلام دوست عزیزم
مخابرات تعریقی نداره اصلا
کاهش سرعت دانلود پینگ بالا (10 روزه )قطعی های زیاد پشتیبانی بشدت بد(طرف همه رو جیگر فرض می کنه)
انتخاب با خودت فقط یه راهنمایی می کنم چون اکثر نتای کرج رو تست کردم
اگه آسیا یا شبدیز هستی تغییر isp بده در غیر اینصورت بهتر به فکر تغییر نباشی