از 2 روز قبل اينترنت مخابرات پُکيده.پينگ تايم هم شديدا افت کرده و صفحات وب رو به هم چند بار بايد refresh کني تا باز کنه.اميدوارم مشکل موقتي باشه.
دقیقا منم همین مشکلو دارم
منطقه مخابرات کلانتری
از 2 روز قبل اينترنت مخابرات پُکيده.پينگ تايم هم شديدا افت کرده و صفحات وب رو به هم چند بار بايد refresh کني تا باز کنه.اميدوارم مشکل موقتي باشه.
من پرسیدم گفتن بله هنوز دارن این سرویس رو ولی شما بازم زنگ بزن 2020 بپرسسلام دوستان هنوز مخابرات تهران سرویس نامحدود جدید ارایه میده؟یا کلا جمع شده؟
سلامدرود
بنده به مدت یکسال 1 مگ نامحدود مخابرات رو توی کرج تجربه کردم که خداییش از همه چیزش راضی بودن.
هفته پیش تماس گرفتم برای اینترنت منزل جدید در تهران، امروز تماس گرفتن گفتن ok شده رفتی پای سیستم بگو که اطلاعات کانکشن رو بدیم.
نه مدرکی گرفتن نه چیزی :دی همه اطلاعات رو اینترنتی و تلفنی ثبت کردن! کرج حداقل یک بار ما رو خواستن بریم مخابرات! امیدوارم کیفیت اینجا هم مثل کرج باشه. از زمان داتک که نامحدود داشتم دیگه اینترنت حجمی رو نمی تونم تحمل کنم!
نخیر دوست عزیز ما الان داریم نامحدود رو استفاده میکنیم شاید اونهایی که جدید ثبت نام کنند نتونن نامحدود بگیرناینترنت مخابرات دیگه صرفه اقتصادی نداره به اعضای هر گیگ مبلغ 4 هزار تومن میگیره که شرکتهای دیگه 3600 میگیرن
سرویس های نامحدودش رو جمع کرده که اصلا صرفه اقتصادی نداره
با نگاه کردن به قیمت های فضایی شرکتها بنظرم سرویس های art شاتل خوب هستن
متاسفانه نه تنها اینترنت ارزون نشد گرونتر شد و عوض بالا بردن سطح کیفیت و اظافه کردن لینکهای جدید زدن ریدن و برای جبرانش قانون جدیدی وضع کردن که حجم نامحدود رو شرکتها بردارن الان همه شرکتها برید میبینید نامحدود هاشون تا یه سقفی نوشته و بعدش دیگه سرعت خیلی کاهش پیدا میکنه اسمشم گزاشتن قانون حمایت از مشتری !!!
این رو قبول دارم به 11 نفر شیر میشه ولی بازم من 512 دارم 60 تا 80 داره بهم سرعت میدهیه چیزی یادم رفت بگم مخابرات قانون 1 به 8 رو رعایت نمیکنه با یه حساب ساده میفهمید یک به 11 داره سرویس میده مثلا 512 عوض اینکه 64 باشه روی میانگین سرعت 45 کیلوبایت بسته هست
من نامحدود بودم خوزستان دزفول حدود دو سال هست بعد یکدفعه سرویسم شد 1 مگ محدود و واسم سوال بود زنگ زدم برگشتن گفتن بر اساس قانون جدید مخابرات دیگه نامحدود ها رو بستن و اونایی که نامحدود داشتن هم سرویسشون از ماه بعد به محدود تغییر کردهنخیر دوست عزیز ما الان داریم نامحدود رو استفاده میکنیم شاید اونهایی که جدید ثبت نام کنند نتونن نامحدود بگیرن
این رو قبول دارم به 11 نفر شیر میشه ولی بازم من 512 دارم 60 تا 80 داره بهم سرعت میده
این مشکل به مرکز شما مربوط میشه به اونها اعلام خرابی کنید از طریق سیستم پاسنا هم میشه.سلام دوستان
من از ۲ روز پیش روزی چند ساعت کلا اینترنتم قطع هست یعنی چراغ مودم هم اینترنت و adsl اش خاموشه (سرویس نامحدود ۵۱۲)
فقط منم یا باقی دوستان هم در غرب تهران همچین مشکلی دارند؟
من وایمکس هم دارم و در زمانهایی که مخابرات قطعه اون وصله اما پینگ ۹۰۰۰ به بالا... و سایت ها رو فقط متنشون رو میاره... فکر میکنم همگانی هست؟
من دیروز تماس داشتم با مخابرات (بنده هم غرب تهران هستم) گفتن که مرکز مخابراتی منطقه 4-5-6 به مشکل خورده امروز (پنجشنبه) درست می شه.سلام دوستان
من از ۲ روز پیش روزی چند ساعت کلا اینترنتم قطع هست یعنی چراغ مودم هم اینترنت و adsl اش خاموشه (سرویس نامحدود ۵۱۲)
فقط منم یا باقی دوستان هم در غرب تهران همچین مشکلی دارند؟
من وایمکس هم دارم و در زمانهایی که مخابرات قطعه اون وصله اما پینگ ۹۰۰۰ به بالا... و سایت ها رو فقط متنشون رو میاره... فکر میکنم همگانی هست؟
اینترنت مخابرات دیگه صرفه اقتصادی نداره به اعضای هر گیگ مبلغ 4 هزار تومن میگیره که شرکتهای دیگه 3600 میگیرن
سرویس های نامحدودش رو جمع کرده که اصلا صرفه اقتصادی نداره
با نگاه کردن به قیمت های فضایی شرکتها بنظرم سرویس های art شاتل خوب هستن
متاسفانه نه تنها اینترنت ارزون نشد گرونتر شد و عوض بالا بردن سطح کیفیت و اظافه کردن لینکهای جدید زدن ریدن و برای جبرانش قانون جدیدی وضع کردن که حجم نامحدود رو شرکتها بردارن الان همه شرکتها برید میبینید نامحدود هاشون تا یه سقفی نوشته و بعدش دیگه سرعت خیلی کاهش پیدا میکنه اسمشم گزاشتن قانون حمایت از مشتری !!!
سلام دوستان مسخره بازی های مخابرات شامل حال منم شده و دیگه نامحدود ارایه نمیده اگه میشه یه isp معرفی کنید که اینترنت نامحدود به صرفه و بدون حقه بازی (لیمیت و غیره) ارایه بده بم معرفی کنید باتشکر
کدوم شهر هستید دوست من ؟
این سرویس نیست فک کنم همون مخابرات بود که ورداشته شده
1 مگ دارید ؟