پینگش برا بازی بد نیست ولی زیاد سریع هم نیست :|سلام
پینگ برای بازی انلاین چطوره؟؟ میخوام 1 نامحدود بگیرم
پینگش برا بازی بد نیست ولی زیاد سریع هم نیست :|سلام
پینگ برای بازی انلاین چطوره؟؟ میخوام 1 نامحدود بگیرم
یکی از کاربرا میگفت که باید زنگ بزنید مخابرات تا براتون محدودیت برداشته بشه و به سرعت 10مگ برسید، به 2020 زنگ زدید !؟دوستان من دیروز سرویس 10 مگ رو فعال کردم ولی فعلا تست یک روزه دادن که اگه خط جواب بده برام وصل کنن
با اینکه تو پنل سایت سرعتم رو 10 مگ زده ولی تو تنظیمات مودم download rate هنوز زو 2 مگ هست و سرعتم هم از 220 کیلو بیشتر نمیشه
دوستان کسی سرویس بالاتر از 2 مگ نداره ببینه دانلود ریت رو هم رو10 مگ می بندن یا اگه رو 2 مگ هم باشه سرعت 1 مگ میده؟
ممنون
دوست عزیز، شما میتونید هر ماه فقط یکبار تقاضای تغییر پهنای باند رو بدید، وگرنه 1 روز تا 5 روز کاری سرویس تغییر داده میشهاون مشکل فیلد حل شد
توسایت زده امکان تغییر تا 1 ماه دیگهبره شما هم زده بود؟
از کدوم سرور بگو بزارمباوو مگه ملاک سرور تهران یا سرور های داخلی ست! پینگ 23ت الان ب چه دردی میخوره تو ایرانسونی اومده سرورهاشو گذاشته اینجا تا مردم شریف ایران با پینگ23 شون فیفا بزنن LOL
از سرور خارجی بذار مومن
مشکل شما دیگه خیلی عجیبه چون عملا تمام خط های شما مسیه ، اونی که فیبره تا سر خیابون فیبره بقیش مسه مگر اینکه توی ولتاژ فرق داشته باشن و ولتاژ اونی که فیبره بیشتر باشه رو خط معمولیا تاثیر بزاره.نه اصلا بحث اون قضیه نیست این یه چیز عجیب دیگه هست
قبلا سه تا خط داشتیم همشونم مسی روی دوتاش از شرکتهای خصوصی سرویس گرفتم که الانم هست اون یکی هم بخاطر نویز شدید مرخصه
بعد یه خط دیگه گرفتیم که فیبر دادند و از مخابرات روش سرویس گرفتم تو همین زمان احساس کردم که سرعت اون دوتا خط کم شده
بعد دیدم که این خط جدید روی اونای دیگه تاثیر منفی داره ولی اونا روی این نه. یعنی اگه 4 زوج سیم باشه یکی مسی اون یکی فیبر حتی اگه فیبر آزاد باشه
و به مودم وصل نباشه snr اون خط مسی رو 0 میکنه اگه مسافت 20متر اینا باشه و اصلا کانکت نمیشه! خلاصه برداشتم کابلشو کلا سوا کردم فقط تو حیاط نزدیک 4 متر همشون تو یه کابلند
حالا زیاد مشکلی نیست ولی وقتی که خط فیبر به مودم وصل باشه باز snr اون خطهای مسی افت میکنه مخابراتم که پیش فرض ADSL2+ هست
منم برداشتمش ADSL1 کردم دیدم نویزش روی اون خطهای مسی خیلی کم شد یعنی با خاموشش خیلی فرقی نداره
جریان نویز انداختن خط فیبر روی مسی هست که حتما باید کابل ها سوا باشند با اینکه اون خط مسی هم ADSL2+ هست ولی روی خط فیبر نویز نمیندازه
اینو هم بگم که سیمها به هم اتصالی ندارند و همشون بوق دارند خلاصه داستان پیچیده ای بود منم که آخرش نفهمیدم
فقط اینو فهمیدم که کابل سیم ها باید سوا از هم باشه مخصوصا اگه فیبر با مسی باشه چون مسی دیگه جواب نمیده :general107:
من که با سرورای داخلی هم مشکل دارم
دیگه دارم خسته میشم
همیشه مرکز شهدای گمنام اولین جایی هستش که لنگر میوفته روش و آخرین جایی که لنگر رو از روش برمیدارن :general208:
خب درسته پینگ سه رقمی هست ولی تا الان هیچ وقت قطعی نداشتهehsanmody@
خوب دیگه پینگ 3 رقمی خودش گویاست که چه چیزی رو ب اسم نت ب ما میفروشن![]()
ISP ت هم مشکوک ــــــــه. . isp ت هم عوض کن بذار مبین نت مقلا ببین چی میشه
بره 99% اینفورمیشن تکنولوژی نیست ها!
دلت رو ب سرعت دانش هم خوش نکن گرید D دیگه خودش فاجعه ست . . .پینگی گه 2رقمی باشه و سرعت دان هم 20باشه ب مراتب خیلی بهتر ــــــه از سرعت دانی که 40باشه و پینگ 3رقمی.
پ ن : ما نت مون رو دیشب از طریغ سایت مخابرات ارتقا دادیم ب 1مگ سایت گفت که تا 1ماه آینده امکان پذیر نیست . . صبح رفتم مخابرات گفت الان شما 1مگ دارید
نتی که من میبینم اینقدر کیفیت و سرعتش پایین ـــــــه که PINGTEST.NET هنگ میکنهسرعت دانلودهم که از 10فرارتر نمیره! ! !
مطمئنم از این رانت استفاده کردن تا هزینه 1مگ رو ازمن بگیرن! ! ! چیزی هم بگی میگن بیا اینم مدرکش رفتی سایت!
کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟ منطقه 3 ؟من به خاطر فیبر نوری مجبور به استفاده از مخابرات هستم و گرنه کوچ می کردم..
البته Stable بودن اون و قطعی نداشتن طی این 4 سالی که دارم تعدادش ممکنه کم بوده باشه و تدام داشتن کاهش سرعت / پینگ و ... در خیلی از مواقع اعصاب برای ادم نمی زاره!!!