دوستان یک سوال فنی داشتم
من شبا شظ ساعت 1 تا 1.5 با سرعت 250 دانلود میکنم.ولی بعد 1.5 ناگهان سرعتم به 50 میرسه و ثابت میمونه.شمکل از کجس؟
طرح آشنای اول دارم . که طبق گفته پشتیبانی سرعت ما رو روی 2 مگا بیت بستن که به ضریب اشتراک 1. 10 تقریبا میشه همون 250.
حالا من باید چکار کنم به نظر شما؟
با تشکر
manam 256 ba 4gig hajm daram sorat ta 170miad
kudum shahrin?
512 ro test kardin?
خبرو که شنیدید؟ مخابرات نمیتونه اینترنت پرسرعت بده؟
من تو پنلم میتونم دوباره تمدید کنم اشتراکمو،پس داستان چیه؟ ماها میتونیم ادامه بدیم؟ فقط اشتراک جدید نمیتونه بده؟!!!
چ خبری؟!!!!
ارسال نشده توسط آیپد مینی
امروز هم وضع اينترنت مخابرات کاملا داغون بود.حسابي سرويس دهيشون افتضاح شده.توي 1.5 سال گذشته هيچ وقت مثل اين چند وقت اخير نبوده.شايد دليلش راه اندازي اينترنت ملي از سوي مخابرات باشه.زنگ هم که زدم ترافيک خطوطشون شديدا بالا بود.پس حتما خبري بوده.
اين قضيه "مخابرات اينترنت پرسرعت نميدهد" هم از اون داستانهاست که اينا درآوردن.مخابرات ظاهرا بدهي داره به زيرساخت.اونها هم اينطوري تهديد کردن.چند وقت ديگه همه چي درست ميشه.اينا که نميان دست مخابرات رو از اينترنت پرسرعت قطع کنن.
مخابرات دیگه خصوصی شده(****)،الان هم دارن میپیچین به پرو پاش تا دوباره بیاد زیر دست دولت.من دیشب 20:30 شنیدم
اینم لینک خبر
توقف فروش اینترنت به مخابرات
ما که مشترکیم،میتونیم همچنان تمدید کنیم؟ یا بعد از پایان سرویس دیگه نمیتونیم تمدید کنیم؟!
سرویس 2 مگ مخابرات(محدود)شبا چند میزنه؟
سلام
دوستان کسی تو منطقه فرد اسدی از مخابرات سرویس داره ؟ کیفیت چطوره ؟!
البته سرعت دانلود واقعیم اینه:
![]()
نه نامحدود نیست،محدوده،شب ها هم 10 شب تا 8 صبح 50% حساب میشه اما سرعتش همینه و پایین نمیاد.داداش کدوم تعرفه هستی؟
نامحدود؟1مگه؟یا چی؟