• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان یه مسئله ای دارم. در حالت عادی سرعت نتم قابل قبوله، یعنی وقتی فقط یه سیستم رو وایرلسه سرعت مناسبه تقریباً، اما اضافه شدن یه سیستم دیگه یا حتی وایرلس گوشی به شبکه (بدون استفاده یا دانلود از نت حتی) سرعتو تبدیل به فاجعه میکنه. به وجود اومدن این کندی منطقیه یا نه؟ اگه نه راه حلی هم دارید؟

احتمال داره که مودمتون مشکل داشته باشه (معیوب شده باشه) و یا تنظیمات اون مشکلی داشته باشه. گزینه های مربوط به QoS و تنظیمات QoS و همچنین Firewall و تنظیمات اون رو در داخل مودم بررسی کنید، در حالتی که این دو گزینه کاملاً غیر فعال هستند نیز سرعت رو بررسی کنید.

اگه هر دو/کلیه مصرف کننده ها از شبکه وایرلس استفاده میکنند، تنطیماتِ شبکه وایرلس، نحوه رمزنگاری دیتا و گزینه های امنیتی مختلف و همچنین کانال های متفاوت رو هم تست کنید.

در وحله آخر، از دوستان و یا آشنایان یک مودم اگه بتونید بگیری برای آزمایش و ببینید مشکل رو حل میکنه یا خیر.

mehrfar

Registered User
لایک‌ها
30
من که توی اراک هستم.
اصلا معلوم نیست چه خبره که از هفت روز هفته ، چهار روزش اینترنت قطعه.

mehrfar

Registered User
لایک‌ها
30
واقعا مخابرات تبدیل به فاجعه شده فقط میخواست مشتری جمع کنه :general211: من سرویس 128 دارم تو روز ممکنه سرعت دانلود تا 100 هم برسه ولی شب میشه 17 کیلوبایت :general208: :general208::general602::general211: رفیقم 256 داره سرعت اون رسیده به 30 :general707: یعی تو ایران پیشرفت برعکسه :( با اینکه ارتباطات زیر ساخت قیمت هاش رو اورده پایین ولی شرکت های ارائه دهنده اینترنت برعکس قیمت هاشون رو بردن بالا و سرویس ها رو هم داغون و منهدم کردن :(:general602: شاتل که رفتم گفت 100 نفر تو صف هستن دیگه از همونجا برگشتم میخواستم برم پارس انلاین بگیرم شبانه رو برداشتن این اسیاتک هم که شبانه اش مسخره است دیگه نمیدونم چیکار کنم :general208::general207:
توی خونه ما دو تا خط وجود داره که دو شماره پشت سر هم هستن و از سیم های مسی هم هستن.
یکیش شبها سرعت دانلود میرسه به زیر 10 و اون یکی بالای 500 دانلود میکنه.
به مخابرات میگم که سرعت دانلود توی شبها پایین میاد.میگه توی اون منطقه شبها زیاد استفاده میکنن و سرعت پایین میاد و هیچ کاری نمیشه کرد.
بعدش گفتم که اون یکی خط چرا اینجوری نیست؟
امشب این یکی هم تعطیل شد و سرعتش به زیر 10 رسید.در صورتی که چند ماه گذشته سرعت عالی بود.

Last edited:

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
من حدودا دو ماه پیش 1 مگ نامحدود مخابرات داشتم و کاملا راضی بودم، بعد ماه بعدش فقط واسه یه ماه گفتم بیام رو 512 به صورت موقتی، بعد از شانس بد ما، اومدن 1 مگ به بالا رو جمع کردن، حالام پشیمونم و راه برگشت هم ندارم و واقعا این سرعت دانلود و پینگ (213) مارو دیوانه کرده. الانم هر شرکتی دیگه که بخوام برم تعرفه نامحدودش یا داغونه یا ازین کلک ملکا روش زدن، اصلا به صرفه نیست.
خلاصه گیر کردیم، به نظرتون شرکتی هست که اینترنت نامحدود بی قید و شرط داشته باشه ؟

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان از دیروز یه مشکلی پیش اومده که تا وایرلس مودم رو روشن میکنم بدون هیچ استفاده ای همش مدم چراغ میزنه و وقتی میرم تو صفحه میزان مصرف میبینم تو سه ساعت 150 مگ مصرف کرده حتی وایرلس رو خاموش کردم اما با LAN هم همینجوره هی چراغ میزنه در صورتی که هیچ مصرفی نیست 10 با هم مودم رو خاموش روشن کردم حتی فریمور مودم رو هم اپدیت کردم گفتم شاید اشکال داشته باشه
این وضعیت رو من شنیده بودم تو پارس انلاین هست و چند نفر هم که مخابرات داشتن گفته بودن که گیگ که میخرن بدون اینکه استفاده کنن میپره الان دارم به چشم میبینم :general208: :general211:
اول سرعتمون رو کم میکنن حالا هم اینجور....
ننگ به اینها که فقط رس مردم رو می کشن ننگ ننگ والا تو ایران زندگی میکنیم اینترنت در حد افغانستان هم نیست هر روز هم یه بامبول جدید راه میاندازند هیشکی هم جوابگو نیست :general211:
تو ایران مواد مخدر ارزونتر از اینترنته :general208::general211:

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
سلام دوستان از دیروز یه مشکلی پیش اومده که تا وایرلس مودم رو روشن میکنم بدون هیچ استفاده ای همش مدم چراغ میزنه و وقتی میرم تو صفحه میزان مصرف میبینم تو سه ساعت 150 مگ مصرف کرده حتی وایرلس رو خاموش کردم اما با LAN هم همینجوره هی چراغ میزنه در صورتی که هیچ مصرفی نیست 10 با هم مودم رو خاموش روشن کردم حتی فریمور مودم رو هم اپدیت کردم گفتم شاید اشکال داشته باشه
این وضعیت رو من شنیده بودم تو پارس انلاین هست و چند نفر هم که مخابرات داشتن گفته بودن که گیگ که میخرن بدون اینکه استفاده کنن میپره الان دارم به چشم میبینم :general208: :general211:
اول سرعتمون رو کم میکنن حالا هم اینجور....
ننگ به اینها که فقط رس مردم رو می کشن ننگ ننگ والا تو ایران زندگی میکنیم اینترنت در حد افغانستان هم نیست هر روز هم یه بامبول جدید راه میاندازند هیشکی هم جوابگو نیست :general211:
تو ایران مواد مخدر ارزونتر از اینترنته :general208::general211:
والا واسه من اونموقع ها که محدود داشتم این قضیه پیش میومد، ربطی به اونا نداره، احتمالا یه برنامه ای تو سیستمون هست که داره از نت استفاده میکنه، مثلا من خودم آنتی ویروسم هر از گاهی آپدیت میکنه Send/receive هم بالا میره، یه برنامه Bandwidth control دانلود کنین و از طریق اون میتونین سرعت نت رو محدود کنین، این باعث میشه مصرفتون پایین تر بیاد یا حتی جلوی برخی برنامه ها رو از طریق اتصال به اینترنت بگیرین،
البته اینکه گیگ آدم رو یهویی کم میکنن، واسه منم پیش اومده ولی send/receive مودم مربوط به خودتون هست.
موفق باشید.

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
والا واسه من اونموقع ها که محدود داشتم این قضیه پیش میومد، ربطی به اونا نداره، احتمالا یه برنامه ای تو سیستمون هست که داره از نت استفاده میکنه، مثلا من خودم آنتی ویروسم هر از گاهی آپدیت میکنه Send/receive هم بالا میره، یه برنامه Bandwidth control دانلود کنین و از طریق اون میتونین سرعت نت رو محدود کنین، این باعث میشه مصرفتون پایین تر بیاد یا حتی جلوی برخی برنامه ها رو از طریق اتصال به اینترنت بگیرین،
البته اینکه گیگ آدم رو یهویی کم میکنن، واسه منم پیش اومده ولی send/receive مودم مربوط به خودتون هست.
موفق باشید.
برنامه های کنترل ترافیک روی ویندوز دارم ولی هیچ کدوم نمی تونن نه سرعت رو محدود کنن و نه اینکه جلوی برنامه هایی که نمیخوایم وصل بشن به اینترنت رو بگیرن رو بگیرن اکثرا فقط امار مییگیرن کار دیگه ای نمیکنن
شما برنامه ای میشناسید که این دو تا کار بالا رو انجام بده؟

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
من از این استفاده میکردم، bwmeter یه سرچ کنین پیدا میکنین.

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
برنامه های کنترل ترافیک روی ویندوز دارم ولی هیچ کدوم نمی تونن نه سرعت رو محدود کنن و نه اینکه جلوی برنامه هایی که نمیخوایم وصل بشن به اینترنت رو بگیرن رو بگیرن اکثرا فقط امار مییگیرن کار دیگه ای نمیکنن
شما برنامه ای میشناسید که این دو تا کار بالا رو انجام بده؟

شما باید فایروال نصب کنید که بتونید جلوی برنامه های مختلف رو بگیرید . یک فایروال عالی و مجانی مال Comodo هست. از اینجا بگیرید. بعد از نصب هم بلافاصله وضعیت فایروال رو ببرید روی Safe mode تا هر برنامه ای که میخواد به نت وصل بشه براش اجازه بگیره. البته حواستون باشه که بعضی از اجزا ویندوز هست که باید بهشون اجازه بدید.

https://personalfirewall.comodo.com/

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم اینجا کسی در 3 ماه گذشته از مرکز مخابراتی شهدای ورداورد اینترنت نگرفته؟
و اینکه الان دیگه عمرا به هیچ روشی بالای 512 نمیدن؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
نامحدود اینترنت هم تو منطقه ما برداشته شد .

برای تغییر سرویس از کجا باید شروع کنم ؟

aldo.raine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو باتلاق گیر کردیم، نه میتونیم دربیایم نه میتونیم بمونیم.
=))))
گزینه جایگزین منااسبی به جای اینترنت نامحدود 512 مخابرات پیدا نمیشه ما خودمونو جدا کنیم از این؟!

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
=))))
گزینه جایگزین منااسبی به جای اینترنت نامحدود 512 مخابرات پیدا نمیشه ما خودمونو جدا کنیم از این؟!
شما پیدا کردی مارو هم خبر کن،
من الان نمیدونم های وب نامحدود میده یا نه ؟ تو سایتش چیزی نزده.

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
نامحدود اینترنت هم تو منطقه ما برداشته شد .

برای تغییر سرویس از کجا باید شروع کنم ؟
شما کدوم منطقه هستید؟؟

شما پیدا کردی مارو هم خبر کن،
من الان نمیدونم های وب نامحدود میده یا نه ؟ تو سایتش چیزی نزده.

دوست عزیز یعنی الان به هیچ عنوان 512 به بالا نامحدود نمیدن؟حتی با کارت دانشجویی ارشد؟یا گواهی دانشجوی سیستم مجازی؟

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
شما کدوم منطقه هستید؟؟

دوست عزیز یعنی الان به هیچ عنوان 512 به بالا نامحدود نمیدن؟حتی با کارت دانشجویی ارشد؟یا گواهی دانشجوی سیستم مجازی؟
اصلا ربطی به اونا نداره، کلا دیگه ور داشتن، فهمیدن مفت بوده، سریع قطعش کردن، تا چند وقت دیگم 512 رو ورمیدارن، همه جای دنیا سرعت و پهنای باند بالا میره، تو ایران برعکسه.

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
اگر شروع کنیم به تحریمشون اینا میان دستمونم میبوسن میگن بیایید 4 مگ بگیرید اصلا.....
منم 1000 بار گفتم واقعا تهران زیاد تعریفی نداره سرویساشون فقط و فقط خوبیش این بود که نامحدود بودن و قیمت به نسبت خوبش(تو این اشفته بازار) بود....منطقه ما هم چون حاشیه شهره هیچ سرویس دهنده خصوصی نیست من مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
اگر شروع کنیم به تحریمشون اینا میان دستمونم میبوسن میگن بیایید 4 مگ بگیرید اصلا.....
منم 1000 بار گفتم واقعا تهران زیاد تعریفی نداره سرویساشون فقط و فقط خوبیش این بود که نامحدود بودن و قیمت به نسبت خوبش(تو این اشفته بازار) بود....منطقه ما هم چون حاشیه شهره هیچ سرویس دهنده خصوصی نیست من مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم
تازه خط ما خط فیبر نوری هست و فقط و فقط باید از مخابرات بگیرم، وگرنه من یه لحظه هم نمیموندم،
انصافا من تا قبل اینکه خونمون رو عوض کنیم چند سال پارس آنلاین داشتم و واقعا خوب بود، البته اونم یه مدتی هست که طرحهای نامحدودش رو نیمه محدود کرده ولی یادمه اونموقع ماهی 27 تومن میدادم، صبح تا شب با 200 دانلود میکردم.

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
تازه خط ما خط فیبر نوری هست و فقط و فقط باید از مخابرات بگیرم، وگرنه من یه لحظه هم نمیموندم،
انصافا من تا قبل اینکه خونمون رو عوض کنیم چند سال پارس آنلاین داشتم و واقعا خوب بود، البته اونم یه مدتی هست که طرحهای نامحدودش رو نیمه محدود کرده ولی یادمه اونموقع ماهی 27 تومن میدادم، صبح تا شب با 200 دانلود میکردم.

مخابرات زحمت کشیده عقب گرد کرده و برگشته سر جای 3 سال پیش دیگه میگه 512 به بالا نمیده
من الان رفتم مرکز ثابت قدم(شهرک دانشگاه تهران) به طرف میگم 512 به بالا نمیدی؟؟میگه نامحدود نمیدیم دیگه 512 بالاتر میخوای حجمی باید بگیری....هی من توضیح میدم با کارت دانشجویی ارشد که مثل قدیما میدادین دیگه نمیشه....یارو همش سفت میگه که نمیدیم دیگه روی اون برگه که قیمت هر اشتراک نوشته بود روی 1 مگ و 2 مگ لاک گرفته بودن
حالا این در حد نظر شخصیه منه ولی فکر میکنم این کارارو میکنن که طرح حجمی بفروشن وگرنه ادم میری میبینه که 1مگ داری ماهی 43 تومن میدی نامحدود میگیری اینور 1 مگ با 8 گیگ ظرفیت 27 تمونه میگی خب چه کاریه همون 1 نامحدود که بهتره....پس اینجوری نمیتونن حجمی که سودشم بیشتره براشون بفروشن پس برداشتن 1 مگ نامحدود جمع کردن تا بیشتر سود کنن
البته من شک ندارم هنوزم یه راههایی وجود داره که ادم 2 مگ یا 1 مگ نامحدود بگیره با دیدن رئیس مرکز و از این کارا فقط باید بری موی دماغشون بشی تا لطف کنن منت بذارن یه نت 1 مگ بدن
فردا هم احتمالا برم مرکز شهدای ورداورد ببینم اصلا اونجا جای خالی دارن یا نه!یکم باهاشون چک و چونه بزنم ببینم چی میشه

اقا 100 تا ادم پیدا بشه بره اینجا درخواست بده که اینترنت ناحدود 1 مگ و 2مگ قطع نکنن شاید برگردونن تعرفه هاشو....من خودم نامه زدم یکی هم همینو نوشته بود جواب داده بود که در حال بررسی هستیم اگر امکانش باشه برمیگردونیم....
http://tct.ir/?siteid=1&pageid=842
خودمون باید هوای خودمونو داشته باشیم!!!
یکی نوشته بابا من الان 1 دارم میخوام خونمو عوض کنم اونجام خط به نام خودمه میخوام جای اینارو عوض کنید چرا میگید نمیشه؟چرا دیگه 1 مگ نمیدین...
و نکته خیلی جالب اینکه هنوز ظاهرا به شرکت های خصوص نامحدود میدن اینجا هم تعرفه داره
http://marketing.tct.ir/?siteid=7&pageid=1037

Last edited:
بالا