بترتیب 30 و 60 اما آشغاله. بیشتر وقتها حتی با دانلود منیجرم نصف سرعتم بهت نمیده!سرویس 256 و 512 نامحدود مخابرات الان حداقل و حداکثر چند میده؟ ارزش داره بگیرم یا به درد نمیخوره؟
مشترگ گرامي
بدينوسيله به اطلاع ميرساند با توجه به اعلام شرکت ارتباطات زير ساخت مبني بر تغييرات فني در تاريخ 92/8/28 از ساعت 00:00 تا 6:00 بامداد احتمال بروز اختلال براي مشترکينADSL استان وجود دارد.
پيشاپيش از بردباري شما سپاسگذاريم
گمونم از فردا همه چی حل بشه.مثل سابق.![]()
دوست عزیز این خبر لینکش چیه؟ کدو سایت نوشته؟
سلام دوستان من اسیا گوه دارم و واقعا دزدن میخوام از مخابرات الغدیر تهران بگیرم یا شاتل
تو سرویس نا محدود کدوم بهتره بالاترین سرویس که مخابرات میده سرعت دانلودش چقدره تو ساعات عادی
اینترنت من سایتارو کند باز میکنه ولی دانلودش خوبه.چه دلیلی داره؟
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
اینترنت من سایتارو کند باز میکنه ولی دانلودش خوبه.چه دلیلی داره؟
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
براي منم همينطوره.چند روزي ميشه که سرعت باز کردن سايتها کند شده.کارهاي اينا که دليل نداره.
برای اینکه تعداد کانکشنهای همزمان هنگام سایت بازکردن کمتر از میزان کانکشنها برای دانلود هست و همین تعداد کانکشناست که سرعت شمارو کم و زیاد میکنه.
اما نرم افزارهای دانلود مثه IDM از تعداد بیشتری کانکشن بشکل همزمان استفاده میکنن در نتیجه سرعت دانلود بیشتر از سرعت وبگردی میشه.
تو تهران هنوز خبری از حجمی نیست ، تازه بعد از 9ماه!! از تصویب تعرفه ها لطف کردن و این صفحه رو با تعرفه های جدید آپدیت نمودن:دوستان کسی از این سروسی های محدود مخابرات در تهران خبری نداره ؟ که سرعتشون همون اسمیه یا بالاتره ؟ کیفیتشون چطوره ؟
ممنون
تو تهران هنوز خبری از حجمی نیست ، تازه بعد از 9ماه!! از تصویب تعرفه ها لطف کردن و این صفحه رو با تعرفه های جدید آپدیت نمودن:
مخابرات استان تهران - اینترنت پرسرعت (ADSL)
تو تهران هنوز خبری از حجمی نیست ، تازه بعد از 9ماه!! از تصویب تعرفه ها لطف کردن و این صفحه رو با تعرفه های جدید آپدیت نمودن:
مخابرات استان تهران - اینترنت پرسرعت (ADSL)