arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
مث اینکه مخابرات در هر شهری واسه خودش یه سازی زده . مثلا یه جا نامحدود ارائه نمیده و یه جا(مثل اینجا ) نامحدود سه ماه به بالا ارائه میشه .
مث اینکه مخابرات در هر شهری واسه خودش یه سازی زده . مثلا یه جا نامحدود ارائه نمیده و یه جا(مثل اینجا ) نامحدود سه ماه به بالا ارائه میشه .
سلام امروز رفتم مخابرات برای تمدید سرویس و گفتن که نامحدود دیگه نمیدن . سرویس محدود هم دانلود رایگان شبانه نداره . واسه من 10 گیگ اینا هم کفایت نمیده . باید حداقل 20 گیگی می خریدم که دیدم شد 70 هزار تومن . من میخوام برم از یک جای دیگه سرویس بگیرم . مثلا شاتل یا ماکس نت . لطفا دوستان بنده را راهنمایی کنند که چه سرویسی از شاتل بگیرم که سرعت دانلودش هم زیاد باشه ؟ مثلا تو شاتل زده 320 به 2048 این سرویس چقدر دانلود میکنه ؟ و نوشته حداقل 22 گیگ . این حداقل 22 گیگ یعنی چی ؟ بیشتر از 22 گیگ نمی تونم دانلود کنم یا چی ؟ کلا چه سرویسی رو پیشنهاد میدید ؟
الان زنگ زدم ماکس نت میگم 1 مگ نامحدود 1 به 8 چند دانلود میکنه ؟ گفت 45 . شاخ دراوردم . گفتم خانوم 1 به 8 که باید 120 کیلوبیت دانلود کنه . گفت اون اسم سرویسه که 1 مگ هست . خیلی عصبانی شدم . قدر مخابرات رو ندونستیم اون کثافتم برداشت نامحدود رو حذف کرد . اه . دوستان کمکم کنید از فردا دیگه اینترنت ندارم . . .
از مخابرات سرویس نگیرین بهتره! یا قطعه یا سرعت در حد دایال اپ! تو روز روشن پول مفت میگیرن از مردم
واسه من 10 دقیقه زمان زد :|شرکتی ها هم همین پی پی ــــــــــــه! با این تفاوت که یکم گرونتره
من با 256نامحدود مخابرات 4دیقه و نیم طول کشید اینو دان کنم . یکی دان کنه ببینیم زمانش چقده
http://www.aparat.com/v/Aczq9
(فک کنم تنها تیزر خوبی که ایران ساخته همینه :دی )
البته 4دیقه و نیم میانگینم بود! در واقع ب خاطر بالا پایین شدن سرعت بیشتر از 5دیقه طول میکشه!
جالب اینجاست که هوا یکم ابری میشه از سرعت کم میشه . یذره باد باید که کولن تعطیل میشه! نمیدونم کابل رو از رو درخت رد میکنن یا زیر زمین
منه پی پی مغز رو بگو 5صبح زوووری کانکت شدم ب PSN جو گیر شدم عاقا با عربه فیفا شرطی زدم شرط کارت PSN ـه 20 دلاری .دقیقه 10 بازی عاقا تایم اوت شدم 3هیچ ن نفع اون شد بعد ب خارجی هم مسیج داد فک کنم مسخره م کرد
واسه من 10 دقیقه زمان زد :|
کلا قطع شد موقع دانلود :|10 دیقه اون اول میزنه بعد 1دیقه میشه 20 دیقه بعد 24ساعت بعد 1روز
بَد بگید مخابرات بده!
از مخابرات اصلا نخر :|دوستان کسی از سرویس های 5Mb و 10Mb مخابرات تهران که در سایت ( http://tct.ir/?siteid=1&pageid=358 ) زده شده خبری داره ؟
این سرویس ها رو در حال حاضر ارائه میدن ؟ سرعتشون چجوریه آیا واقعیه ؟
شرکتی ها هم همین پی پی ــــــــــــه! با این تفاوت که یکم گرونتره
من با 256نامحدود مخابرات 4دیقه و نیم طول کشید اینو دان کنم . یکی دان کنه ببینیم زمانش چقده
http://www.aparat.com/v/Aczq9
(فک کنم تنها تیزر خوبی که ایران ساخته همینه :دی )
البته 4دیقه و نیم میانگینم بود! در واقع ب خاطر بالا پایین شدن سرعت بیشتر از 5دیقه طول میکشه!
جالب اینجاست که هوا یکم ابری میشه از سرعت کم میشه . یذره باد باید که کولن تعطیل میشه! نمیدونم کابل رو از رو درخت رد میکنن یا زیر زمین
منه پی پی مغز رو بگو 5صبح زوووری کانکت شدم ب PSN جو گیر شدم عاقا با عربه فیفا شرطی زدم شرط کارت PSN ـه 20 دلاری .دقیقه 10 بازی عاقا تایم اوت شدم 3هیچ ن نفع اون شد بعد ب خارجی هم مسیج داد فک کنم مسخره م کرد
سلام بچه ها من الان یه سال نامحدود 1 مگ مخابرات دارم. هر دو ماه هم پول میاد رو قبض. امکان داره بدون ابنکه اطلاع بدن خطم رو محدود کنن؟ اونطوری حواسم نمیشه دانلود میکنم اونوقت سر ماه باید 400 هزار بهشون بدی
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk