سيستم پاسنا چيه؟!دیروز بعد از ظهر از تو سیستم پاسنا درخواست ثبت نام دادم برا داییم، امروز بعد از ظهر وصل شد! به همین راحتی![]()
همونی که توش امکان تغییر پهنای باند هم داره.سيستم پاسنا چيه؟!
برا ما كه وصل بوده ولي مث اينكه برا دوستان قط بوده !اینترنت مخابرات شوماها قط بوده؟ مال ما که وصل بود
برا من حدود ۱ساعت و نیم پکیده بود.برا ما كه وصل بوده ولي مث اينكه برا دوستان قط بوده !
نه نیست!سلام، دوستان من میخواستم سرویس ۱ مگ نا محدود مخابرات رو بگیرم. سرعت دانلود رو ۱۲۸ ثابت هست؟ سرعت آپلودش رو چند هست؟ نصف میشه یا کمتر؟
من چنين چيزي رو نشنيدم.يکي از دوستانم اينترنت مخابرات داشت و کنسل کرد و پولي هم نداد.البته تا روزي رو که مصرف کرده بود و قبض هم صادر نشده بود رو براش حساب کرده بودن ولي پول اضافه نگرفته بودن.سلام دوستان
از یکی از بچه ها شنیدم برای اینکه اینترنت مخابرات رو لغو کنی باید پول بدی درسته؟
مثلا 30 - 40 تومن..... من الان طرح خانواده دارم
کسی اطلاعی داره؟ یا شایعه هست؟
خصوصیا که بیشتر پول میگیرن شاتل هر روز 1 گیگ ترافیک میکنه تو پاچه مردم زود به زود تموم میشه ترافیکشنت من کاملا خوب و بدون مشکله ( شرکت فنی مهندسی حسابگر)
بابا چرا از خصوصیا نت نمیگیرین؟؟؟
خصوصیا که بیشتر پول میگیرن شاتل هر روز 1 گیگ ترافیک میکنه تو پاچه مردم زود به زود تموم میشه ترافیکش
همچین میگی خصوصی انگار اینجا کالیفرنیاست عزیز کل سرویسای خصوصیم دور زدیم فقط سرعت کمی بالاتر میبندن تا ترافیکت زود تموم شه دلشون به حال من و شما نسوخته بازم اگر عین آدم سرویس میدادن خوب بود فقط پول میگیرن از سرویس با کیفیت خبری نیست تهش همشون 4 پا هستننت من کاملا خوب و بدون مشکله ( شرکت فنی مهندسی حسابگر)
بابا چرا از خصوصیا نت نمیگیرین؟؟؟
همچین میگی خصوصی انگار اینجا کالیفرنیاست عزیز کل سرویسای خصوصیم دور زدیم فقط سرعت کمی بالاتر میبندن تا ترافیکت زود تموم شه دلشون به حال من و شما نسوخته بازم اگر عین آدم سرویس میدادن خوب بود فقط پول میگیرن از سرویس با کیفیت خبری نیست تهش همشون 4 پا هستن