یک عکس میزنم دلتون بسوزه. از سرویس مخابرات هستش. فقط عکس تو عکس کردم چون مجبور بودم با وی پی .... یک لینک رو دانلود کنم یکی دیگه هم که داخل کشور هست هست رو بدون اون. خواستم اینو بگم که گیر ندید چرا اسکرین شات تو در تو هست![]()
سلام دوستان 512 نامحدود چه سرعتی میده . ؟
تورنت بازه سرعت اون تا چنده ؟
منطقه اوکی باشی ۷۰ تا ۱۰۰ دانلودتِ
تورنتم فایلت اوکی باشه ۵۰ دائم میگیره
Sent from my iPhone using Tapatalk
یک عکس میزنم دلتون بسوزه. از سرویس مخابرات هستش. فقط عکس تو عکس کردم چون مجبور بودم با وی پی .... یک لینک رو دانلود کنم یکی دیگه هم که داخل کشور هست هست رو بدون اون. خواستم اینو بگم که گیر ندید چرا اسکرین شات تو در تو هست
مشاهده پیوست 439348
نه دیگه.. ۵۱۲ تقسیم ب ۸ میشه ۶۴.. حداکثرش ۶۴ تاس
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
واسه من ۷۵ تا ۱۰۰ متغیر
توررنتم خوب باشه سورسش ۵۵ دائم
آخه اونجوری که نمیشه حساب کرد اینا بالا پایین میکنن من پارس انلاین داشتم حجمی ۱۲۸ بود با ۴۳۰ دانلود میکردم
مگه مخابرات سرويس 8مگ هم داره ؟؟!!
كه شما با سرعت 1 مگ دانلود داريد ؟
من که خراسان هستم میتونم از مخابرات تهران نامحدود بگیرم و اینجا استفاده کنم ؟
الان حرفت خنده دار نبود؟!:دي
مگه ايفن ميخواي بخري از يه جا بگيري يه جا ديگه استفاده كني!
فک میکنم منظورشون این بود به یکی اونور بگن ثبتنام کنه بعد یوزرنیم پسورد رو اینجا وارد کنه و بره نت ولی نمیشه... باید حتما تو شهر خودتون باشه... تازه حتی اگه بشه هم اون طوری پینگ هم میره بالا که خیلی بده
از کی تا حالا 800 ثانیه میشه 12 دقیقه؟ایشون عکسارو دس کاری کرده.. اگ دقت کنید حجم فایل ۸۰۰ مگ هست دیتای اسفالت ۸ و زمان باقی مانده ۳۲ دقیقه.. در حالی که اگه سرعت یک مگ بر ثانیه بود باید یک فایل ۸۰۰ مگی رو تو ۸۰۰ ثانیه میگرفت که میشه ۱۲ دقیقه.. نه ۳۲ دقیقه.. پس سرعت واقعی ایشون چیزی حدود ۳۰۰ کیلوبایت تا ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه هست که باز هم بالاست.... در حالی که همین الان ژاپن سرعت دانلود ۳ مگ بر ثانیه هست... همچیز در فضای ابری........
سلام
فعلا تو اکثر جاها مشکل هست، میتونید تو سایت مخابرات tct.ir قسمت اعلام خرابی ADSL پیغام بذارین که البته فکر میکنم تاثیر نداشته باشه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4