• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

fokahi110

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
314
دوستان کرمانشاه همه سرویس ها ساعت 1 شب تا 7 صبح رایگان هست.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
الان یعنی من امشب بسینم دانلود کنم یا سر یه ساعت اول هم 8 گیگم تموم میشه هم پدرم درمیاد ها اینطوریه؟؟؟ساعت شبانه همین 1 شب تا 8 صبح هست؟؟؟:general105:
شاید شهر با شهر فرق کنه من یبار شبانه گذاشم همه حجم رفت رفتم دوباره 6 ماهه گرفتم الان اوکی هست

arsim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از هاي وب استفاده ميكنم، قبلا پارس انلاين داشتم ولي برعكس خيلي از دوستا ازش راضي نبودم به شدت قطع و وصل ميشد. الانم هاي وب دارم ٨مگ با سرعت دانلود گاهي ٦٠٠kbps و گاهي حتي تا ١kbps افت سرعت داره..شديدا مصرف ترافيكش بالاس و هزينه هاش به صرفه نيست و پشتيباني خوبيم ندارن و افت سرعت شديدي داره و ترافيك رو قسطي به صورت ماهانه ميدن.
حالا ميخوام از يه شركت ديگه بگيرم،به نظرتون مخابرات گزينه ي مناسبي ميتونه باشه؟ كيفيت برام مهمه..

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من از هاي وب استفاده ميكنم، قبلا پارس انلاين داشتم ولي برعكس خيلي از دوستا ازش راضي نبودم به شدت قطع و وصل ميشد. الانم هاي وب دارم ٨مگ با سرعت دانلود گاهي ٦٠٠kbps و گاهي حتي تا ١kbps افت سرعت داره..شديدا مصرف ترافيكش بالاس و هزينه هاش به صرفه نيست و پشتيباني خوبيم ندارن و افت سرعت شديدي داره و ترافيك رو قسطي به صورت ماهانه ميدن.
حالا ميخوام از يه شركت ديگه بگيرم،به نظرتون مخابرات گزينه ي مناسبي ميتونه باشه؟ كيفيت برام مهمه..
2 ماهه گرفتم فعلا که مشکلی نداشته

radep@

Registered User
لایک‌ها
6
یک سوال داشتم

سرعت در ساعات رایگان چه میزان هست؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
300 400
سرویس 2مگ
دوستان، استان و مرکز مخابراتی رو هم ذکر کنید، برای بار یکصدم، در هر استان و شهرستانی سرویس مخابرات توسط یک پیمانکار و به نحوه های متفاوتی ارائه میشه.

radep@

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان، استان و مرکز مخابراتی رو هم ذکر کنید، برای بار یکصدم، در هر استان و شهرستانی سرویس مخابرات توسط یک پیمانکار و به نحوه های متفاوتی ارائه میشه.

استان تهران
مرکز آل اسحاق
سرویس هم 2 مگ یکماهه حجمی قصد گرفتنشو دارم
نامحدود به چه صورته؟

300-400 واقعا دانلود میده؟

5800xpm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخوام حجمی 10 mg بگیرم از مرکز عاطف تهران
سرعت دانلود چقدر میده؟
شبانه تو سرویسای حجمی رایگان هست؟
اگه هست از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
سرعت دانلود توو شب چقدر میشه توو این سزویس؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
شمام با صفحات ssl مشکل دارید؟ یاهو میل که تعطیل جیمیلم به سختی توی بیسیک جواب میده حسن کچلم که سریال خاتمی 2 رو برده رو آنتن :(

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
بنده در گرگان, 1مگ ماهیانه 3 گیگ 6 ماهه 90 تومن میدم . شبانه هم 1 تا 7 حجم رایگان میشه . بدیش اینه خطوطمون فیبرنوریه و بجز مخابرات نمیشه از شرکت دیگه گرفت و بزرگترین بدی مخابرات اینه نامحدود نمیده و فقط حجم محدوده . خیلی شرایط بدیه و نمیشه هیچ جور نامحدود گرفت

Last edited:

joker.x

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
من از شرکت زها کیش پروایدر اینترنت مخابرات واسه اهواز استفاده میکنم،مرکز مخابراتی شهید رجایی
سرویس شبانه رایگانش رو خیلی وقته جمع کرده
سرعت داون هم روی 1مگ حدود 130-150 میره ولی جدیدا خیلی از حجم رو کش میرن،قعطی هم زیاد پیدا کرده
کسی اهواز هست از بقیه پروایدرهای مخابرات اشتراک داشته باشه؟
مرسی

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
برای منم ناحدود هست . سرعت 512 اما خب سرعت دانلود جالب نیست . کلا روی 66 بسته شده و بالاتر نمیره .

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
برای منم ناحدود هست . سرعت 512 اما خب سرعت دانلود جالب نیست . کلا روی 66 بسته شده و بالاتر نمیره .
منم 512 نامحدود مخابرات دارم کرج ولی با سرعت 18 دانلود میکنم در حالیکه باید با 64 یا 60 باید دانلود کنه . به پشتیبانیم زنگ میزنم میگه دو قسمت مهم نتت 512 باشه که هست و خطتم میگه عالیه حالا نمیدونم از کجاست من با 18 دانلود میکنم . کسی راه حلی یا جایی یا روشی بلده خواهشا به منم بگه تا منم نتم درست بشه . به 2020 که زنگ میزنم فقط الکی پاس میدن بهم .

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
چطوری مخابرات شما نامحدود میده ولی مخابرات گرگان نامحدود نمیده ؟ تازه چون خطوطمون فیبرنوریه فقط انحصاری مخابراته ! هیچ کس هم جوابگو نیست . مگه مخابرات تو کل ایران شرکت واحد و دولتی نیست ؟ هر شهر یک اهنگی میزنه ! جالبه به 2020 زنگ زدم گفتم چرا سرعت یک مگه ولی اینقدر پایینه و سرعت دانلود 30 ایناست و چرا نامحدود نمیذارید؟! , تلفن رو قطع کرد اپراتوریه ... اگر انحصاری نبود و مجبور نبودم عمرا از اینا ADSL نمیگرفتم

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
سلام من میخوام حجمی 10 mg بگیرم از مرکز عاطف تهران
سرعت دانلود چقدر میده؟
شبانه تو سرویسای حجمی رایگان هست؟
اگه هست از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
سرعت دانلود توو شب چقدر میشه توو این سزویس؟

من خودم 10 مگ نداشتم اما با توجه به تجربم از مخابرات فکر می کنم سرعتش بین 700 تا 1 مگ باشه.

در مورد شبانه هم، تنها سرویسهای تا 2 مگ شبانه دارن! بالاتریا شبانه ندارن.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
استان تهران
مرکز آل اسحاق
سرویس هم 2 مگ یکماهه حجمی قصد گرفتنشو دارم
نامحدود به چه صورته؟

300-400 واقعا دانلود میده؟

تجربه من از سرویس های حجمی به روز نیست، آخرین باری که استفاده کردم نزدیک به 8 ماه پیش بود، نه شبانه رایگان داشتند و نه Burst اون موقع.

من خودم 10 مگ نداشتم اما با توجه به تجربم از مخابرات فکر می کنم سرعتش بین 700 تا 1 مگ باشه.

در مورد شبانه هم، تنها سرویسهای تا 2 مگ شبانه دارن! بالاتریا شبانه ندارن.

CableInternet عزیز، شما میتونید سؤالِ بالایی رو که دوستمون radep@ مطرح کردند پاسخگو باشید؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
6 و 12 ماهه شبانه دارن

sent from my 1200 hd

بالا