برای تهران تایم شبانه محدود رو کجا نوشته؟ اینجا که چیزی نداره http://tct.ir/?siteid=1&pageid=358
سرعتش چطوره؟
سرعتش چطوره؟
شاید شهر با شهر فرق کنه من یبار شبانه گذاشم همه حجم رفت رفتم دوباره 6 ماهه گرفتم الان اوکی هستالان یعنی من امشب بسینم دانلود کنم یا سر یه ساعت اول هم 8 گیگم تموم میشه هم پدرم درمیاد ها اینطوریه؟؟؟ساعت شبانه همین 1 شب تا 8 صبح هست؟؟؟:general105:
2 ماهه گرفتم فعلا که مشکلی نداشتهمن از هاي وب استفاده ميكنم، قبلا پارس انلاين داشتم ولي برعكس خيلي از دوستا ازش راضي نبودم به شدت قطع و وصل ميشد. الانم هاي وب دارم ٨مگ با سرعت دانلود گاهي ٦٠٠kbps و گاهي حتي تا ١kbps افت سرعت داره..شديدا مصرف ترافيكش بالاس و هزينه هاش به صرفه نيست و پشتيباني خوبيم ندارن و افت سرعت شديدي داره و ترافيك رو قسطي به صورت ماهانه ميدن.
حالا ميخوام از يه شركت ديگه بگيرم،به نظرتون مخابرات گزينه ي مناسبي ميتونه باشه؟ كيفيت برام مهمه..
300 400یک سوال داشتم
سرعت در ساعات رایگان چه میزان هست؟
دوستان، استان و مرکز مخابراتی رو هم ذکر کنید، برای بار یکصدم، در هر استان و شهرستانی سرویس مخابرات توسط یک پیمانکار و به نحوه های متفاوتی ارائه میشه.300 400
سرویس 2مگ
300 400
سرویس 2مگ
دوستان، استان و مرکز مخابراتی رو هم ذکر کنید، برای بار یکصدم، در هر استان و شهرستانی سرویس مخابرات توسط یک پیمانکار و به نحوه های متفاوتی ارائه میشه.
منم 512 نامحدود مخابرات دارم کرج ولی با سرعت 18 دانلود میکنم در حالیکه باید با 64 یا 60 باید دانلود کنه . به پشتیبانیم زنگ میزنم میگه دو قسمت مهم نتت 512 باشه که هست و خطتم میگه عالیه حالا نمیدونم از کجاست من با 18 دانلود میکنم . کسی راه حلی یا جایی یا روشی بلده خواهشا به منم بگه تا منم نتم درست بشه . به 2020 که زنگ میزنم فقط الکی پاس میدن بهم .برای منم ناحدود هست . سرعت 512 اما خب سرعت دانلود جالب نیست . کلا روی 66 بسته شده و بالاتر نمیره .
سلام من میخوام حجمی 10 mg بگیرم از مرکز عاطف تهران
سرعت دانلود چقدر میده؟
شبانه تو سرویسای حجمی رایگان هست؟
اگه هست از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
سرعت دانلود توو شب چقدر میشه توو این سزویس؟
استان تهران
مرکز آل اسحاق
سرویس هم 2 مگ یکماهه حجمی قصد گرفتنشو دارم
نامحدود به چه صورته؟
300-400 واقعا دانلود میده؟
من خودم 10 مگ نداشتم اما با توجه به تجربم از مخابرات فکر می کنم سرعتش بین 700 تا 1 مگ باشه.
در مورد شبانه هم، تنها سرویسهای تا 2 مگ شبانه دارن! بالاتریا شبانه ندارن.