NAKOOT
Registered User
بله.1 مگ دارید ؟
1 مگ نامحدود.
بله.1 مگ دارید ؟
1 مگ دارید ؟
بله.
1 مگ نامحدود.
برای بنده هم به همین صورت هستش که می فرمایید.سرویس منم دقیقاً همینه
ولی موقع دانلود با IDM سرعت خیلی بالاتره
نمیدونم چرا Speedtest.net پایینتر نشون میده
من دقیقاً روی 120-135 بصورت ثابت دانلود دارم. وهیچ وقت زیر 100 نشده
تنها گزینه شما پیشگامان هست. اینم آدرس قیمتهاش: www.pishgaman.net/ratesسلام دوستان مسخره بازی های مخابرات شامل حال منم شده و دیگه نامحدود ارایه نمیده اگه میشه یه isp معرفی کنید که اینترنت نامحدود به صرفه و بدون حقه بازی (لیمیت و غیره) ارایه بده بم معرفی کنید باتشکر
درسته بنده هم 512 دارم روی 0.50 نشون میده، IDM از همه ی پهنای باند استفاده میکنه به خاطر همینه که سرعتش بالاتره،مال من در ای دی ام بین 55 تا 70 هستشسرویس منم دقیقاً همینه
ولی موقع دانلود با IDM سرعت خیلی بالاتره
نمیدونم چرا Speedtest.net پایینتر نشون میده
من دقیقاً روی 120-135 بصورت ثابت دانلود دارم. وهیچ وقت زیر 100 نشده
تنها گزینه شما پیشگامان هست. اینم آدرس قیمتهاش: www.pishgaman.net/rates
از منوی سمت راست روی گزینه نامحدود کلیک کنید تا قیمتارو ببینید.
مال من الان 2 روزه یاهو لاگین نمیکنهکریو برای من کانکت نمیشه
مخابرات تهران
مشکل چیه؟
بعد آدرس سرور کریو اينو اضافه کن شاید درست شد. 9999:کریو برای من کانکت نمیشه
مخابرات تهران
مشکل چیه؟
سلاممشترک گرامي ضمن تبريک به مناسبت روز ارتباطات 2G ترافيک مازاد به حساب شما منظور گرديد![]()
سلام. نمیدونم. من محدود دارمسلام
داستان این چیه؟ به نامحدود هم میدن اینو :9
این رو کجا نوشته ؟سلام. نمیدونم. من محدود دارم
سامانه پلوتون. همین ادرسی که اشتراک تمدید میکتین.تو قسمت پیام های دریافتی نوشته. ادرسش واسه کرمان اینه:این رو کجا نوشته ؟
دوست عزیز شما از 512 انتظار چه سرعتی رو داشتید؟! 512 همه جا همین حدود 65kb/s هستش مگر اینکه نامحدود نباشه که شیرش رو تا آخر باز می کنن شما حجمتون زودتر تموم بشه.واقعا یک تجربه بسیار بدی از اینترنت مخابرات دارم
متاسفانه تمامی خطوط منطقه ما رو فیبر نوری کردن . زنگ زدم سرویس نا محدود 512 رو راه اندازی کردن سرعتش به 64 کیلو بیت هم نمیرسید فقط پول 512 رو گرفته بودن چند روز بعد زنگ زدم کنسلش کردم رفتم مودم مبین نت خریدم سرعتش بهتره ولی با اینکه 4 خط انتن دارم هر 10 دقیقه انتن میره و چند دقیقه ای قطع میشم خلاصه این مخابرات و مبین نت نمیدونم از چون این مردم چی میخوان که همه چی رو کردن انحصاری
و اما موضوع اصلی از چند نفر شنیدم که سرویس های حجمی مخابرات سرعتش بهتره پاشدم رفتم مخابرات پیام نور . گفتم اومدم سرویس ثبت نام کنم . گفت باید تلفن به اسم خودتون باشه گفتم خانه ای که خریداری کردیم تلفن رو انتقال ندادن و به اسم من نیست . گفت حتما باید باشه . گفتم اگر مشکل مخابرات گرفتن پول هست من همه هزینه رو یکجا برای یکسال میدم هر کاری کردم قبول نکرد . گفتم خط تلفن بخرم گفت باید 3 ماه نوبت بمونی تا بهت خط جدید بدن . خلاصه رفتار بسیار زشت و زننده ای داشتن که اخر سر اگر میگفتن رایگان هم بهت اینترنت میدیم میگفتم نمیخوام .
فعلا دارم با همین مبین نت با این همه قطعی و وصلی میسازم تا شاید یه روزی این مخابرات رو از دست این ادم هایی که هیچ ارزشی برای مشتری و مردم قائل نیستن در بیارن .
اگر دوستان راه حلی سراغ دارن که خط رو بشه از فیبر به مسی تغییر داد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من حاضرم هزینه یک خط تلفن هم بدم تا خطم از فیبر در بیاد
سلامواقعا یک تجربه بسیار بدی از اینترنت مخابرات دارم
متاسفانه تمامی خطوط منطقه ما رو فیبر نوری کردن . زنگ زدم سرویس نا محدود 512 رو راه اندازی کردن سرعتش به 64 کیلو بیت هم نمیرسید فقط پول 512 رو گرفته بودن چند روز بعد زنگ زدم کنسلش کردم رفتم مودم مبین نت خریدم سرعتش بهتره ولی با اینکه 4 خط انتن دارم هر 10 دقیقه انتن میره و چند دقیقه ای قطع میشم خلاصه این مخابرات و مبین نت نمیدونم از چون این مردم چی میخوان که همه چی رو کردن انحصاری
و اما موضوع اصلی از چند نفر شنیدم که سرویس های حجمی مخابرات سرعتش بهتره پاشدم رفتم مخابرات پیام نور . گفتم اومدم سرویس ثبت نام کنم . گفت باید تلفن به اسم خودتون باشه گفتم خانه ای که خریداری کردیم تلفن رو انتقال ندادن و به اسم من نیست . گفت حتما باید باشه . گفتم اگر مشکل مخابرات گرفتن پول هست من همه هزینه رو یکجا برای یکسال میدم هر کاری کردم قبول نکرد . گفتم خط تلفن بخرم گفت باید 3 ماه نوبت بمونی تا بهت خط جدید بدن . خلاصه رفتار بسیار زشت و زننده ای داشتن که اخر سر اگر میگفتن رایگان هم بهت اینترنت میدیم میگفتم نمیخوام .
فعلا دارم با همین مبین نت با این همه قطعی و وصلی میسازم تا شاید یه روزی این مخابرات رو از دست این ادم هایی که هیچ ارزشی برای مشتری و مردم قائل نیستن در بیارن .
اگر دوستان راه حلی سراغ دارن که خط رو بشه از فیبر به مسی تغییر داد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من حاضرم هزینه یک خط تلفن هم بدم تا خطم از فیبر در بیاد