منم 2 مگ دارم از صبح تا ساعت 11 ظهر سرعت دانلود رو 250.60 اما بعدش تا غروب رو 30 .40 میره . پشیمونم
آیا پینگ شما هم زیاد شده ؟ فرق نمیکنه چه با خارج چه با داخل . من با یک سرور که تست میکردم از دیشب پینگ 110-140 تا زیاد شده .
آیا برای شما هم اینطور شده ؟
خودشون راه حلی ندارن چه برسه به بقیه!! هفته پیش کل سایتا رو باز نمیکرد فقط 3 4 تا سایت باز میشد منم ثبت نام ارشد داشتم زنگ زدم داد و بیداد کردم! برداشتن مامور فرستادن جلو در سیمای تلفنو چک میکنه,بهش میگم اصلا مشکل سیم نیست مشکل نرم افزاریه میگه من وظیفم اینه مودمو up تحویل شما بدم : )) منم گفتم زحمت نکش مودم خودش آپ هست.بعد از خود 2020 چند نفر زنگ زدن هر کدوم یه چرت و پرتی میگه!یکی میگه ping بگیر,یکی میگه نباید با وایرلس وصل شی با lan وصل شو!اون یکی میگه برو صفحه تست پارس آنلاین زدم اون صفحه هم باز نشد ! میگه نه اینجا من دارم میبینم صفحت باز شد! اصلا یه وضعیتی : )) آخر سر یه نفر زنگ زده میگه ببخشید مشکل سراسریه!!سلام
من چندروزه که با adsl مخابرات سایت سازمان سنجش رو نمیتونستم باز کنم ولی با عوض کردن DNS به 8.8.8.8 مشکل حل شد...
خواهشا کیا همین مشکلو دارن؟
یه راه حل اساسی برای این مشکل سراغ دارین؟
اطلاعات حسن آقا میوه فروش سر کوچه در مورد شبکه و... از کارشناسان 2020 بیشتره! اونا هر دفعه بهشون زنگ میزنی یه سری کارای تکراری رو از رو لیست میخونن!خودشون راه حلی ندارن چه برسه به بقیه!! هفته پیش کل سایتا رو باز نمیکرد فقط 3 4 تا سایت باز میشد منم ثبت نام ارشد داشتم زنگ زدم داد و بیداد کردم! برداشتن مامور فرستادن جلو در سیمای تلفنو چک میکنه,بهش میگم اصلا مشکل سیم نیست مشکل نرم افزاریه میگه من وظیفم اینه مودمو up تحویل شما بدم : )) منم گفتم زحمت نکش مودم خودش آپ هست.بعد از خود 2020 چند نفر زنگ زدن هر کدوم یه چرت و پرتی میگه!یکی میگه ping بگیر,یکی میگه نباید با وایرلس وصل شی با lan وصل شو!اون یکی میگه برو صفحه تست پارس آنلاین زدم اون صفحه هم باز نشد ! میگه نه اینجا من دارم میبینم صفحت باز شد! اصلا یه وضعیتی : )) آخر سر یه نفر زنگ زده میگه ببخشید مشکل سراسریه!!
اطلاعات حسن آقا میوه فروش سر کوچه در مورد شبکه و... از کارشناسان 2020 بیشتره! اونا هر دفعه بهشون زنگ میزنی یه سری کارای تکراری رو از رو لیست میخونن!
من موندم تا چند قرن دیگه تو ایران جا میفته که با ریست کردن مودم مشکلی حل نمیشه!
آیا پینگ شما هم زیاد شده ؟ فرق نمیکنه چه با خارج چه با داخل . من با یک سرور که تست میکردم از دیشب پینگ 110-140 تا زیاد شده .
آیا برای شما هم اینطور شده ؟
دوستان من 1 سال و نیم هستش که از مخابرات adsl 256 دارم و نامحدود هستش میخواستم بدونم دوستانی که طرح جدید (محدود شده) دارن چه فرقی با اینی که برای ما الان هستش داره؟ آیا سرعت پینگ تایم اوکی هستش ؟ برای من روی سرور گیم هر 1 دقیقه 5 تا 10 ثانیه تایم اوت داره که برای یک بازی این افتضاح هستش اونم بازیی مثل کانتر استریک که 1 ثانیه اش هم مهمه من قبلا از جای دیگه ای دی اس ال داشتم همین خونه اینطوری تایم اوت نمیداد از جای دیگه هم نمیشه گرفت چون مخابرات الان دیگه پورت خالی نمیده میخواستم بدونم با تغییر سرویس از قدیم (نامحدود) به جدید (حجمی) آیا کیفیت و این تایم اوتی که دارم اوکی میشه یا نه ممنون میشم بگید
عزیزان این اشتراک مخابراتتونو کنسل کنید منم تا چند ماه دیگه همین کارو می کنم!
مشترگ گرامي
بدينوسيله به اطلاع ميرساند با توجه به اعلام شرکت ارتباطات زير ساخت مبني بر تغييرات فني در تاريخ 92/8/28 از ساعت 00:00 تا 6:00 بامداد احتمال بروز اختلال براي مشترکينADSL استان وجود دارد.
پيشاپيش از بردباري شما سپاسگذاريم
گمونم از فردا همه چی حل بشه.مثل سابق.![]()
سلام
میخوام از مخابرات 2 مگ نامحدود بگیرم. فقط برای دانلود و کار دیگه ای ندارم . از دوستان عزیز کسی تهران 2 مگ نامحدود از مخابرات گرفته ؟ سرعت دانلود 2 مگ مخابرات برای شما چنده ؟
برای چی؟
مخابرات نگیریم پس از کجا بگیریم؟
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk