بالاخره دیگه :پی از خودشون پرسیدم، یه خانمه اونجا کار میکنه که اون واسطه بین این و اون شرکت ست، ازون فهمیدم :دی
دکلشون هم تو جردن، ظفر هستش برج پَم!
پهنای باندشون هم از IPM هست، ولی تعرفه هاش رو ببین، ساعت رایگان نداره برای دانلود فقط درصد کمتر از حجم کم میکنه، سرعتش هم به نسبت وایرلس پایینه و اینکه رایگان نداره در کل یکمی گرونه!
فضولی نباشه ولی اطلاعی نداری چی میخوان بگیرن آنتن و رادیو برای ساختمون؟ چون اگه مدل خوبی بگیرن میشه 12تا اکانت همزمان استفاده کنن ازش، که اینطوری هرکی هر تعرفه ای که میخواد رو میخره و کاملا مجزا استفاده میکنه!
بالاخره دیگه :پی از خودشون پرسیدم، یه خانمه اونجا کار میکنه که اون واسطه بین این و اون شرکت ست، ازون فهمیدم :دی
دکلشون هم تو جردن، ظفر هستش برج پَم!
پهنای باندشون هم از IPM هست، ولی تعرفه هاش رو ببین، ساعت رایگان نداره برای دانلود فقط درصد کمتر از حجم کم میکنه، سرعتش هم به نسبت وایرلس پایینه و اینکه رایگان نداره در کل یکمی گرونه!
فضولی نباشه ولی اطلاعی نداری چی میخوان بگیرن آنتن و رادیو برای ساختمون؟ چون اگه مدل خوبی بگیرن میشه 12تا اکانت همزمان استفاده کنن ازش، که اینطوری هرکی هر تعرفه ای که میخواد رو میخره و کاملا مجزا استفاده میکنه!
تعرفه هاشو گرفتم ازشون خیلی مزخرفه نسبت به شرکتای دیگه، اینکه از IPM میگیرن خوبه اما گرون میدن.
اینا میخوان یک DSLAM نصب کنن تو ساختمون و از طریق ADSL بدن به ساکنین، آنتنش هم ازین سفید مربع هاست گذاشتن بالای برج.
واقعا که. این همه پول ریختیم تو حلقشون اینجوری حروم خوری میکنن. من که راضی نیستم و حرام میکنم پولی که بهشون دادم. شاید از من پول رفته باشه ولی از این پولی که از من خوردن نمیگذرم و تلافیش سر بچه و زندگیشون بیاد.
من از مخابرات با سرعت 512 استفاده می کنم (نامحدود )
توی دانلود هیچ مشکلی ندارم (سرعت دانلود 64kb باتوجه به ضریب 1 به 8 )
توی باز کردن صفحات مشکل داشتم حتی یاهو رو هم باز نمی کرد - پرشین تولز رو کلی طول می کشید
که اونم با تغییر DNS حل شد مشکل این چند روزه مخابرات فقط و فقط DNS است ( حداقل توی منطقه مخابراتی ما )
- DNS اول رو یکی از dns های مخابرات بگذارید :
217.218.29.3
188.34.0.4
217.218.127.127 ( اینها کندند ) ( اینها به صورت پیش فرض برای همه کاربران هست )
217.218.155.155 ( اینها کندند ) ( اینها به صورت پیش فرض برای همه کاربران هست )
217.218.127.126 ( اینها بهتره ) ( صفحه قبل اشاره کرده بودم )
217.218.155.154 ( اینها بهتره ) ( صفحه قبل اشاره کرده بودم )
- DNS دوم رو هم یه خارجی ( مثلا گوگل )
خودم 8.8.4.4 سرعتش ثابت تر ( بقیه گاهی پرسرعت تر و گاهی کندتر هستند )
ولی ... برای اینکه بدونید کدوم بهتره (یا با منطقه مخابراتی شما هماهنگ تره ) حتما از این نرم افزار استفاده کنید ( خیلی کاربردیه ) DnsJumper
آموزش : (البته اصلا نیاز به آموزش نداره )
آموزش انگلیسی لینک
آموزش فارسی به نقل از آشیانه :
برنامه بهینه سازی dns ( افزایش سرعت اینترنت )
گاهی سرعت دانلود شما بالاست اما صفحات اینترنتی به کندی باز می شن دلیل چیست ؟
دلیل این اتفاق شلوغِی DNS سروری هست که استفاده می کنید که گاهی حتی این
سرور ها از دسترس خارج می شن و سرعت اینترنت به وضوح کاملا پایین میاد
اما چاره چیست ؟! برای پیدا کردن و استفاده از DNS سرور های پر سرعت برنامه وجود داره
که شما می تونید از اون برای پیدا کردن DNs سرور پر سرعت استفاده کنید برای دانلود و آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید
برنامه ی DNS Jumper v1.0.4
برای استفاده از این برنامه ابتدا آن را دانلود کنید
بعد از اجرای برنامه با توجه به شکل بالا روی گذینه ی Fastest DNS کلیک کرده لازم به ذکر است که باید قبل از اجرای برنامه
به اینترنت وصل شده باشید بعد از انتخاب Fastest DNS کادری باز می شود که در آن
برنامه به صورت اتماتیک سرور هایی که در دیتابیس خود دارد را چک کرده و سپس سروری که از لحاظ سرعت و شلوغی و سرعت
درخواست و جواب به شما سریع تر باشد را پیدا می کنید شما در کادر که باز شده دگمه ی Apply DNS Servers را مشاهده می کنید
با زدن آن دگمه Dns ها به صورت اتماتیک در سیستم ذخیره می شوند
سپس شما می تواند کادر دوم را بسته و در خود برنامه دگمه دیگری به نام Flush DNS و جود دارد آن دگمه را یک با دیگر بزنید تا
cache سیستم شما که DNS های قبلی را نگه داری می کرد پاک شده و DNS های تازه به صورت کامل جایگزین گردد
حالا شما باید سرعت بهتری از قبل در باز کردن صفحه ها داشته باشید
اگر هم با مشکل مواجه شدید و خواستید دستی وارد کنید می توانید از سرور هایی که پایین اشاره می کنم استفاده کنید
8.8.4.4
8.8.8.8
- اگر از مودم وایرلس دار استفاده می کنید DNS رو روی خود مودم ست کنید که مشکل استفاده کنندگان از وایرلس نیز حل بشه - اگر از مودم معمولی استفاده می کنید DNS کانکشن تون رو تغییر بدید
لطفا:
اینکه چطور DNS رو تغییر بدید رو در گوگل یا صفحات قبل همین تاپیک جستجو کنید ( قبلا بارها گفته شده )
پکت لاس شدید داره مخابرات خیلی وقتها ، این دیگه ربطی به dns نداره ، زنگ میزنی پشتیبانی هم میگی پکت لاس شدید دارم برمیگرده میگه dns ست کن ! اینقدر سواد ندارن که بفهمن وقتی شما از یه ip پکت لاس شدید داری هیچ ربطی به dns نداره .
کریو رو هم که گند زدن توش . فقط هم مخابرات مشکل داره فعلا .
پکت لاس شدید داره مخابرات خیلی وقتها ، این دیگه ربطی به dns نداره ، زنگ میزنی پشتیبانی هم میگی پکت لاس شدید دارم برمیگرده میگه dns ست کن ! اینقدر سواد ندارن که بفهمن وقتی شما از یه ip پکت لاس شدید داری هیچ ربطی به dns نداره .
کریو رو هم که گند زدن توش . فقط هم مخابرات مشکل داره فعلا .
جریان از dns خیلی جدی تره. اینا از قصد تر زدن تو اینترنت. چراشو نمیدونم! شاید برای اینکه مردم رو از اینترنت زده کنن و مثه گله گوسفند کیششون کنن سمت اینترانت مسخرشون.