همه تو کار دانلودن
من نمىدونم با اين سرعتاى مزخرف اصلا ارزش داره دستگاه هاتونو روشن مىذارىد؟ حتي تبلت هم ارزش فرسوده کردن نداره
دانلودرهاى محترم ريديدتو کيفيت مخابرات
يه زمانى پينگ نزديک 100 داشتيم
الان زير 250 نمياد
برادر من خواهر من اين سرعتا براي داتلود نيست براي چت و وبگردي ساده است
مشکلی نداره snr بالای 6 باشه ولی خط بیشتر از 512 نمیکشه مدل مودم چیه؟
والا مخابرات که جدیدن همش روی CW که روت خوبیه چون از کابل epeg رد میشه و پینگش صبحا زیر 100 با آلمان اما متاسفانه نسبت رو رعایت نمیکنن و خیلی بیشتر سرویس فروختن تا جایی که چند وقتی از ظهر داغونه تا آخر شب.doomhammer65ir عزیز، بالا رفتن پینگ ها صرفاً مشکلش از کاربرانِ دانلودر نیست، اگه شما قبلاً که پینگ ها پایین تر بود از سرور های مختلف تریس میگرفتید کاملاً مشخص بود که از مسیرهای متفاوتی دیتا عبور میکنه و پهنای باند بهتر مدیریت میشه، الان خیلی وقته که شرکت ها مسیرهای مناسب و خوب رو به سرور هاشون وصل کردند و جداگانه/به کاربرهای خاص میفروشند و مسیر های افتضاح رو با ضریب اشتراک بسیار بالایی به کاربرهای ADSL میدند.
من که به شخصه دیگه اصلاً قیدِ گرفتن پینگ مناسب رو از ADSL زدم، با این اکانت های کاهش پینگ بازی هام رو انجام میدم در حالی که روی رایانه دیگر دارم 75% پهنای باندم رو تورنت دانلود میکنم. راحت پینگ نزدیک 100 هم دارم برا گیم و سرعت نزدیک 180 تا 200 هم در همون لحظه دانلود میکنم.
فرقی هم نداره که من و شما و چند تا دیگه استفاده نکنند، این ها اینقدر پهنای باند فروختند که نصف کاربراشون هم دانلود نداشته باشند بازهم پینگ اون 50% دیگه 50 تا هم پایین نمیاد. اگر هم بیاد دقیق صفحه پینگ رو ملاحظه کنید، بعد از چند دقیقه TTL شما تغییر میکنه و پینگ بالا میره مجدداً، فوراً شما رو از روی اون روتی که پهنای باندش باز هست خارج میکنند و میندازنتون قاطیِ کاربرای دیگری که دارند دانلود میکنند تا کاربرهای ویژه اشان را به روت های خلوت تر وصل کنند.
سلام والا من تهران ٢ مگ دارم ثابت بين ٢٤٠ يا ٢٣٠ هست:general208:شبا 1 به بعد که سرعت داغونه 2 مگ دارم سرعت دانلود 10کیلو بایتم نمیده 1 به بعد
سلامسلام
دوستان از کجا بفهمیم طرحمون چیه؟من یادم میاد نامحدود 512 بودم ولی جدیدا قبضامون داره از اون قیمت همیشگی بیشتر میاد میترسم که دارن گیگ اضافه میزنن؟! الان 512 نامحدود تعرفش چنده؟
وضعتون خرابه ها پس [emoji3][emoji3][emoji3]ما که شبانه اصلا سرعتش از در بهترین حالت از 40 بالاتر ندیدیم واسه خودمون:general208:مثلا 2 مگ هست
ما که شبانه اصلا سرعتش از در بهترین حالت از 40 بالاتر ندیدیم واسه خودمون:general208:مثلا 2 مگ هست
اصن افتضاحه 40 به کجا میرسه :|وضعتون خرابه ها پس [emoji3][emoji3][emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 به بعد اینطوریه فکر کنم شیرشو می بندنوضعتون خرابه ها پس [emoji3][emoji3][emoji3]
قاعدتا نبايد اين طورى باشه يا حداقل واسه من اين طور نيست ولى اون سرعت خدايي ستم هست1 به بعد اینطوریه فکر کنم شیرشو می بندن
روز خوبه مشکلی نداره
بی قانونه دیگه ستم که خوبه جنایت جنگیه بابا سایت باز نمیکنه 1 به بعد با این سرعتقاعدتا نبايد اين طورى باشه يا حداقل واسه من اين طور نيست ولى اون سرعت خدايي ستم هست
دايلاپ وصل شو ١ به بعد [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]بی قانونه دیگه ستم که خوبه جنایت جنگیه بابا سایت باز نمیکنه 1 به بعد با این سرعت