خطهای فیبر زمانی که میخواد تبدیل به سیم مسی بشه بیاد تو خونه سر راهش یک دستگاه تبدیل برای ADSL نصب میکنن و در واقع میزان Snr و تضعیف خط از خونه شما تا اون دستگاه تبدیله که نزدیکتونه برا همینه که تضعیف خط خیلی کمه، خود فیبریم که از مرکز اومده این مسافتا براش عددی نیست که بخواد افت کنه.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
نه اصلا بحث اون قضیه نیست این یه چیز عجیب دیگه هست
قبلا سه تا خط داشتیم همشونم مسی روی دوتاش از شرکتهای خصوصی سرویس گرفتم که الانم هست اون یکی هم بخاطر نویز شدید مرخصه
بعد یه خط دیگه گرفتیم که فیبر دادند و از مخابرات روش سرویس گرفتم تو همین زمان احساس کردم که سرعت اون دوتا خط کم شده
بعد دیدم که این خط جدید روی اونای دیگه تاثیر منفی داره ولی اونا روی این نه. یعنی اگه 4 زوج سیم باشه یکی مسی اون یکی فیبر حتی اگه فیبر آزاد باشه
و به مودم وصل نباشه snr اون خط مسی رو 0 میکنه اگه مسافت 20متر اینا باشه و اصلا کانکت نمیشه! خلاصه برداشتم کابلشو کلا سوا کردم فقط تو حیاط نزدیک 4 متر همشون تو یه کابلند
حالا زیاد مشکلی نیست ولی وقتی که خط فیبر به مودم وصل باشه باز snr اون خطهای مسی افت میکنه مخابراتم که پیش فرض ADSL2+ هست
منم برداشتمش ADSL1 کردم دیدم نویزش روی اون خطهای مسی خیلی کم شد یعنی با خاموشش خیلی فرقی نداره
جریان نویز انداختن خط فیبر روی مسی هست که حتما باید کابل ها سوا باشند با اینکه اون خط مسی هم ADSL2+ هست ولی روی خط فیبر نویز نمیندازه
اینو هم بگم که سیمها به هم اتصالی ندارند و همشون بوق دارند خلاصه داستان پیچیده ای بود منم که آخرش نفهمیدم
فقط اینو فهمیدم که کابل سیم ها باید سوا از هم باشه مخصوصا اگه فیبر با مسی باشه چون مسی دیگه جواب نمیده :general107: